Włochy - Walia 4:0

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Gina

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 15:36

nie wiecie moze czy ten mecz bedzie na eurosporcie czy w jakiejs innej stacji ???

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 17:40

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
juveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata :D . Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłość :wink: :wink:
Az tak wybiegam w przyszlosc :D :D . Jestem poprostu pod niebywalym wrazeniem gry Azzurich

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 17:59

Nic dodać, nic ująć - piękna postawa reprezentacji Włoch... ogniwem zespołu są ocziwiście piłkarze Juve... szkoda, że pippo zdobył tego hattricka... Forza Italia

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 19:25

juveluck pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
juveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata :D . Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłość :wink: :wink:
Az tak wybiegam w przyszlosc :D :D . Jestem poprostu pod niebywalym wrazeniem gry Azzurich
Ahaa :wink: Ale wcale Ci się niedziwię po wczorajszym meczu po Włochach możemy się spodziewać bardzo wiele. oby więcej takich występów :wink: Teraz trzeba zrobić rewanż za Euro 2000 a potem zdobyć Mistrza Świata 8)

Obrazek
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 09:06

Musze przyznac ze tak dobrego meczu reprezentacji wloch nie widzialem dawno . Cieszy znakomita gra pilkarzy juve Camora Del Piero Buffona i Zambrotty . Juz sie nie moge doczekac mistrzostw europy jak je wygramy :twisted: .

Sempre a Solamente Juventus!!!
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 23:04

Ludzie nie podniecajcie się tak, to tylko Walia, a wy już widzicie Włochów na pierwszym miejscu Mistrzostw Europy i Świata :twisted: . Jeszcze sporo meczów do tego osiągnięcia, więc nie emocjonujcie się Bóg wie czym. Co nie zmienia faktu, że Włosi zagrali doskonale.

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
ODPOWIEDZ