akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- białas
- Juventino
ja nie rozumiem jednej rzeczy. padło kilka propozycji co do rewersu, została zrobiona ankieta, która została zakończona, więc sprawa powinna być oczywista. a tu nagle pojawią się kolejne propozycje. w takim razie po co była ta ankieta? skoro motyw został wybrana no to koniec. kto chce taki motyw to ok, kto nie, to może zrezygnować z breloka. trochę nie profesjonalne podejście faji69 do sprawy...
- Myzarel
- Juventino
Faja69 prosił by przekazać że cytuję: "Właśnie dlatego czekałem do zakończenia ankiety i wysłałem do nich co ma być na breloku, w niedzielę, może wcześniej jak mi przyślą pokaże już końcowy projekt do zatwierdzenia przez Was, zrobimy tak jak piszecie elegancko (ładna czcionka kursywą) i datę też jakąś ładną. Tak żeby nie było nawalone i ładnie schludnie się prezentowało. Pomysłów takich jak ten z koroną już więcej nie będzie
"

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- mikescofield
- Juventino
również proszę o dopisanie mnie do listy;)
- deszczowy
- Juventino
No... to może i ja jeszcze? Znajdzie się jeszcze miejsce przy stole?
- Myzarel
- Juventino
Faja69 prosił by przekazać że osoby które się zgłosiły zostaną wpisane na liste w niedzielę kiedy będze mógł wrócić na forum. NADAL MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- stefan24786
- Juventino