Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Dla mnie bardziej przydatna w nauce jest ocena materiału sekcyjnego, dlatego ostatnio oglądam tylko "Dextera". Poza tym - żartujesz sobie - dla Hausa to by było za łatwe! 8)mnowo pisze:Obejrzyj sobie kilka odcinków Housa, tam tego pełnoAzrael_Juve pisze:umysł będzie błądził raczej w okolicach guzów stromalnych czy innych ziarniszczaków...
Moja kampania wyborcza ruszyła - patrzcie tylko - orientuję się w popularnych serialach, znaczy się, że mam o czym pisać alfabet!

Pozdro!
- Łukasz
- Juventino
- Azrael
- Juventino
Ty się lepiej sesją zajmij! Hehehe... :CŁukasz pisze:Piszę. Pewnie do jutra się wyrobię.
A Wy go nie poganiajcie, bo chłopak po nocach siedzi, do 4-tej czy 5-tej nad ranem wkuwając do egzaminów i gdzie jeszcze czas na alfabety?

Pozdro!
- Łukasz
- Juventino
Napisałem, tylko jeszcze te głupoty przeczytać muszę.
Jak i gdzie to potem wkleić?
Jak i gdzie to potem wkleić?
- Brutalo
- Juventino
Raczej spadam :lol: Na początku prawie rywalizowałem z Matim. Nie będę ukrywał, że znam pięć osób które na mnie głosowało, ale dziękuję tym dziesięciu których nie znam za głosy 8). Szczerze mówiąc obecnie nie czuję się do końca gotowy, aby napisać równie interesujący alfabet co poprzednicy, ale spokojnie 8) Mój czas też kiedyś nadejdzieMati pisze: Ps. bloktorun ale ostatnimi dniami podskakujesz w tej ankiecie

- Łukasz
- Juventino
Dodane. Po polsku, nie po węgiersku, więc pocieszcie się, że mogło być gorzej.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 387#396387
- Il Storico
- Juventino
No bardzo specyficzny alfabet, już przeczytałem. Ma tą głębie dość spontaniczny
Autor bardzo krytycznie na siebie spostrzega, a alfabet jest właśnie maksymalnie spontaniczny, dlatego taki ciekawy. Najlepsza literka: C, I i Y (
). Lubię "Chłopaków..." oraz Remi'ego 

- FalsoVero
- Juventino
Ciekawy alfabet. Napisany dość ciężkim językiemŁukasz pisze:Dodane. Po polsku, nie po węgiersku, więc pocieszcie się, że mogło być gorzej.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- January
- Juventino
Dokładnie to czego się spodziewałem
Czyli po prostu świetny alfabet. Oby więcej takich
Widać, że muzyka to Twoje życie 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Mati
- Juventino
Kurcze, nie powinienem tego robić, ale nie mogę się powstrzymać. Kilka dni temu rozmawiałem z Łukaszem na gg, zapytałem o jego alfabet (który był jeszcze w trakcie "obmyślania"), i w jego wypowiedziach można było wyczytać między innymi: "Najgorzej jest z "p"", "Nie wiem dlaczego, ale tak jest", "Wszystko jest na "p"", "Dużo jakoś tego "p""
Powiem szczerze, że zaintrygowałeś mnie wtedy, więc wyczekiwałem co sie tam pojawi. No i znalazłem:
. Widać, że specyficzny humor Cię nie opuszcza, alfabet z pewnością bardzo ciekawy, nie spodziewałem się w sumie niczego innego.
Powiem szczerze, że zaintrygowałeś mnie wtedy, więc wyczekiwałem co sie tam pojawi. No i znalazłem:
To chyba dobre podsumowanie tego alfabetuŁukasz pisze: P
Pandżu sziru – nie mam pojęcia, gdzie to jest

- Pawełek
- Juventino
Alfabet bardzo specyficzny i wyjątkowy
Przyjemnie się czytało, fajne spojrzenie na świat
Moim zdaniem, udowodniłeś zakłamanie dzisiejszych czasów. Myślimy, że jesteśmy tacy, a jednak okazuję się, że jesteśmy nijacy. Myślę, że w Twoim alfabecie można znaleźć drugie dno, które daje do myślenia.
Gratuluje !
E: Cieszy mnie też, że, jako jeden z nielicznych, byłeś oryginalny i nie napisałeś Juventus.
Gratuluje !
E: Cieszy mnie też, że, jako jeden z nielicznych, byłeś oryginalny i nie napisałeś Juventus.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 14:15 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!