Pozegnalna Kompilacja - Not only excellent footballer....
- homarr
- Juventino
Do sciagniecia trzeba posiadac program typu Flashget ktory mozna sciagnac np stad
Flashget
Nastepnie kopiujemy ten adres
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/railis/ ... baller.wmv
do programu robimy to tak ze klikajacmy prawym przyciskiem na w/w linku wlaczamy flashgeta i klikamy na bialej kartce z napisem "Nowy" wtedy w gornym okienku gdzie po lewej stronie pisze URL wklejamy ten adres i wszystko powinno chodzic bez problemu.
Pozdrawiam. Naprawde warto miec ta kompilacje na dysku wiec polecam sie troche pogimnastykowac.
Flashget
Nastepnie kopiujemy ten adres
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/railis/ ... baller.wmv
do programu robimy to tak ze klikajacmy prawym przyciskiem na w/w linku wlaczamy flashgeta i klikamy na bialej kartce z napisem "Nowy" wtedy w gornym okienku gdzie po lewej stronie pisze URL wklejamy ten adres i wszystko powinno chodzic bez problemu.
Pozdrawiam. Naprawde warto miec ta kompilacje na dysku wiec polecam sie troche pogimnastykowac.
- Bukol87
- Juventino
Uaktualnilem link.
Zachecam do sciagniecia najczesciej komentowanej pracy na JP.
Pozdrawiam
SCIAGNIJ
Zachecam do sciagniecia najczesciej komentowanej pracy na JP.
Pozdrawiam
SCIAGNIJ
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- fan_of_juve
- Juventino
kompilacja super !!! fakt ze Nedved to jeden z moich idoli jeszcze dodaje dodatkowe plusy tej pracay!!!!!
Muzyczka sam raz odpowiednio opasowana do tego "filmu'' naprawde milo sie slucha ;D a najlepsze wg mnie sa te cytaty u gory (choc mogly by byc minimalnie wieksze- chyba ze slepne ;p to sorry -ah ten spirytus )
ale tak podsumowujac material pierwsza klasa, oby Nedved nie odszedl wowczas po paru latach bedziesz mogl ja uak
tualnic o LM wgrana z JUVE i 30 scudetto ;p
Muzyczka sam raz odpowiednio opasowana do tego "filmu'' naprawde milo sie slucha ;D a najlepsze wg mnie sa te cytaty u gory (choc mogly by byc minimalnie wieksze- chyba ze slepne ;p to sorry -ah ten spirytus )
ale tak podsumowujac material pierwsza klasa, oby Nedved nie odszedl wowczas po paru latach bedziesz mogl ja uak

- matysek422
- Juventino
Super kompilacja . Muzyka dopasowana. Cóż jeszcze powiem tylko tyle że nie moge sie doczekac aż JUVE przejdzie znowu do Serie A i bedzie wygrywać.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
jezeli ktos mowil ze kompilacja musi miec dusze to ta na pewno ja ma, jedna z 2-3 najlepszych kompilacji jakie widzialem na jp popraw tylko te czarne przejscia i przejscia w muzyce
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Bukol87
- Juventino
dziekuje za recenzje i namawiam do kolejnych :-D
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Barton
- Juventino
Kompilacja naprawdę dobra. Muzyka dobrze dopasowana do sytacji przez co oddaje klimat wszystkich wydarzeń. Mówiąc krótko niźle się wczułem. 8)
Zostawię sobie tą kompilację na dysku, a kiedy Pavel skończy karierę znów ją obejże... A może lepiej nie, jeszcze bym się popłakał
Zostawię sobie tą kompilację na dysku, a kiedy Pavel skończy karierę znów ją obejże... A może lepiej nie, jeszcze bym się popłakał

- Bukol87
- Juventino
Z racji tego, iż jutro Pawełek zagra ostatnie spotkanie chciałem odświeżyć kompilację, którą zrobiłem jakiś czas temu. Biorąc pod uwagę dzisiejsze produkcje to ten filmik pod względem technicznym jest słabiutki, ale to chyba moja najlepsza kompilacja, jeśli chodzi o podejście emocjonalne do tematu.
Mile widziane komentarze:)
- Monte Cristo
- Juventino
Po prostu lza w oku, serce prycha gdy to ogladam.
NEDVED DZIEKIJEMY ZA WSZYSTKO!
CIAO E GRAZIE MILLE NEDVED!
NEDVED DZIEKIJEMY ZA WSZYSTKO!
CIAO E GRAZIE MILLE NEDVED!
- Brutalo
- Juventino
Widziałem tę kompilację jakiś czas temu, ale dziś jest... po prostu aktualna. Po obejrzeniu meczu, a potem tej kompilacji (mimo że nie oglądałem sam) złapała mnie chwila zadumy... Dziękuję za tę kompilację.
"Śpieszmy się kibicować Idolom, bo tak szybko odchodzą"
"Śpieszmy się kibicować Idolom, bo tak szybko odchodzą"