Juve - Galata na żywo w Polsacie Sport !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 19:59

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale dół. Mi pozostaje tylko niestety TVP. Ostatnia nadzieja . :( :( :( :( :( :(

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 12:21

No to się cieszcie bo ja nie mam Polsat Sport tylko dla tego że nie mam kablówy która przegrała z netem :D Ale mam cichą nadzieję że się do kogoś wproszę na ten mecz może ktoś będzie łaskaw mnie nie odrzucić :( Trza ze znajomymi pogadać i z ich sąsiadami :D :D :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 14:48

Yari pisze::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale dół. Mi pozostaje tylko niestety TVP. Ostatnia nadzieja . :( :( :( :( :( :(
U mnie tak samo :cry: :cry: :cry: nie no to jest poprostu pośmiewisko :evil: Ja niemam ani polast sport ani canalu + tylko zasraną kablówkę, w której nic niema. To jest dla mnie tragedia, że niemogę oglądać mojej ukochanej drużyny w TV!!! :cry: Szkoda słów, nawet skrótów LM niezobaczę, tylko się powieścić, a na TVP może pokażą ze 2 mecze JUVE :cry: :cry: i to ze świetnym komentarzem Basałaja lub Jasiny :evil: :roll:
Jednak szczerze to najlepszy był SZPAKOWSKI, glos stworzony do komentowania.
Kończą to jestem niezmiernie rozczarowany i załamany, brak słów na to co się teraz dzieje :cry:
Już marzę mieć własną chałupę wtedy będę miał wszystkie potrzebne kanały, to będzie piekne, szkoda, że najszybciej za ok. 10 lat.. :(

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 14:54

No ja tez nie mam PS, ale nie lamie sie. Wkoncu jest szkola :D :D a tak powaznie to albo znajde sobie naiwnego kolege alebo pojde na stary rynek gdzie napewno w jakims pubie to dadza. A wiec Forza Juve przy piwie

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:01

Ja też niestety nie mam polsatu sport:(.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:10

Myślałem że ten mecz będzie na tvp, no ale cóż będę musiał iść do dziadka na Polsat Sport.
A tak w ogóle to ostatnio Polsat cały czas mnie wkurza.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ForzaJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:38

kouba pisze:lepsi komentatorzy są na TVP niż na na tym Polsacie, jak ja ich słysze to mnie szlak trafia :evil: :evil: :evil: . Nawet jakbym miał pol. sport to bym i tak nie patrzał. :evil:
Hm.. nie wiem czemu ale ja mam na odwrot, tych gosci z TVP nie moge sluchac, po prostu wedlug mnie nie wiedza co i kiedy powiedzic, i nie czuja tak meczu jak chocby Borek, a wracajac do tematu, to takze mam kablowke ale mam i Polsat Sport, mam takze Canal+, a wiec SerieA rulezz, swoja droga to dziwne ze zdecydowali sie pokazac mecz Juve, a nie Realu,Manchesteru czy Bayernu.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:41

JA tez nie mam polsatu sport. Ale jest pub. I wlasnie w zwiazku z tym pytam sie czy jest ktos chetny z Poznania i okolic aby sie wybrac na ten meczyk do pubu??
Bo ja sie chyba wybiore.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:42

ForzaJuve pisze:
kouba pisze:lepsi komentatorzy są na TVP niż na na tym Polsacie, jak ja ich słysze to mnie szlak trafia :evil: :evil: :evil: . Nawet jakbym miał pol. sport to bym i tak nie patrzał. :evil:
Hm.. nie wiem czemu ale ja mam na odwrot, tych gosci z TVP nie moge sluchac, po prostu wedlug mnie nie wiedza co i kiedy powiedzic, i nie czuja tak meczu jak chocby Borek, a wracajac do tematu, to takze mam kablowke ale mam i Polsat Sport, mam takze Canal+, a wiec SerieA rulezz, swoja droga to dziwne ze zdecydowali sie pokazac mecz Juve, a nie Realu,Manchesteru czy Bayernu.
Heh bo Real i MU grają we wtorek..to pewnie dlatego :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:45

ForzaJuve pisze:
Każdy człowiek jest inny, ja akurat nie umie słuchać tago borka, ale ja lubie jednych, Ty lubisz drugich :D :D :D Pz

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 15:56

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Yari pisze::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale dół. Mi pozostaje tylko niestety TVP. Ostatnia nadzieja . :( :( :( :( :( :(
U mnie tak samo :cry: :cry: :cry: nie no to jest poprostu pośmiewisko :evil: Ja niemam ani polast sport ani canalu + tylko zasraną kablówkę, w której nic niema. To jest dla mnie tragedia, że niemogę oglądać mojej ukochanej drużyny w TV!!! :cry: Szkoda słów, nawet skrótów LM niezobaczę, tylko się powieścić, a na TVP może pokażą ze 2 mecze JUVE :cry: :cry: i to ze świetnym komentarzem Basałaja lub Jasiny :evil: :roll:
Jednak szczerze to najlepszy był SZPAKOWSKI, glos stworzony do komentowania.
Kończą to jestem niezmiernie rozczarowany i załamany, brak słów na to co się teraz dzieje :cry:
Już marzę mieć własną chałupę wtedy będę miał wszystkie potrzebne kanały, to będzie piekne, szkoda, że najszybciej za ok. 10 lat.. :(
Ja, niestety tak samo... znając telewizję publiczną będą lecieć mecze Man Utd albo Realu M.... :twisted: :twisted: :twisted:.... Nic, tylko się pochlastać... Że też nigdy nie da się obejrzeć wielkiego widowiska piłkarskiego, tylko ciągle szmaciarzy.......... :evil: :evil: :evil:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 16:22

a ja na szczęście mam polsat sort i tvp i mam nadzieję, że pokażą wszystkie mecze JUVE( :D ) nie no tak się raczej nie da, ale muszą pokazywać więcej a nie jak co roku tylko zaje....ny real.

Semi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 16:28

BIGGI pisze:Polsat zwykły najprawdopodobniej nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, ale skróty tylko na sporcie)......mi to rybka bo ja polsat sport mam :wink:
podobno skróty mają być też na TVP

Juve4ever

gg 3417094
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 16:35

co prawda mam 'Bolsat' Sport :wink: wiec Juve - Galata obejrze, ale nie moge odzalowac Canal+, niestety nie mam na niego funduszy, a od kiedy z kablowki zniknelo Rai Uno i DSF to nici ze skrotow ligi wloskiej :(

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2003, 17:21

Semi pisze:
BIGGI pisze:Polsat zwykły najprawdopodobniej nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, ale skróty tylko na sporcie)......mi to rybka bo ja polsat sport mam :wink:
podobno skróty mają być też na TVP
TAK !! WŁASNIE SIE DOWIEDZIAŁEM ZE BEDĄ !! We wtorek mecz na TVP1 i skróty na TVP2 a we srode odwrotnie !!!! Godzina ta samo co na polsacie sport...więc nie wiem co wybrać....chyba jedne nagram a drugie obejże...moze różne wyniki bedą buheheheh ?? :D :D

ODPOWIEDZ