CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Nedved11rulez
- Juventino
Co Z Jutrem Działamy ???? Na Szybko ??

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- CuoreSportivo
- Juventino
Z tego co się orientuje nie ma transmisji w żadnej polskiej TV.
- MarcinB
- Juventino
Pytanie podstawowe czy gdzieś w Czewie znajdziemy Canale5? Z tego co widziałem po wypowiedziach jest na pewno na Cyfrze+ a może Włoch z Baraondy ma jakiś kanał z tym turniejem. Jeśli macie pomysł gdzie iść to dajcie znać bo już nie wiele czasu. Dawno się nie widzieliśmy 8)
- Marianb
- Juventino
Serie A 2 kolejka 30.08 
AS Roma -
JUVENTUS TURYN GODZ 17:55
Program Canal + sport 2
http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?
Miejsce proponuje: Bar nowa piwniczka
, chyba że ma ktos lepsze propozycje.
Pisać.
Kto chętny

http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?
Miejsce proponuje: Bar nowa piwniczka

Pisać.
Kto chętny

Ostatnio zmieniony 03 września 2009, 19:50 przez Marianb, łącznie zmieniany 3 razy.
- Nedved11rulez
- Juventino
Ja tez się odhaczam i proponuje tez barwy zebrano ;]

- Nedved11rulez
- Juventino
iTak może być lipa bo w niedziele jest żużel mam nadzieje ze z korzyścią dla Czewki ;] i miejsca w lokalach mogą być zajęte...

- CuoreSportivo
- Juventino
Możliwe że się pojawie
- Mrówa
- Juventino
Może spotkamy się jakoś wcześniej ? Powiedzmy 17:15, żeby w razie czego poszukać sobie jakiejś innej miejscówki. Bo teraz mi się w sumie przypomniało, że kiedyś jak czekaliśmy na mecz Juve, to w Zebrano oglądali żużel. A teraz skoro mecze się pokrywają czasowo, może być faktycznie problem.
W razie czego Canal jest w Baraondzie, Oslo na Korczaka (ale tam pewnie też żużel będzie), w Blue...jeszcze pewnie znajdzie się kilka miejsc.
W razie czego Canal jest w Baraondzie, Oslo na Korczaka (ale tam pewnie też żużel będzie), w Blue...jeszcze pewnie znajdzie się kilka miejsc.

- MarcinB
- Juventino
Ja za to nie odpuszczę możliwości zobaczenia płaczu Rzymskich tiffosich :C Co do miejsc w lokalach myślę że nie powinno być problemów bo kibice będą oglądać go na stadionie a "kołczpotejto" przed TV popijająć "Żubra" i jedząć Flipsy :lol: Z tych miejsc które podaliście myślę, że w Piwnicy mamy pewność ze mają ten kanał i nam puszczą mecz gdyż mają 2 sale. W Zebrano jest niewygodnie i tylko 1 tv, z tego co wiem to w Baraondzie nie ma C+(zmieniło się coś>) a co do OSLO to nie wiem bo nie byłem tam na meczu, w BLUE raz mówią że mają a raz że nie mają Cyfre
Najlepiej byłoby przejść wcześniej, a jesli nikt nie moze to w niedzielę przed ale może być gorąco :oops:

- Marianb
- Juventino
Byłem z Marcinem w następujących barach by się zorientować co i jak:
- W Blue jest Tv nie wiedzą czy mają canal plus sport 2 i należy się zapytać w niedziele jak coś. :? Natomiast rezerwacja jest na freeko
- W Lucky saloon , maja bo są transmisje żużla
, rezerwacja też za free :-D jest projektor :?
- W zebrano jest canal plus sport 2 i tv rezerwacja płatna 25 zł do wykorzystania
- W piwniczce jest tv i canal plus sport 2 ale maja Włókniarz tam oglądać i zależy jak duzo ludzi będzie oglądać Włókniarz
- Oslo po południu otwierają, ale maja canal plus. Bardzo prawdopodobne że będą tam żużel pokazywac
- W baraondzie nie ma canal plus, poza tym to taka bardziej restauracja
- W Blue jest Tv nie wiedzą czy mają canal plus sport 2 i należy się zapytać w niedziele jak coś. :? Natomiast rezerwacja jest na freeko

- W Lucky saloon , maja bo są transmisje żużla

- W zebrano jest canal plus sport 2 i tv rezerwacja płatna 25 zł do wykorzystania
- W piwniczce jest tv i canal plus sport 2 ale maja Włókniarz tam oglądać i zależy jak duzo ludzi będzie oglądać Włókniarz

- Oslo po południu otwierają, ale maja canal plus. Bardzo prawdopodobne że będą tam żużel pokazywac
- W baraondzie nie ma canal plus, poza tym to taka bardziej restauracja