Polska:Szwecja
- Sadek
- Juventino
Tutaj prosze wpisywac rzeczy związane z tym meczem, typy, wiadomości itp.
Dzisaj w południe Szwedzi trenowali w Sosnowcu na stadionie tamtejszego Zagłebia spoko jak sie ogląda z bliska Ljunberga, Ibrachimovica.
Mój typ 2:1 dla nas.
P.s W ataku Polski zagrają Żurawski i ....Saganowski yeahhhh
Dzisaj w południe Szwedzi trenowali w Sosnowcu na stadionie tamtejszego Zagłebia spoko jak sie ogląda z bliska Ljunberga, Ibrachimovica.
Mój typ 2:1 dla nas.
P.s W ataku Polski zagrają Żurawski i ....Saganowski yeahhhh
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mi się wydaje że mogli by wyjśc w składzie jak z Łotwą.
Ja jestem straszną patriotką i liczę na nasze "orły" minimum remis 1:1 a tak w głębi serducha wygrana................ no wiem wiem "science fiction piętro wyżej" :twisted:
Ja jestem straszną patriotką i liczę na nasze "orły" minimum remis 1:1 a tak w głębi serducha wygrana................ no wiem wiem "science fiction piętro wyżej" :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To nieoszukując się będzie bardzo trudna przeprawa dla Plaków. Szanse są ale dla mnie bardzo małe. Niegramy piłki na wysokim poziomie tak więc niemożemy sie spodziewać jakiegoś rewelacyjnego wyniku. Szwecja to bardzo solidna drużyna z Ljunbergiem i Ibrahimovicem na czele. Chciałbym aby Polacy wygrali lecz obiektywnie patrząc widzę w tym meczu co najwyżej remis Polaków :? co i tak bedzie dużym sukcesem...
P.S Dla fanów Buffona
W dzisiejszej PN tygodnik świetny plakat naszego ,,giganta bramki''
w nowym stroju, oraz artykół o nim napisany przez świetnego T.Lipińskiego
do sklepów fani
P.S Dla fanów Buffona

- Yari
- Juventino
Cóż jeszcze tydzień temu opstawiałem totalny blamaż. Ale jutro założe podczas meczu szalik Naszej Reprezentacji. Totalnie mnie zawiedli w meczu ze szwecją w sztokcholmie i miałem ich dość. Ale nie moge tak pozostać bierny. To mimo wszystko Nasza..... kochana Reprezentacja.
. Będe kibicował jutro z całego serca , prawie jak na meczach Juve

- kouba
- Qualità Juventino
w sercu przechodzi myśl o wygranej. ale trzeba być realistami, jak zremisują to będą sie cieszyć jak dzieci i taki wynik będzie dobry, chociaż jeszcze lepszy mógłby być np. 5-0 ale juz powiedziałem , trzeba być realistą!!
trzeba przypomnieć że polacy nie strzelili szwedom gola od trzech spotkań eliminacyjnych. Ostatnie mecze to było: 0-3, 0-2 i 0-1. a wcześniejszych nie pamiętam 

- BVB
- Dortmundczyk
- RadeKas
- Juventino
Ludzieeeeeeeeee.
Po pierwsze: wygrali mecz z Łotwą i to w fatalnym stylu a wy już widzidzicie jak wygrywają ze Szwecją. Było by wspaniale ale po prostu nie ma szans
Po drugie: Gdyby teraz wrócił Engel to i tak goofno by zrobił i grali by tak samo słabo jak bez niego. Z takim myśleniem to najlepiej żeby wróciłKazio Górski :?
Po pierwsze: wygrali mecz z Łotwą i to w fatalnym stylu a wy już widzidzicie jak wygrywają ze Szwecją. Było by wspaniale ale po prostu nie ma szans
Po drugie: Gdyby teraz wrócił Engel to i tak goofno by zrobił i grali by tak samo słabo jak bez niego. Z takim myśleniem to najlepiej żeby wróciłKazio Górski :?
srali muszki będzie wiosna