Włochy - Walia 4:0
- juveluck
- Juventino
Az tak wybiegam w przyszloscTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłośćjuveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata. Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
![]()
![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
- Juventino
Nic dodać, nic ująć - piękna postawa reprezentacji Włoch... ogniwem zespołu są ocziwiście piłkarze Juve... szkoda, że pippo zdobył tego hattricka... Forza Italia
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ahaajuveluck pisze:Az tak wybiegam w przyszloscTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Chyba chciałeś powiedzieć Mistrzostw Europy no chyba,ze aż tak bardzooo wybiegasz w przyszłośćjuveluck pisze: Jestem tak zachwycony postwa wlochow ze juz widze ich odbierajacych zloty medal za Mistrzostwo Swiata. Wiem ze wybiegam zdecydowanie w przyszlosc ale po tym co pokazali to inaczej nie da sie myslec.
![]()
![]()
![]()
. Jestem poprostu pod niebywalym wrazeniem gry Azzurich

- Gianluigi
- Juventino
Musze przyznac ze tak dobrego meczu reprezentacji wloch nie widzialem dawno . Cieszy znakomita gra pilkarzy juve Camora Del Piero Buffona i Zambrotty . Juz sie nie moge doczekac mistrzostw europy jak je wygramy :twisted: .
Sempre a Solamente Juventus!!!
- pajzano
- Juventino
Ludzie nie podniecajcie się tak, to tylko Walia, a wy już widzicie Włochów na pierwszym miejscu Mistrzostw Europy i Świata :twisted: . Jeszcze sporo meczów do tego osiągnięcia, więc nie emocjonujcie się Bóg wie czym. Co nie zmienia faktu, że Włosi zagrali doskonale.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)