Wasze ulubione kluby przed Juve
- Arcadio
- Juventino
Wydaje mi się, że temat powinien się nazywać :
"Jakie kluby jeszcze lubiecie?" czy coś w tym stylu...
To jest forum kibiców Juve i dziwne, że ktoś wpadł na pomysł żeby szukać drużyn "PRZED" naszym kochanym klubem.
Takei jest moje zdanie.
PeAcE
"Jakie kluby jeszcze lubiecie?" czy coś w tym stylu...
To jest forum kibiców Juve i dziwne, że ktoś wpadł na pomysł żeby szukać drużyn "PRZED" naszym kochanym klubem.
Takei jest moje zdanie.
PeAcE
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- przemal
- Juventino
Ktoś tu chyba czegoś nie zrozumiał... przed = wcześniej 
a żeby nie robić ot, Juventus był (i jest) moim pierwszym klubem, któremu kibicuję na prawdę. Lubiłem kiedyś Manchester Utd, ale to raczej nic wielkiego nie było

a żeby nie robić ot, Juventus był (i jest) moim pierwszym klubem, któremu kibicuję na prawdę. Lubiłem kiedyś Manchester Utd, ale to raczej nic wielkiego nie było
- Gherrick
- Juventino
U mnie z kolei jest na odwrót
Juve na 2 miejscu (lubie i szanuje od dawna, zwlaszcza ze wzgledu na magicznych zawodnikow jak Birindelli, Peruzzi, Buffon, Ravanelli, Del Piero, Zidane, Trezeguet, Nedved czy Davids) a na 1 Sporting Lizbona, chociaz Sportingowi zaczalem kibicowac pozniej, bo dopiero pozniej ich poznalem (o Juve w latach 98-00, kiedy zaczalem interesowac sie pilka bylo glosno
! 

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- jareckik
- Juventino
Tylko nie nazywajcie mnie sezonowcem, zawsze byłem wielkim zwolennikiem talentu Rivaldo i to on był od dziecka moim idolem wiec również za tamtych czasów kibicowałem Barcelonie jak era Rivaldo dobiegła końca liczył się już tylko Juventus...
pozdraiwam

- Gherrick
- Juventino
Yy...siedzę? Tak jak kibice Interu, Milanu, Romy, Bayernu, Manchesteru czy kij wie kogo innego. Tak jak juz mowilem, darze Juve sympatia, ze sportingpoland.com nie ma swojego forum, gdzies musze pogadac o pilce procz gg...PaulCone pisze:To co ty tutaj robiszGherrick pisze:Juve na 2 miejscu (...) a na 1 Sporting Lizbona:shock:

- PaulCone
- Juventino
peaceGherrick pisze:Yy...siedzę? Tak jak kibice Interu, Milanu, Romy, Bayernu, Manchesteru czy kij wie kogo innego. Tak jak juz mowilem, darze Juve sympatia, ze sportingpoland.com nie ma swojego forum, gdzies musze pogadac o pilce procz gg...PaulCone pisze:To co ty tutaj robiszGherrick pisze:Juve na 2 miejscu (...) a na 1 Sporting Lizbona:shock:

- kedzior1392
- Juventino
Wcześniej Juventus, potem Juventus i teraz Juventus, w przyszłości zawsze Juventus. 

- Regulus
- Juventino
Juventus odkąd interesuje się piłką nożną zawsze był jest i będzie na pierwszym miejscu. Kiedyś, obok Juve najbardziej lubiłem... Inter (ze względu na Baggio, Djorkaeffa i Ronaldo) i do dzisiaj wstyd mi z tego powodu :lol:
- Gherrick
- Juventino
Peace and lovePaulCone pisze:peaceGherrick pisze:Yy...siedzę? Tak jak kibice Interu, Milanu, Romy, Bayernu, Manchesteru czy kij wie kogo innego. Tak jak juz mowilem, darze Juve sympatia, ze sportingpoland.com nie ma swojego forum, gdzies musze pogadac o pilce procz gg...PaulCone pisze: To co ty tutaj robisz:shock:

A procz Juventusu mam jeszcze sentyment do Celty Vigo