Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2009, 13:39

paku pisze:
pikito pisze:@Edit - a z ta Amica Poznań nie przesadzajcie, czemu nie piszczecie Dyskopolo, doszlo do fuzji, normalne i tyle LEch sobie miejsca w lidze nie kupil, chyba ze sie myle
Gdyby nie to że stary Lech połączył się z Amiką prawdopodobnie usłyszał by zarzuty korupcyjne i podobnie jak Zagłębie Sosnowiec, Korona Kielce, Zagłębie Lubin poleciał by klasę niżej.
Nie przesadzam ;)
Zgadnij gdzie "Lech" będzie grał na czas remontu swojego stadionu ? We Wronkach... :)
A abolicja :prochno: ?

Dla mnie bardziej perfidne bylo kupienie sobie awansu przez Polonie, tyle ze zgodne z prawem :roll:

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2009, 14:01

Ziółi pisze:Mimo wszystko Legia miałaby najmniejsze szanse coś ugrać w el. do ligi mistrzów patrząc na personalia. W ogóle w Europie w następnym sezonie najwięcej szans na sukcesy ma znów Lech, gdyż w przeciwieństwie do Wisły i Legii planują się wzmocnić, a nie zarobić. Póki polskie drużyny w okienkach transferowych będą chciały jak najwięcej zarobić na swoich "gwiazdeczkach", to marne szanse by w końcu istnieć w Europie.
To jakaś kpina. Lech albo Wisła w Europie! Legia znów odpadła by z FC Vatykan. Procz Rogera i "Chybil-trafil" Chinyamy i CZASEM Iwańskiego nie mają nikogo. No jest jeszcze Mucha, ale on gry nie zrobi. Pomoze najwyzej uchronic sie przed kompromitacja ;)

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2009, 15:16

Gdyby kolejka zakończyła się po 1 połowie... ech ale trudno, szczerze jeśli włodarze Legii dalej będą sobie tak wolgować jak do tej pory to szans na cokolwiek nie widzę, chciałbym by w końcu nie jedna a parę drużyn z Polski zaprezentowały się dobrze w pucharach, oby tylko Ruch nie grał, bo to będzie żenada....

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2009, 15:26

Gherrick pisze:
Ziółi pisze:Mimo wszystko Legia miałaby najmniejsze szanse coś ugrać w el. do ligi mistrzów patrząc na personalia. W ogóle w Europie w następnym sezonie najwięcej szans na sukcesy ma znów Lech, gdyż w przeciwieństwie do Wisły i Legii planują się wzmocnić, a nie zarobić. Póki polskie drużyny w okienkach transferowych będą chciały jak najwięcej zarobić na swoich "gwiazdeczkach", to marne szanse by w końcu istnieć w Europie.
To jakaś kpina. Lech albo Wisła w Europie! Legia znów odpadła by z FC Vatykan. Procz Rogera i "Chybil-trafil" Chinyamy i CZASEM Iwańskiego nie mają nikogo. No jest jeszcze Mucha, ale on gry nie zrobi. Pomoze najwyzej uchronic sie przed kompromitacja ;)
O czym ty gadasz człowieku 1 jedynastke maja solidna- Rybus, Choto, Astiz, Rzezniczak!!, zwłaszcza ten ostatni zrobil duze postepy, sama obrona oprocz Rybusa, ale jak niektórzy mowia sklad zaczyna sie ustawiac od obrony. Takze radze wyhamowac z takimi tekstami. Ta 4 spisuje sie naprawde dobrze.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 18:47

Łódzki Klub Sportowy nie otrzymał licencji na grę w ekstraklasie w przyszłym sezonie.

Mam nadzieję, że skończy się jak zawsze. ŁKS usunie grzyby w szatni, zaceruje stadion i spłaci długi. Chcę oglądać derby w następnym sezonie !

Jak myślicie, zobaczymy pierwszą sytuację w której PZPN nie przyzna licencji ŁKS?

Przypomina mi się podobna sytuacja kiedy Polonia Bytom nie dostała licencji nawet po odwołaniu. Jednak leśne dziadki ich nie skrzywdzili i grają dalej.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 19:32

Jeszcze się nie nauczyliście, że te licencje, to są o dupę potłuc? Rok temu Ruch Chorzów i Polonia Bytom otrzymały licencję na grę w Ekstraklasie 5 dni przed rozpoczęciem się ligi! Ten kabaret ciągnie się od niepamiętnych czasów. Ciągle ta komisja widzi problem za problemem, a na koniec licencje i tak mają wszyscy.

Tymczasem Tytan ŁKS'u Tomasz Hajto zwany ostatnio przemytnikiem, jak zwykle za niewinność został ukarany przez Komisję Ligi :lol: Tytuł najczęściej nagradzoanego kartkami zawodnika w Polsce, to średnie osiągnięcie w takiej kopaninie, ale być najlepszym w Europie... szacunek, jak to mawia pewien ekspert z C+ :smile:

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 20:56

Juventino90 pisze:Przypomina mi się podobna sytuacja kiedy Polonia Bytom nie dostała licencji nawet po odwołaniu. Jednak leśne dziadki ich nie skrzywdzili i grają dalej.
Bynajmniej Polonia Bytom nie jest umoczona w korupcję jak parę klubów, które grają w Ekstraklasie, lub które będą w niej grać.

btw. Którą oprawę teraz będziecie kserować? :D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 22:19

Masz kompleksy, że Widzew raca do Elity i zmiażdży okropną Wisłę?
Słusznie pikniku.

A Wisła w sprawie dopingu może Widzewowi buty czyścic.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 22:23

Juventino90 pisze:Masz kompleksy, że Widzew raca do Elity i zmiażdży okropną Wisłę?
Nie no, albo gadamy poważnie, albo robimy sobie jaja.
Nie wiem jak Widzew się wzmocni, tak Wisły nie rozwali i to przez co najmniej najbliższe kilka sezonów.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 23:05

Juventino90 pisze:Masz kompleksy, że Widzew raca do Elity i zmiażdży okropną Wisłę?
Słusznie pikniku.

Ja czy mam kompleksy ? :D
Najpierw niech Widzew zagra w tej Ekstraklasie, a później niech pokona MISTRZA POLSKI, Beniaminku :D
Piknika szukaj u siebie w rodzinie :)

http://www.foto.widzew.org/foto/IMG_2603.html

http://i40.tinypic.com/282honm.jpg
Unia Leszno – Stal Gorzów 05.04.2009

Pzdr ;)

Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 06:43

Tu nie ma nawet o czy duskutowac, Widzew jak sie za rok utrzyma bedzie b. bobrze - taka rola beniaminka. A licencja ? cos jakis czas na ten temat pisalem wiec proste - Górnik sie utrzyma ŁKS zostanie, a moze i Arka sie załapie :prochno:
Z drugiej strony w Łks-ie chyba od bardzo dawna nie dzieje sie za dobrze w klubie.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 08:17

Czemu kibice Widzewa na trybunach mają tyle motywów z filmu "Miś" ??

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 08:57

Pozmieniało się to troche. ŁKS nie dostał licencji i zostanie przusunięty na ostatnie miejsce, w związku z tym, spada jedna drużyna i jedna tez gra w barazach. Myślę ze dwie ostatnie pozycje zajmą Cracovia i jej brat( czy tam siostra :smile: ) - Arka.
O mistrzostwie nie ma co pisać, ma go WISEŁKA 8)

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 16:25

Przestan wachac klej, wylacz FMa i przerzuć sie na ŁKS. Wtedy bedzie chyba mozna z Toba normalnie porozmawiac.

Widzew zmiazdzy Wisle :D

Obrazek
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 16:33

paku pisze:
Słusznie pikniku.

Ja czy mam kompleksy ? :D
Najpierw niech Widzew zagra w tej Ekstraklasie, a później niech pokona MISTRZA POLSKI, Beniaminku :D
Piknika szukaj u siebie w rodzinie :)

http://www.foto.widzew.org/foto/IMG_2603.html

http://i40.tinypic.com/282honm.jpg
Unia Leszno – Stal Gorzów 05.04.2009

Pzdr ;)
Wjazdy na rodzinę. Bardzo oryginalne..

A co do oprawy. Masz rację Widzew śledził Forum Żużlowe, aby skopiować oprawę i dodać coś od siebie.

Następnie co do spadków i awansów. Czy przypadkiem, w razie degradacji ŁKS nie spadną nadal dwa kluby a baraż zostanie odwołany? Tak zazwyczaj bywało w przeszłości.

Jednak ja dalej uważam, że ŁKS w następnym sezonie zagra.

A co do wyniku z Wisłą. Poczekamy, zobaczymy..

ODPOWIEDZ