Powiedz TAK opaska
- Cyba
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
Też jestem zainteresowany tą bransoletką, bo popieram tą całą akcje. Tutaj są jakieś informacje na ten temat http://www.powiedztak.allegro.pl/
Ale z tego co widzę, to ta akcja cieszy się dużym zainteresowaniem.
Ale z tego co widzę, to ta akcja cieszy się dużym zainteresowaniem.
- dzodzik
- Juventino
Mam pytanie wam zależy na bransoletce czy po prostu, na tym żeby komuś pomóc?
Jeśli na tym drugim to nie potrzebujecie do tego tych bransoletek wystarczy, że ściągniecie sobie z jakiejś strony o tematyce transplantacji oświadczenie woli o wyrażeniu zgody na pobranie organów po waszej śmierci, ewentualnie sami sobie napiszecie. Ja tak zrobiłem i od dwóch lat noszę je w swoim portfelu.
Jeśli na tym drugim to nie potrzebujecie do tego tych bransoletek wystarczy, że ściągniecie sobie z jakiejś strony o tematyce transplantacji oświadczenie woli o wyrażeniu zgody na pobranie organów po waszej śmierci, ewentualnie sami sobie napiszecie. Ja tak zrobiłem i od dwóch lat noszę je w swoim portfelu.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- ewerthon
- Juventino
Tak właśnie zrobię.dzodzik pisze: Jeśli na tym drugim to nie potrzebujecie do tego tych bransoletek wystarczy, że ściągniecie sobie z jakiejś strony o tematyce transplantacji oświadczenie woli o wyrażeniu zgody na pobranie organów po waszej śmierci, ewentualnie sami sobie napiszecie.
A jeśli chodzi o bransoletkę to tylko przy okazji. Nie muszę jej miec koniecznie
- January
- Juventino
Ja chciałem kupić, ale niestety nie zdążyłem. W sumie to sama bransoletka nie jest jakaś super, nie chce jej nawet nosić. Dla mnie ważniejsze jest oświadczenie woli, które mam w portfelu.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- tabo89
- Juventino
jeśli chodzi o tą opaske to sam jej nie mam ale moj brat taką nosi
a jeśli chodzi o oświadczenie woli to sam na poczatku miałem takie skladane, które mozna otrzymać darmowo (nawet wiecej niż jedno) wysyłając maila
wiecej informacji znajdziecie pod tym adresem
obecnie jako kierowca noszę w portfelu oświadczenie woli ze św. Krzysztofem z fundacji MIVA Polska (strona internetowa)
wspierając misjonarzy dowolną symboliczną kwotą otrzymacie na pewno podziękowanie, magazyn o działaniach fundacji i w prezencie właśnie kilka oświadczeń woli ze św. Krzysztofem - wiec polecam
a jeśli chodzi o oświadczenie woli to sam na poczatku miałem takie skladane, które mozna otrzymać darmowo (nawet wiecej niż jedno) wysyłając maila
wiecej informacji znajdziecie pod tym adresem
obecnie jako kierowca noszę w portfelu oświadczenie woli ze św. Krzysztofem z fundacji MIVA Polska (strona internetowa)
wspierając misjonarzy dowolną symboliczną kwotą otrzymacie na pewno podziękowanie, magazyn o działaniach fundacji i w prezencie właśnie kilka oświadczeń woli ze św. Krzysztofem - wiec polecam