Appiah: Juve to wielki klub
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Bardzo mi się podobało w jego wypowiedzi to że nie powiedział że to on teraz będzie super gwiazdą ale docenił Tacchinardiego i Pavla to świadczy dobrze o nim i o tym że jego gra nie będzie w stylu gwiazdy "ja się teraz wybiję w dobrym klubie jak będę grać sam i nikomu piłki nie oddam" ale że ceni zespół i grę zespołową tak trzymać
Wtedy bedzie Gwiazdą

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Miło słyszeć tak pochlebne recenzje z jego strony choć inaczej powiedzieć niemógł
To naprawdę wpaniały zawodnik i człowiek czego dał nam przykład chociażby tą wypowiedzią. Chcę by odrywał u nas ogromną rolę. Graz w 1 składzie więc do szczęścia mu praktycznie nic niebrakuje. oby cały czas był w świetnej dyspozycji i prowadził nasz zespół to zwycięstwa.
Jednak boli mnie to stwierdzenie ,,Appiah na nastepcę Davidsa''
wywodzi się to z tą, że niedociera do mnie iż Edgar po tym sezonie nas opuszcza!!!
Mimo to zastępca Holendra moze być tylko 1, właśnie Appiah i nikogo innego nietrzeba sprowadzać.
Jednak boli mnie to stwierdzenie ,,Appiah na nastepcę Davidsa''

- juveluck
- Juventino
Stwierdzenie nie podlegajace watpliwosci. Ciesze sie ze Appiah docenia klub w ktorym gra. Teraz bardzo duzo bedzie w Juve od niego zalezalo, mam nadzeje ze spelni swoja role. Stephan liczymy na ciebie nie zawiedz nas

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!