Juve - Galata na żywo w Polsacie Sport !!!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No to się cieszcie bo ja nie mam Polsat Sport tylko dla tego że nie mam kablówy która przegrała z netem
Ale mam cichą nadzieję że się do kogoś wproszę na ten mecz może ktoś będzie łaskaw mnie nie odrzucić
Trza ze znajomymi pogadać i z ich sąsiadami

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
U mnie tak samoYari pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale dół. Mi pozostaje tylko niestety TVP. Ostatnia nadzieja .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednak szczerze to najlepszy był SZPAKOWSKI, glos stworzony do komentowania.
Kończą to jestem niezmiernie rozczarowany i załamany, brak słów na to co się teraz dzieje
Już marzę mieć własną chałupę wtedy będę miał wszystkie potrzebne kanały, to będzie piekne, szkoda, że najszybciej za ok. 10 lat..

- juveluck
- Juventino
No ja tez nie mam PS, ale nie lamie sie. Wkoncu jest szkola
a tak powaznie to albo znajde sobie naiwnego kolege alebo pojde na stary rynek gdzie napewno w jakims pubie to dadza. A wiec Forza Juve przy piwie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Reggie
- Juventino
Myślałem że ten mecz będzie na tvp, no ale cóż będę musiał iść do dziadka na Polsat Sport.
A tak w ogóle to ostatnio Polsat cały czas mnie wkurza.
A tak w ogóle to ostatnio Polsat cały czas mnie wkurza.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ForzaJuve
- Juventino
Hm.. nie wiem czemu ale ja mam na odwrot, tych gosci z TVP nie moge sluchac, po prostu wedlug mnie nie wiedza co i kiedy powiedzic, i nie czuja tak meczu jak chocby Borek, a wracajac do tematu, to takze mam kablowke ale mam i Polsat Sport, mam takze Canal+, a wiec SerieA rulezz, swoja droga to dziwne ze zdecydowali sie pokazac mecz Juve, a nie Realu,Manchesteru czy Bayernu.kouba pisze:lepsi komentatorzy są na TVP niż na na tym Polsacie, jak ja ich słysze to mnie szlak trafia :evil: :evil: :evil: . Nawet jakbym miał pol. sport to bym i tak nie patrzał. :evil:
- Martin
- Juventino
JA tez nie mam polsatu sport. Ale jest pub. I wlasnie w zwiazku z tym pytam sie czy jest ktos chetny z Poznania i okolic aby sie wybrac na ten meczyk do pubu??
Bo ja sie chyba wybiore.
Bo ja sie chyba wybiore.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- BIGGI
- Qualità Juventino
Heh bo Real i MU grają we wtorek..to pewnie dlategoForzaJuve pisze:Hm.. nie wiem czemu ale ja mam na odwrot, tych gosci z TVP nie moge sluchac, po prostu wedlug mnie nie wiedza co i kiedy powiedzic, i nie czuja tak meczu jak chocby Borek, a wracajac do tematu, to takze mam kablowke ale mam i Polsat Sport, mam takze Canal+, a wiec SerieA rulezz, swoja droga to dziwne ze zdecydowali sie pokazac mecz Juve, a nie Realu,Manchesteru czy Bayernu.kouba pisze:lepsi komentatorzy są na TVP niż na na tym Polsacie, jak ja ich słysze to mnie szlak trafia :evil: :evil: :evil: . Nawet jakbym miał pol. sport to bym i tak nie patrzał. :evil:

- kouba
- Qualità Juventino
Każdy człowiek jest inny, ja akurat nie umie słuchać tago borka, ale ja lubie jednych, Ty lubisz drugichForzaJuve pisze:Hm.. nie wiem czemu ale ja mam na odwrot, tych gosci z TVP nie moge sluchac, po prostu wedlug mnie nie wiedza co i kiedy powiedzic, i nie czuja tak meczu jak chocby Borek, a wracajac do tematu, to takze mam kablowke ale mam i Polsat Sport, mam takze Canal+, a wiec SerieA rulezz, swoja droga to dziwne ze zdecydowali sie pokazac mecz Juve, a nie Realu,Manchesteru czy Bayernu.kouba pisze:lepsi komentatorzy są na TVP niż na na tym Polsacie, jak ja ich słysze to mnie szlak trafia :evil: :evil: :evil: . Nawet jakbym miał pol. sport to bym i tak nie patrzał. :evil:

- BianconeriFan
- Juventino
Ja, niestety tak samo... znając telewizję publiczną będą lecieć mecze Man Utd albo Realu M.... :twisted: :twisted: :twisted:.... Nic, tylko się pochlastać... Że też nigdy nie da się obejrzeć wielkiego widowiska piłkarskiego, tylko ciągle szmaciarzy.......... :evil: :evil: :evil:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:U mnie tak samoYari pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale dół. Mi pozostaje tylko niestety TVP. Ostatnia nadzieja .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie no to jest poprostu pośmiewisko :evil: Ja niemam ani polast sport ani canalu + tylko zasraną kablówkę, w której nic niema. To jest dla mnie tragedia, że niemogę oglądać mojej ukochanej drużyny w TV!!!
Szkoda słów, nawet skrótów LM niezobaczę, tylko się powieścić, a na TVP może pokażą ze 2 mecze JUVE
![]()
i to ze świetnym komentarzem Basałaja lub Jasiny :evil: :roll:
Jednak szczerze to najlepszy był SZPAKOWSKI, glos stworzony do komentowania.
Kończą to jestem niezmiernie rozczarowany i załamany, brak słów na to co się teraz dzieje![]()
Już marzę mieć własną chałupę wtedy będę miał wszystkie potrzebne kanały, to będzie piekne, szkoda, że najszybciej za ok. 10 lat..![]()
- Semi
- Qualità Juventino
podobno skróty mają być też na TVPBIGGI pisze:Polsat zwykły najprawdopodobniej nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, ale skróty tylko na sporcie)......mi to rybka bo ja polsat sport mam![]()
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- KwiAtek
- Juventino
co prawda mam 'Bolsat' Sport
wiec Juve - Galata obejrze, ale nie moge odzalowac Canal+, niestety nie mam na niego funduszy, a od kiedy z kablowki zniknelo Rai Uno i DSF to nici ze skrotow ligi wloskiej 

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIGGI
- Qualità Juventino
TAK !! WŁASNIE SIE DOWIEDZIAŁEM ZE BEDĄ !! We wtorek mecz na TVP1 i skróty na TVP2 a we srode odwrotnie !!!! Godzina ta samo co na polsacie sport...więc nie wiem co wybrać....chyba jedne nagram a drugie obejże...moze różne wyniki bedą buheheheh ??Semi pisze:podobno skróty mają być też na TVPBIGGI pisze:Polsat zwykły najprawdopodobniej nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, ale skróty tylko na sporcie)......mi to rybka bo ja polsat sport mam![]()