Dudek, Kryszałowicz, żona, pomyłka,.....
- kouba
- Qualità Juventino
Podczas pobytu w Świerklańcu Jerzy Dudek, bramkarz reprezentacji Polski, spotkał się ze swoimi rodzicami, dla których była to jedna z nielicznych okazji, by zobaczyć się z synem - pisze "Sport".
Wracając ze spaceru Dudek serdecznie "wycałował"... reporterkę jednej z katowickich rozgłośni radiowych, będąc przekonanym, że to żona... Pawła Kryszałowicza.
"Na imię mam Asia, a Pawła Kryszałowicza osobiście... nie znam. Oczywiście nic sie nie stało. Całus Dudka to prawdziwa przyjemność" - powiedział zaskoczona kobieta.
"Żadnych odwiedzin w Świerklańcu małżonki się nie spodziewałem. To na pewno nie jest moja żona" - przyznał Kryszałowicz, gdy Jerzy Dudek przyszedł do niego na konsultację.
hehe

Wracając ze spaceru Dudek serdecznie "wycałował"... reporterkę jednej z katowickich rozgłośni radiowych, będąc przekonanym, że to żona... Pawła Kryszałowicza.
"Na imię mam Asia, a Pawła Kryszałowicza osobiście... nie znam. Oczywiście nic sie nie stało. Całus Dudka to prawdziwa przyjemność" - powiedział zaskoczona kobieta.
"Żadnych odwiedzin w Świerklańcu małżonki się nie spodziewałem. To na pewno nie jest moja żona" - przyznał Kryszałowicz, gdy Jerzy Dudek przyszedł do niego na konsultację.
hehe

- fanka-juve
- Juventino
no tak wtedy to chyba mialby lekko mowiac przerabane od swojej zonki ale czlowiek uczy sie na bledach
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- JuveQL
- Juventino
Hehe to by bylo za mocne :lol: :lol: :lol:RUDI pisze:pomylki sie zdarzaja : dobrze ze swojej zony nie pomylil bo by bylo nieciekawie
Dudek po prostu wymiata
- juveluck
- Juventino
Albo rodzicowRUDI pisze:pomylki sie zdarzaja : dobrze ze swojej zony nie pomylil bo by bylo nieciekawie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurcze ciekawe czy ja nie jestem podobna do żyny jakiegoś zawodnika Włoskiego co by mnie tak Alex pomylił
Ale babka na pewno bardzo nie protestowała
Kurcze ale musiał się zdziwić no super ja to muszę znaleźć do kogo jestem podobna

Ale babka na pewno bardzo nie protestowała

Kurcze ale musiał się zdziwić no super ja to muszę znaleźć do kogo jestem podobna

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BianconeriFan
- Juventino
Podrywacz z tego Dudka...
- Reggie
- Juventino
No cóż pomyłki się zdarzają, a może poprostu spodobala mu się i potem tłumaczył się głupio, że to niby żona Kryszałowicza

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli