Forumowicz od A do Z - vol.2
- Ein
- Juventino
72 osoby, nieźle.
Mati, czekamy na alfabet. Gratulacje
Mati, czekamy na alfabet. Gratulacje

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Radek_88
- Qualità Juventino
No juz, juz, spokojnie 
Mati [31 głosów]
bloktorun[19 głosów]
Azrael_Juve[14 głosów]
Ein [10 głosów]
Wszystkich głosów: 74
Do kolejnej sondy przechodza bloktorun i Azrael_Juve. Czekamy na zgloszenie od jeszcze dwoch osob.

Mati [31 głosów]
bloktorun[19 głosów]
Azrael_Juve[14 głosów]
Ein [10 głosów]
Wszystkich głosów: 74
Do kolejnej sondy przechodza bloktorun i Azrael_Juve. Czekamy na zgloszenie od jeszcze dwoch osob.
- January
- Juventino
Szkoda, że prawo nie działa wstecz, bo wtedy byłbym w kolejnej ankiecie 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- January
- Juventino
Tylko chodzi o to, że nie chce zabierać miejsca innym 
No, ale ok
Zgłaszam się (jeśli mogę)
Jakby co to:

No, ale ok

Łukasz w alfabecie pisze:Co złego, to Jerzy Urban.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Brutalo
- Juventino
Chciałem tylko bardzo serdecznie podziękować za głosy oddane na mnie. Jestem zarejestrowany na forum dopiero od dwóch lat (bardzo nad tym ubolewam, ale moi rodzice długo nie chcieli "łyknąć" wersji, że internet jest w dzisiejszych czasach niezbędny do nauki 8) ), ale w pewien sposób czuję się jego częścią. A takie ankiety i głosy anonimowych ludzi utwierdzają mnie tylko w tym przekonaniu. Dziękuję i pozdrawiam 

- oliver
- Juventino
Niestety z braku czasu nie miałem okazji przeczytać wcześniej alfabetów, właśnie udało mi się przeczytać i jestem pod wrażeniem alfabetu Misia (heh nie gniewaj się). Mimo iż nie bardzo podpadał mi ten typ (no tak nie wszystkich musimy lubić), to po tym alfabeciku na pewno duży plus. Na pewno to nie jest przypadek, że twój alfabet jest pierwszy, bo tak przeczytałem wszystkie. A jak bym zaczął od Il Tifoso to nie winem czy nie poszedł bym spać i kolejnych pewnie już bym nie przeczytał. Stahoo jak byśmy się spotkali to chyba jedyny temat o którym moglibyśmy pogadać to Juventus, ale fajnie się czytało alfabet kogoś kto ma w głowie całkiem inny świat. Od Łukasza spodziewałem się całkiem czegoś innego.
Fajny pomysł z tymi alfabetami. Podziwiam wszystkich tych którzy napisali alfabet i tych co się zgłaszają, Ja bym chyba nie mógł takiego czegoś nabazgrać.
Fajny pomysł z tymi alfabetami. Podziwiam wszystkich tych którzy napisali alfabet i tych co się zgłaszają, Ja bym chyba nie mógł takiego czegoś nabazgrać.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- pan Zambrotta
- Juventino
Za takie rzeczy w moim świecie dostaje się w papę, ew. pali na stosie.oliver pisze: Mimo iż nie bardzo podpadał mi ten typ (no tak nie wszystkich musimy lubić), (...)
Gratulacje dla Matiego. Ludzie, zgłaszać się !
- oliver
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Za takie rzeczy w moim świecie dostaje się w papę, ew. pali na stosie.oliver pisze: Mimo iż nie bardzo podpadał mi ten typ (no tak nie wszystkich musimy lubić), (...)
Szczerość to nie wada . Internetowe studenciki strach się bać :twisted:
Dobry przykład z tym twoim światem i paleniu na stosie, mówi o Tobie więcej niż cały alfabet :shock:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- stahoo
- Juventino
No co, nie lubisz pociągów? :płaczę:oliver pisze: Stahoo jak byśmy się spotkali to chyba jedyny temat o którym moglibyśmy pogadać to Juventus,
Gratki Mati!

edit.
dlaczego nie wolno napisac odmienionego w dopełniaczu słowa "pociągi"??