Appiah: Juve to wielki klub

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 11:30

Appiah ma u mnie duzego plusa :wink: Bardzo sie ciesze ze to powiedzial i mam nadzieje ze nie byl to text pod publiczke...

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 12:26

Bardzo mi się podobało w jego wypowiedzi to że nie powiedział że to on teraz będzie super gwiazdą ale docenił Tacchinardiego i Pavla to świadczy dobrze o nim i o tym że jego gra nie będzie w stylu gwiazdy "ja się teraz wybiję w dobrym klubie jak będę grać sam i nikomu piłki nie oddam" ale że ceni zespół i grę zespołową tak trzymać :D Wtedy bedzie Gwiazdą :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 14:55

Miło słyszeć tak pochlebne recenzje z jego strony choć inaczej powiedzieć niemógł :wink: To naprawdę wpaniały zawodnik i człowiek czego dał nam przykład chociażby tą wypowiedzią. Chcę by odrywał u nas ogromną rolę. Graz w 1 składzie więc do szczęścia mu praktycznie nic niebrakuje. oby cały czas był w świetnej dyspozycji i prowadził nasz zespół to zwycięstwa.
Jednak boli mnie to stwierdzenie ,,Appiah na nastepcę Davidsa'' :cry: wywodzi się to z tą, że niedociera do mnie iż Edgar po tym sezonie nas opuszcza!!! :cry: Mimo to zastępca Holendra moze być tylko 1, właśnie Appiah i nikogo innego nietrzeba sprowadzać.

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:04

Stwierdzenie nie podlegajace watpliwosci. Ciesze sie ze Appiah docenia klub w ktorym gra. Teraz bardzo duzo bedzie w Juve od niego zalezalo, mam nadzeje ze spelni swoja role. Stephan liczymy na ciebie nie zawiedz nas

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ