Forumowicz od A do Z - vol.2
- KeRmit19
- Juventino
Bardzo dobre rozwiazanie i rowniez jestem za opcja b). Wtedy przy, np takim mocnym zestawieniu jakie bylo w ostatniej ankiecie, bylaby szansa, zeby w krotszym czasie przeczytac naprawde ciekawe alfabety. Zglaszajta sie ludzie do nastepnego glosowania
:!:
Sam chetnie zglosze sie ponownie(mam nadzieje, ze z lepszym skutkiem niz poprzednio
), tylko, ze jeszcze nie teraz, bo z checia napisze "spowiedz" ze swojego zycia, jesli bedzie mi to dane 
Sam chetnie zglosze sie ponownie(mam nadzieje, ze z lepszym skutkiem niz poprzednio

- Ein
- Juventino
A zgłoszę się, co mi tam. Alfabety są na tyle interesujące, że szkoda by było, gdyby zabawa stanęła w miejscu 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Brutalo
- Juventino
Na wyraźną prośbę (:lol:) pewnego użytkownika zgłaszam swoją ewentualną kandydaturę na napisanie alfabetu, aby zabawa mogła trwać dalej, a Mati przedstawił nam swój alfabet.
- stahoo
- Juventino
Więcej wiary w siebie 8) Masz mój głos.
PS. Jak tam Łukaszu idzie alfabet? Nie ukrywam, że nie mogę się doczekac
PS 2. Specjalnie dla Ciebie zwracałem uwagę na wszystkie ogonki, haczyki i kropki. Niestety nie działa mi "ciii" (tak zwane "c z kreseczką").
PS. Jak tam Łukaszu idzie alfabet? Nie ukrywam, że nie mogę się doczekac

PS 2. Specjalnie dla Ciebie zwracałem uwagę na wszystkie ogonki, haczyki i kropki. Niestety nie działa mi "ciii" (tak zwane "c z kreseczką").

Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 20:10 przez stahoo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Łukasz
- Juventino
Podejrzewam, że jakoś koło piątku będzie gotowy.stahoo pisze:Jak tam Łukaszu idzie alfabet? Nie ukrywam, że nie mogę się doczekac
:Cstahoo pisze:Specjalnie dla Ciebie zwracałem uwagę na wszystkie ogonki, haczyki i kropki. Niestety nie działa mi "ciii" (tak zwane "c z kreseczką").
Okej, spoko. Pod "u" będzie "upierdliwość", widzę że nie ma wyjścia. Specjalnie dla Ciebie.
P.S. Znowu mocna ankieta. Konsekwentnie stawiam na Matiego
- Ein
- Juventino
Tak jak i ja. Myślę, że powinien on wygrać tą edycję alfabetu <yes>Łukasz pisze:Konsekwentnie stawiam na Matiego
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Azrael
- Juventino
Proszę, nie krzycz na mnie... :płaczę:mnowo pisze:Azrael!
Przyznam się szczerze, że dziwnie się czuję widząc mojego nicka w tak doborowym towarzystwie. Ba! jestem wręcz onieśmielony... :roll:
Co do samego wyboru, to daję Wam w tej ankiecie, szanowni Koledzy (Ein, Mati, Bloktorun), dużo fory, hehe... Mam w tym tygodniu mega-wielki egzamin i moje wysiłki w mniejszym stopniu skupią się na "agitowaniu" na rzecz mojej "kandydatury", a umysł będzie błądził raczej w okolicach guzów stromalnych czy innych ziarniszczaków...
Macie szczęście!

Pozdrawiam!