Znowu o Davidsie:(
- Alexxxxx
- Juventino
Poprsotu na starośc chce mieć jak najwięcej kasy :!: I dlatergo chce odejść :!: Jagby mu było mało...Johnny777 pisze:Taaa...na kasie...jakby gracze w Juve mało zarabiali... :evil:Alexxxxx pisze:Oj boje sie, że to może okzac się prawda. Ta sytuacja z Davidsem trwa za dłuygo, aby dalej sie bawić w takie bajki i pocieszac sie, że to koolejna plota. idac, ze Pitbullowi zalęzy tylko nba ksie.Myslałem, że jest zawodnikiem jakich mało , którym zalezy tylko na grze a tu się okzauje, że woda sodowa uderzyła mu do głowy. Mam ndzieje, że zostanie w klubie w co watpie. Ale może jednak.Jednak nie bede sie sam pocieszał.Poczekamy, zobaczymy...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny
- Juventino
Ja coś sie martwie że to prawda
. Coraz więcej się mówi o odejściu Pittbulla z JUVE. Podobno jednym z kandydatów jest nawet madrycki Real....
.....Jednak mam nadzieje żę Davids zostanie, trzymam za niego kciuki!!!

- Shadow_Alex
- Juventino
A ja wam powiem cos, dajcie sobie spokoj z tym Davidsem, jak chce niech spada, byle nie za darmo, bo wtedy to go znienawidze!!!!!!! A polubilem go, szkoda ze tak sie zachowuje!!! Ale od poczatku bylo widac ze cos jest nie tak, tylko Moggi mydlil nam oczka :evil: Naszczescie ja kocham ten klub i zawodnikow a nie zarzad (jakis arab w zarzadzie :twisted: :twisted: :twisted: ) A co do Bonka to najwieksza polska pal*!!! Sprzedawczyk!!!!! I jeszcze bym wymyslil duzo slowek na niego ale regulamin:)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Proponuję zamknąć ten temat bo już wiemy że Davids odejdzie za darmo gdzie chce i ciągnięcie go nie ma racji bytu 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Ozzy
- Milanista
No coz Juve podobnie do Realu, czy Wisly zapomnialo o prostej zasadzie, ze z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika
. Po raz kolejny dzialacze sprawili, ze w nie bedzie mialo Juve ani kasy ani pilkarza :-D .
Chyba dobrze wszyscy wiecie (albo i nie :roll: ), ze Davidsa chciala kupic Roma, tylko klub sie nie zgodzil pomimo wyrazanej przez pilkarza checi przeprowadzki. Teraz poczekaja pol roku i Edgar zagra na Stadio Olimpico.
Hehe, a jednak co klub to inne sa relacje z zawodnikami, Rino Gattuso kuszony ofertami z ManU. powiedzila, ze nie zamieni San Siro na Old Trafford
.
Ale bez paniki, przeciez macie Appiaha, wiec nie ma stresa
.
Chyba dobrze wszyscy wiecie (albo i nie :roll: ), ze Davidsa chciala kupic Roma, tylko klub sie nie zgodzil pomimo wyrazanej przez pilkarza checi przeprowadzki. Teraz poczekaja pol roku i Edgar zagra na Stadio Olimpico.
Hehe, a jednak co klub to inne sa relacje z zawodnikami, Rino Gattuso kuszony ofertami z ManU. powiedzila, ze nie zamieni San Siro na Old Trafford

Ale bez paniki, przeciez macie Appiaha, wiec nie ma stresa
Rossonero per la Vita.
- RadeKas
- Juventino
Ozzy miło mnie zaskakujesz
. Nie bluzgasz na Juve, i wogle pełna kulturka. No i tak powinno być. Oby tak już zostało :-D .
ps. To tylko Davids chce odejść, inni np. Alex uważają Juve za swój drugi dom

ps. To tylko Davids chce odejść, inni np. Alex uważają Juve za swój drugi dom
srali muszki będzie wiosna
- wojtek123
- Juventino
Dajcie już spokój z tym Davidsem!!!!!!!!! Proszę!
!!!! Nie wiem, który to już temat o nim! Chyba ze setny! I wszystkie są praktycznie takie same! Ile razy mam pisać że niechciałbym by odszedł, że jest on piłkarzem, który, obok Alexa, Ciro, Pavla i Gigiego, tworzy charakter bianco-nerich, ich niepowtarzalność, ale świat się nie zawali jeśli odejdzie.
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- Andryk
- Juventino
Rasi pisze:O żesz K^*^ !!! Aż mnie krew zalewa jak to czytam :evil: . Mam coraz większe uprzedzenia do czarnych. Smoluchy nie wiedzą co to wierność barwom klubowym albo wdzięczność za najpiękniejsze lata w karierze !!!
I jeśli Davids naprawde przekdzie do Romy to nie bedzie pierwszym, który poleciał na kase :evil: . Co tu daleko szukać : Uche, Oli, Makelele.
Wrrr no i ta pie>>>>> roma :evil: wrrr . Jak ja jej nienawidze !!! O rany ta ich pewność siebie.
Ale panowie i panie: już niedługo będzie mecz roma- JUVE. :twisted: A wtedy boisko zweryfikuje kto jest lepszy. A o wynik tej konfrontacji jestem spokojny :twisted: ( i pie^*&&^ zdanie pana Bońka o "wielkiej Romie" :evil: )
- Shadow_Alex
- Juventino
Zapomniales ze Davids przyszedl do nas pozno, a nie tak jak Alex w wieku 17 (czy cos takiego) lat, wiec mu sie nie dziwie ze chce odejsc, tylko nie za darmo, to mnie boli :twisted:
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...był już taki jeden co twierdził że nie zamieni Old Trafford na coś tam innego....No i z tych pustych słów wiadomo co wynikło. Więc słowa Gattuso to na razie nic pewnego, poczekaj aż zobaczy ewentualną sumkę jaką mógłby kasować na tym pastwisku w ManchesterzeOzzy pisze:No coz Juve podobnie do Realu, czy Wisly zapomnialo o prostej zasadzie, ze z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika. Po raz kolejny dzialacze sprawili, ze w nie bedzie mialo Juve ani kasy ani pilkarza :-D .
Hehe, a jednak co klub to inne sa relacje z zawodnikami, Rino Gattuso kuszony ofertami z ManU. powiedzila, ze nie zamieni San Siro na Old Trafford.
Ale bez paniki, przeciez macie Appiaha, wiec nie ma stresa.
A co do reszty to masz rację - z tymi niewolnikami...choć to smutne kiedy dotyka ulubionego klubu czy piłkarza, co nie?

- Gofer
- Juventino
dokładniehajdix pisze:Mam nadzieje że to kolejna bzdura ,plotka Davids zostanie w Juve i zakończy kariere

NIGDY NAS NIE OPUŚCI!
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Rasi
- Qualità Juventino
Davids też cały czas oficjalnie mówił, ze chce zostać. A tu co ?Ozzy pisze:No coz Juve podobnie do Realu, czy Wisly zapomnialo o prostej zasadzie, ze z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika. Po raz kolejny dzialacze sprawili, ze w nie bedzie mialo Juve ani kasy ani pilkarza :-D .
Hehe, a jednak co klub to inne sa relacje z zawodnikami, Rino Gattuso kuszony ofertami z ManU. powiedzila, ze nie zamieni San Siro na Old Trafford.
A co do Rino: gdyby nagle zechiał odejść, myślisz, że Milan by go ot tak sobie póścił ?Wątpie. Nie dziw się więc, że Juve próbuje zatrzymać Davidsa za wszelką cene. Ale zgodze się z tobą, ża jeśli odejdzie to następca już jest-Appiah
- Medi
- Qualità Juventino
Klub nie zgodził sie na transfer Davidsa dlatego, że Roma dawała za mało kasy. Nikt go nie próbował zatrzymać na siłę, mało tego, miało dojść do wymiany Davids-Nesta, tylko tyle, że Davids sie nie zgodził na przejście do Lazio.Ozzy pisze:No coz Juve podobnie do Realu, czy Wisly zapomnialo o prostej zasadzie, ze z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika. Po raz kolejny dzialacze sprawili, ze w nie bedzie mialo Juve ani kasy ani pilkarza :-D .
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
To wredny typ bo Netsta w Juve.......było by superowo ja tak liczyłam na jego pozyskanie i Cannavaro jak rok czy dwa lata temu było o tym tak głośno szkoda wielka szkoda :?Medi pisze:Klub nie zgodził sie na transfer Davidsa dlatego, że Roma dawała za mało kasy. Nikt go nie próbował zatrzymać na siłę, mało tego, miało dojść do wymiany Davids-Nesta, tylko tyle, że Davids sie nie zgodził na przejście do Lazio.Ozzy pisze:No coz Juve podobnie do Realu, czy Wisly zapomnialo o prostej zasadzie, ze z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika. Po raz kolejny dzialacze sprawili, ze w nie bedzie mialo Juve ani kasy ani pilkarza :-D .
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Medi
- Qualità Juventino
Ja jestem tylko ciekawa czy jak Davids przejdzie do Romy (jeśli przejdzie, bo mam nadzieje, że nie) to czy Sensi da mu obiecane 5 mln rocznie, coś czuje, że go nieźle wyroluje, bo tyle ma długów , że już nie ma co zastawiać :lol: