akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- kornknot
- Qualità Juventino
Jestem po rozmowie z fają69, który musi odczekać tydzień zanim wróci na forum.
W każdym razie mówi, że wpłacił już zaliczke za breloki i w niedziele będzie już gotowy projekt i pokaże zdjęcia po odbyciu kary.
Zgodził się na odbiór osobisty w Zamościu lub kupno przez allegro, więc jeśli macie wątpliwości to nie będzie z tym problemów pewnie.
W każdym razie mówi, że wpłacił już zaliczke za breloki i w niedziele będzie już gotowy projekt i pokaże zdjęcia po odbyciu kary.
Zgodził się na odbiór osobisty w Zamościu lub kupno przez allegro, więc jeśli macie wątpliwości to nie będzie z tym problemów pewnie.
- zebol
- Juventino
Hmm nie wiem gdzie to zamieścić ale może ktoś podjął by się akcji typu jakiś zegar na zamówienie z herbem albo piłkarzami Juve
http://www.atrix.pl/index.php?news=show&news_id=12
Może jakieś kubki
http://www.orfi.pl/
ta firma też wykonuje:
- smycze z nadrukiem
- otwieracze
- kalendarze
Powiem tyle że bardziej podoba mi się coś z wymienionych tutaj niż ten brelok. Tyle że ja się nie podejmę działania w tym kierunku gdyż jestem typem mało zorganizowanej osoby.
Więc z moich działań nic by nie wynikło.
Oczywiście nie mam nic przeciwko waszej akcji na ten brelok.
http://www.atrix.pl/index.php?news=show&news_id=12
Może jakieś kubki
http://www.orfi.pl/
ta firma też wykonuje:
- smycze z nadrukiem
- otwieracze
- kalendarze
Powiem tyle że bardziej podoba mi się coś z wymienionych tutaj niż ten brelok. Tyle że ja się nie podejmę działania w tym kierunku gdyż jestem typem mało zorganizowanej osoby.

Więc z moich działań nic by nie wynikło.
Oczywiście nie mam nic przeciwko waszej akcji na ten brelok.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Kultek
- Juventino
- blk01
- Juventino
- Myzarel
- Juventino
Rozmawiałem dłuższą chwilę z faja69 i jeśli uzbiera się ponad 100 zamówień cena będzie niższa - 18 zł ( wliczona wysyłka) i nie są to te breloki z tych ofert allegro a zdjęcia to po prostu przykład wzoru jak to ma wyglądać. Sam faja69 z całej akcji nic mieć nie będzie bo robi to bezinteresownie co pewnie napisze jak powróci na forum
a sam faja69 był na forum wcześniej a po zbanowaniu (myślał że na zawsze) przez obrazę siwego
założył nowe konto 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Czachor
- Juventino
a czy on nie jest grawerowany tylko z 1 strony a nasz z 2 ?
Co do innych gadżetów, w innym topiku już wspominałem. Duży dwustronny dobrej jakości ręcznik, nie plażowy.
- juveluck
- Juventino
Okazało się, że to co napisałem powyżej nie było prawdą. Rozmawiałem na GG z kolega fają i cała sytuacja wynikła z jego niedopatrzenia. Po tym jak na swoim koncie zebrał bana, założył kolejne i dlatego taki świeży termin rejestracji.juveluck pisze:Nie wydaje wam się podejrzany fakt, że koleś zarejestrował się na forum 4 dni przed założeniem tematu? Nasuwają mi się na myśl dwie rzeczy, choć oczywiście mogę się mylić. Albo koleżka faja jest producentem tych bryloczków i chce robić kasę, co samo w sobie nie jest oczywiście niczym złym, ale warto, żeby o tym wspomniał na początku. Bo Lucas, Radek, czy ostatnio tabo organizowali podobne akcje całkowicie bezinteresownie, poświęcając swój czas za darmo. Albo całą ta akcja to jeden wielki wał. Jeżeli się mylę wybaczcie, ale kilka lat na forum i w Stowarzyszeniu nauczyło mnie, że nie tak łatwo o inicjatywę...
Po tym co mi napisał wynika, że na prawdę zależy mu na dobrym przeprowadzeniu tej akcji i uzyskaniu jak najniższej ceny dla forumowiczów i robi to wszystko bezinteresownie.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Myzarel
- Juventino
Faja69 prosił by przekazać że można się zapisywać bezproblemowo mio jego chwilowego bana na breloki pisząc mu PW ewentualnie wpisując się w tym temacie 
EDIT
Faja dał mi 2 propozycje tyłów breloka abym wstawił na forum:

EDIT
Faja dał mi 2 propozycje tyłów breloka abym wstawił na forum:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Michael900
- Juventino
Jak dla mnie "Forza Juve" jest za krótkie, i już oklepane. "Juve per sempre sara" lepsze 

- Safin
- Juventino
Jezeli tak to ma wygladac to ja sie "wypisuje" to ma byc elegacki, wygrawerowany brelok a wy- (nie wiem kto robil projekt) dajecie korone kolory, napisy >>??
Nie dziekuje mnie interesuje jedynie herb klubu i tyle na ten temat.
Nie dziekuje mnie interesuje jedynie herb klubu i tyle na ten temat.
- Myzarel
- Juventino
Faja69 prosił by przekazać że powyższe obrazki to jedynie propozycje, więc jeśli się nie przyjmą to się co innego wymyśli więc spokojnie, zawsze możecie swoje propozycje graficzne przedstawiać i wszystkie na pewno rozważymy 

- bianconerio
- Juventino
Ja też bym się pisał, ale chciałbym aby to było rzeczywiście eleganckie. Ta korona i kolory nie bardzo pasują na rewers, myślę że wystarczyłby sam napis wykonany czcionką z kursywą... Poczekam na ostateczny projekt z zapisem.