Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Nie masz co na to liczyć. Jak wygram to obiecuję Ci, że napiszę najgorszy alfabet w historii świata! :twisted: Właściwie nie muszę nawet wygrywać ankiety, bo i tak go napiszę! Mój alfabet będzie tak okropny, wstrętny i ohydny, że jeżeli kogokolwiek ma zaskoczyć, to tylko NEGATYWNIE! :CLypsky pisze:Chciałbym zostać mile zaskoczony przez jednego z kandydatów do napisania alfabetu.
Pozdro!
- Bart_DB
- Juventino
A jaką masz pewność, że czyjaś wypowiedź w zwykłym wątku ma coś wspólnego z ciekawością ewentualnego alfabetu? Nie chodzi o zakaz wyrażania swojego zdania, ale o jego brak sensu. Wzorów wg. których ktoś głosuje jest cała masa. Jedni głosują na "gwiazdy", drudzy na znajomych spoza forum, inni na ludzi, którzy się z nimi zgadzają, jeszcze inni na tych z którymi się kłócą. Stwierdzanie, że ktoś jest ciekawszy od innego jest ciut dziecinne, tym bardziej gdy pisze to osoba biorąca udział w jednej z poprzednich sond. Jest cała masa osób mających odmienne zdanie, więc mniej arbitralności proszę.Lypsky pisze:Mhm, czyli waflowanie i pisanie 'tak mocna ankieta, że nie wiem na kogo zagłosować' jest cacy, a słowa 'słaba, ankieta, nie wiem na kogo zagłosować' są be. Od tego jest forum, by wypowiadać swoje zdanie i nie wszystkim musi ono przypaść do gustu. Chciałbym zostać mile zaskoczony przez jednego z kandydatów do napisania alfabetu.
ti porterò all'inferno con me.
- Juve Master
- Juventino
Cóż.., skoro głosowanie z tajnego przerodziło się w jawne.. :>
Oddałem swój głos na Azraela, bystry kandydat to bystre Juve Poland.
Azrael w moim wyborczym mniemaniu zapewni, że dościgniemy poziomem zachód (włoskie fora o Juve), a nawet je prześcigniemy :>
A tak poważnie mówiąc, żeby ktoś mojego bazgrania powyżej nie odebrał nader serio to jakoś posty Azraela mnie w pewien sposób ciekawią, bo pisze do rzeczy. Pozostali kandydaci też z jakimś stażem na forum, ale ciekaw jestem azraelowego punktu widzenia zamkniętego w alfabecie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
W ogóle sama wypowiedź przed powstaniem alfabetu, że coś jest ciekawe lub nie, jest z lekka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Oddałem swój głos na Azraela, bystry kandydat to bystre Juve Poland.
Azrael w moim wyborczym mniemaniu zapewni, że dościgniemy poziomem zachód (włoskie fora o Juve), a nawet je prześcigniemy :>
A tak poważnie mówiąc, żeby ktoś mojego bazgrania powyżej nie odebrał nader serio to jakoś posty Azraela mnie w pewien sposób ciekawią, bo pisze do rzeczy. Pozostali kandydaci też z jakimś stażem na forum, ale ciekaw jestem azraelowego punktu widzenia zamkniętego w alfabecie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
W ogóle sama wypowiedź przed powstaniem alfabetu, że coś jest ciekawe lub nie, jest z lekka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 19:15 przez Juve Master, łącznie zmieniany 1 raz.
- KeRmit19
- Juventino
W takim razie mnie takie cos nie przypadlo do gustu. Mowiąc:Lypsky pisze:Mhm, czyli waflowanie i pisanie 'tak mocna ankieta, że nie wiem na kogo zagłosować' jest cacy, a słowa 'słaba, ankieta, nie wiem na kogo zagłosować' są be. Od tego jest forum, by wypowiadać swoje zdanie i nie wszystkim musi ono przypaść do gustu. Chciałbym zostać mile zaskoczony przez jednego z kandydatów do napisania alfabetu.KeRmit19 pisze:W ogole nie rozumiem jaki sens ma ocenianie tego jak silna jest ankieta?!
wg mnie niesprawiedliwie oceniasz. To jak ktos pisze posty to raz(wiem, ze to glowny wyznacznik wystawiajacy opinie o danym userze), a to, co moze napisac w alfabecie(maly wycinek siebie i swojego zycia(?)) to dwa. Dlatego dla mnie pisanie, ze ankieta jest slaba=ale nudziarze. Tak dobrze ich znasz, ze tak sadzisz? Jak dla mnie kazdy moze okazac sie alfabetowa petardanajsłabiej obsadzona ankieta od momentu reaktywacji alfabetów

- pan Zambrotta
- Juventino
paku ! :> tak tytułem wazeliny powiem, że czasami chodzę na mecze Śląska i trochę łykam "kibicowskiego towarzystwa z Młyna". Jeśli opowieści o tych ludziach choć w 10% są prawdziwe, to alfabet może być po byku
po paku znaczy się.
a tak poza tym to dzieci - do garów, nie kłócić tutaj się
zrobicie burdel jeszcze w tym temacie.

a tak poza tym to dzieci - do garów, nie kłócić tutaj się

- Lypsky
- Juventino
Ja nie oceniam ewentualnych alfabetów, zgadzam się, to nie ma sensu . Biorąc pod uwagę persony biorące udział w poprzednich ankietach, obecna jest dla mnie "najsłabsza", tyle. Może to jakiś mój chory system oceny użytkowników? Nie wiem, w każdym razie chętnie przeczytam, a będę jeszcze bardziej zadowolony jeśli jeden z w/w panów pozytywnie mnie zaskoczy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pawełek
- Juventino
Azraelu, bez tych nerwów
Nie miałem na celu nikogo obrażać ani poniżać. Chciałem tylko w pewien sposób zaznaczyć, że troche brakuje tych 'dawnych' alfabetów. Czasów kiedy robiły one furorę na forum. A to, że nazwałem kogokolwiek szarakiem, znaczy, że jest taki w porównaniu z innymi, wymienionymi przeze mnie, osobami. Najprzyjemniej mi się czyta alfabety osób z ciekawym poglądem na świat i długim stażem na forum. Nie dlatego, że spełniają te wymogi, ale po prostu te alfabety są najciekawsze. Poza tym, własną markę trzeba sobie wypracować. I powodzenia w tym życzę 
E: Oceniać nikogo nie mam zamiaru, ja tylko porównuje alfabety i wyrażam swoje zdanie. Po to jest forum
E2: Łap PW
Bez odbioru.

E: Oceniać nikogo nie mam zamiaru, ja tylko porównuje alfabety i wyrażam swoje zdanie. Po to jest forum

E2: Łap PW

Bez odbioru.
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 19:39 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!
- Azrael
- Juventino
A ja się cieszę, że taka dyskusja rozgorzała na naszym forum. Dobrze jest mówić wprost o tym, co się myśli o innych, byle nikogo nie obrażać. Ja nie mam zamiaru budować na naszym forum żadnej "renomy", nie mam ochoty na siłę być "fajnym", bo ja jestem na naszym forum nie po to, by brać udział w jakichś plebiscytach popularności (chociaż ta zabawa mi się spodobała) tylko po to by wyrażać moją opinie na tematy, które mnie interesują. Taki mam kaprys. Niektórzy powiedzą, że pisze głupoty, że zanudzam, a niektórych to zainteresuje - w gruncie rzeczy mało mnie to obchodzi, choć zawsze przyjemnie, gdy ktoś podziela mój punkt widzenia.
Lypsky napisał, że mi przykro, że Pawełek napisał, że wg niego należę do tej nudniejszej części naszego forum. Bardzo się pomylił wcale mi nie było przykro, a tylko poczułem się zmotywowany. Dociera do mnie fakt - potrafię to ogarnąć moim małym móżdżkiem, że nie wszystko co napiszę, nie każde moje działanie musi się wszystkim podobać.
Dobra dyskusja nie jest zła.
Pozdrawiam!
Lypsky napisał, że mi przykro, że Pawełek napisał, że wg niego należę do tej nudniejszej części naszego forum. Bardzo się pomylił wcale mi nie było przykro, a tylko poczułem się zmotywowany. Dociera do mnie fakt - potrafię to ogarnąć moim małym móżdżkiem, że nie wszystko co napiszę, nie każde moje działanie musi się wszystkim podobać.
Dobra dyskusja nie jest zła.
Pozdrawiam!
- Lypsky
- Juventino
Mam czekać, aż józio lub andrzejek napiszą alfabet by móc wypowiedzieć się czy są ciekawymi osobami/nie wyróżniają się niczym szczególnym?KeRmit19 pisze: wg mnie niesprawiedliwie oceniasz. To jak ktos pisze posty to raz(wiem, ze to glowny wyznacznik wystawiajacy opinie o danym userze), a to, co moze napisac w alfabecie(maly wycinek siebie i swojego zycia(?)) to dwa.
Ankieta słaba=poprzednie były lepsze, gdyż ludzie biorący w niej udział wyróżnili się czymś szczególnym. Czasami wydaje mi się, że zbyt poważnie traktujecie te alfabety, nie jest to praca magisterska i opinia Lypskiego czy innego głąba nie złamie wam kariery. Do tego pamiętajmy, że nikt nie jest nieomylny, więc ja mogę nie mieć racji i okaże się, że jeden z tych alfabetów będzie najlepszym w historii.KeRmit19 pisze: Dlatego dla mnie pisanie, ze ankieta jest slaba=ale nudziarze.
Nikogo nie muszę znać, jestem tu już bardzo długo i mam swoich ulubieńców, tych którzy punktują i takich działających mi na nerwy. Mam swoje kryteria wg których oceniam panów a i b.KeRmit19 pisze: Tak dobrze ich znasz, ze tak sadzisz?
Tego w ogóle nie rozumiem, chyba nikt nie potnie się z powodu mojej wypowiedzi. To tylko jedna z wielu opinii, a jakże byłoby nudno, gdyby panowała jednomyślnośćKeRmit19 pisze:Koniec koncow nie wiadomo kto jaki ma pomysl i takie pisanie, ze Ci moga napisac lepiej, Ci gorzej, tworzy niepotrzebna napinke.

Dobra, już zagłosuję na Ciebie. Dziękuj!Azrael_Juve pisze:A ja się cieszę, że taka dyskusja rozgorzała na naszym forum. Dobrze jest mówić wprost o tym, co się myśli o innych, byle nikogo nie obrażać. Ja nie mam zamiaru budować na naszym forum żadnej "renomy", nie mam ochoty na siłę być "fajnym", bo ja jestem na naszym forum nie po to, by brać udział w jakichś plebiscytach popularności (chociaż ta zabawa mi się spodobała) tylko po to by wyrażać moją opinie na tematy, które mnie interesują. Taki mam kaprys. Niektórzy powiedzą, że pisze głupoty, że zanudzam, a niektórych to zainteresuje - w gruncie rzeczy mało mnie to obchodzi, choć zawsze przyjemnie, gdy ktoś podziela mój punkt widzenia.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KeRmit19
- Juventino
Andrzejek juz napisal, nawet dwa 8) Nie musisz ale nie musisz tez od razu dawac do zrozumienia, ze alfabety moga byc cienkie bo slaba ankieta jest.Mam czekać, aż józio lub andrzejek napiszą alfabet by móc wypowiedzieć się czy są ciekawymi osobami/nie wyróżniają się niczym szczególnym?
No wiec po co w ogole prowokowac taka dyskusjeAnkieta słaba=poprzednie były lepsze, gdyż ludzie biorący w niej udział wyróżnili się czymś szczególnym. Czasami wydaje mi się, że zbyt poważnie traktujecie te alfabety, nie jest to praca magisterska i opinia Lypskiego czy innego głąba nie złamie wam kariery. Do tego pamiętajmy, że nikt nie jest nieomylny, więc ja mogę nie mieć racji i okaże się, że jeden z tych alfabetów będzie najlepszym w historii.
Ja jestem tu stosunkowo krotko, a tez mam i takich i takich. Takze tu sie zgodzeNikogo nie muszę znać, jestem tu już bardzo długo i mam swoich ulubieńców, tych którzy punktują i takich działających mi na nerwy. Mam swoje kryteria wg których oceniam panów a i b.

Mialem na mysli to, ze w kwesti alfabetowej, kazdy moze wykreowac cos ciekawego, wiec nie widze sensu przy tym temacie dzielic userow na fajnych i mniej fajnychLypsky pisze:Tego w ogóle nie rozumiem, chyba nikt nie potnie się z powodu mojej wypowiedzi. To tylko jedna z wielu opinii, a jakże byłoby nudno, gdyby panowała jednomyślnośćKeRmit19 pisze:Koniec koncow nie wiadomo kto jaki ma pomysl i takie pisanie, ze Ci moga napisac lepiej, Ci gorzej, tworzy niepotrzebna napinke.

Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 20:03 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Głos na czołowego forumowego lejwodę - Azraela.

- pan Zambrotta
- Juventino
Chamy i bezczele :roll: mam się zastanawiać co mają oznaczać te aluzje ?drugi bezczel pisze:Andrzejek juz napisal, nawet dwa 8)jeden cham pisze:Mam czekać, aż józio lub andrzejek napiszą alfabet by móc wypowiedzieć się czy są ciekawymi osobami/nie wyróżniają się niczym szczególnym?
- KeRmit19
- Juventino
Nie zaprzataj sobie glowy takimi niekurturarnymi ludzmi, ktorym za przyklad posluzylo Twoje piekne imie.pan Zambrotta pisze:Chamy i bezczele :roll: mam się zastanawiać co mają oznaczać te aluzje ?drugi bezczel pisze:Andrzejek juz napisal, nawet dwa 8)jeden cham pisze:Mam czekać, aż józio lub andrzejek napiszą alfabet by móc wypowiedzieć się czy są ciekawymi osobami/nie wyróżniają się niczym szczególnym?
A tak w ogole to chyba jestes troche podobny do uczesanego Mellberga. Nie myslales moze kiedys o blond kolorze

- stahoo
- Juventino
Co to w ogóle (tak to się pisze Łukaszu?) za dyskusja o "fajnych uzytkownikach i nudnych użytkownikach?". Każdy jest inny, każdy może napisac cos ciekawego. Nie zakładajmy z góry, że ktoś, kto ma 2k postów z małym hakiem jest inteligentniejszy i madrzejszy od forumowicza z kilkudziesięcioma wypowiedziami...
Dla mnie alfabety mają scharakteryzowac, pokazac z innej strony użytkowników JuvePoland.
W obecnej ankiecie nie ma xywek z duża liczba postów, ale są 2 osoby z którymi czesto dyskutuje na forum, czasem się zgadzam, oraz jest osoba, z która nawet czesto sie na forum zgadzam, choc nie zawsze o tym piszę
Alfabet to ma byc zabawa, a nie szukanie dziury w całym!
Dla mnie alfabety mają scharakteryzowac, pokazac z innej strony użytkowników JuvePoland.
W obecnej ankiecie nie ma xywek z duża liczba postów, ale są 2 osoby z którymi czesto dyskutuje na forum, czasem się zgadzam, oraz jest osoba, z która nawet czesto sie na forum zgadzam, choc nie zawsze o tym piszę

Alfabet to ma byc zabawa, a nie szukanie dziury w całym!