RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Opierając się na informacjach Abiego o tu to nie pokażą. Dlatego piszę, że ostatnia szansa. Potem tylko jakieś meczyki, no i zlot, ale to dla mnie wciąż spora niewiadoma.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hmm. O 17:00 na polsacie sport extra i o 19:40 na polsacie sport.
Wybierajcie. Polsat Sport Extra jest na pewno w pizzeri Benvenutti.
W sumie bym się wybrał, ale na późniejszą godzinę. Zastanowię się jak by to urządzić. A inni?
Wybierajcie. Polsat Sport Extra jest na pewno w pizzeri Benvenutti.
W sumie bym się wybrał, ale na późniejszą godzinę. Zastanowię się jak by to urządzić. A inni?
- Volto
- Juventino
Jest carpathia festival, tak że potem byłby problem z miejscówką, i tak nie palili się do tej rezerwacji...
bądźcie, żebym nie wyszedł na osła :snooty: Ostatnie nasze spotkanie w sezonie, przypominam.
bądźcie, żebym nie wyszedł na osła :snooty: Ostatnie nasze spotkanie w sezonie, przypominam.
- Push3k
- Juventino
Jeśli dobrze zrozumiałem to...
Na końcu sezonu liczą według meczy, a w środku sezonu ustawiają według bramek.
Lega Calcio...
Mecze przez internet:
- być może oglądniemy u mnie w pokoju na monitorze 17'. Zawsze coś. Zmniejszę rozdziałkę i poszerzę ekran. Jeszcze zobaczę.
- spróbuję namówić rodziców na nocleg. Jest miejsce na 3-4 osoby (jest sofa rozkładana, na której zmieszczą się 2 osoby. Jeśli były dwie osoby skłonny na jednym łóżku...)
Na końcu sezonu liczą według meczy, a w środku sezonu ustawiają według bramek.
Lega Calcio...
Mecze przez internet:
- być może oglądniemy u mnie w pokoju na monitorze 17'. Zawsze coś. Zmniejszę rozdziałkę i poszerzę ekran. Jeszcze zobaczę.
- spróbuję namówić rodziców na nocleg. Jest miejsce na 3-4 osoby (jest sofa rozkładana, na której zmieszczą się 2 osoby. Jeśli były dwie osoby skłonny na jednym łóżku...)
- Push3k
- Juventino
Załatwiłem.
Możecie spokojnie przyjeżdżać jak wam się podoba.
Jakby ktoś chciał nocować to niech sobie weźmie co tam będzie potrzebował (poduszka, ręcznik, szczoteczka do zębów, żel pod prysznic czy inne mydło...). Alcohol sie kupi w Boguchwale. Żarcie mogę jakieś przygotować. Mecz jest o 15. Jak mój kuzyn będzie jechać to ewentualnie z nim się zabierzcie, a tak to bilety 1,55 studencki, 2,15 szkolny i 3,10 normalny, autobusy 3, 23, 33 i prywatna linia 123 (bilety po 2,60).
Możecie spokojnie przyjeżdżać jak wam się podoba.
Jakby ktoś chciał nocować to niech sobie weźmie co tam będzie potrzebował (poduszka, ręcznik, szczoteczka do zębów, żel pod prysznic czy inne mydło...). Alcohol sie kupi w Boguchwale. Żarcie mogę jakieś przygotować. Mecz jest o 15. Jak mój kuzyn będzie jechać to ewentualnie z nim się zabierzcie, a tak to bilety 1,55 studencki, 2,15 szkolny i 3,10 normalny, autobusy 3, 23, 33 i prywatna linia 123 (bilety po 2,60).
- Volto
- Juventino
Będę, będę, będę... tak na 90% Jednak tylko z opcją zostania u Ciebie na noc.
Jakby ktoś chciał nocować to niech sobie weźmie co tam będzie potrzebował
Widzisz, wszystko co potrzeba jest na miejscu :CAlcohol sie kupi w Boguchwale
- Push3k
- Juventino
Dobra. Pośpisz na hamaku.Volto pisze:Będę, będę, będę... tak na 90% Jednak tylko z opcją zostania u Ciebie na noc.Jakby ktoś chciał nocować to niech sobie weźmie co tam będzie potrzebowałWidzisz, wszystko co potrzeba jest na miejscu :CAlcohol sie kupi w Boguchwale
- Goblin18
- Juventino
Siemanko sory że się nie odzywałem ale co poniedziałek miałem z rana angielski a u mnie z nim kiepsko i koła na okragło poprawiałem ale ten mam looźny i mam pytanie do was czy idziecie na mecz z Lazio bo ja bym chętnie skoczył tylko czy robicie jakąś ustawkę do klubu bo rozmawiałem z pewnymi dwoma panami z polibudy na juvenaliach i mówili że do jakiegoś pubu między lisa kuli a 3-go maja ale dokładnie nie wiem gdzie to jest jest więc sie pytam czy jest jakaś ustawka??
Lepiej umrzeć za coś niż żyć za darmo