Juve - Galata na żywo w Polsacie Sport !!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Według strony www.telemagazyn.com.pl mecz Juve - Galata bedzie na żywo na polsacie sport (powtórka w czwartek o 10:35), to dobra informacja.....
Polsat zwykły nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, a skróty tez na tych stacjach)......
to by było na tyle.....
Polsat zwykły nie bedzie pokazywał NAWET skrótów ze spotkań LM (mecze LIVE bedą na TVP i P.Sport, a skróty tez na tych stacjach)......
to by było na tyle.....
Ostatnio zmieniony 09 września 2003, 17:23 przez BIGGI, łącznie zmieniany 4 razy.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Tak jak napisałem bedą mecze na TVP1 we wtorek i TVP2 we srode.....RadeKas pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nienawidze Polsatu :evil: :evil:
Jak znam życie to nie obejrze żadnego meczu Juve w LM![]()
![]()
Ale podobno mają być mecze i na TVP 1 i na TVP2. moze mnie ktoś utwierdzić??
- Alexxxxx
- Juventino
Napewno nie jeden ale kilka obejrzymyRadeKas pisze:BIGGI pisze: Tak jak napisałem bedą mecze na TVP1 we wtorek i TVP2 we srode.....
Eh, to może chociaż jeden meczyk Juve zobacze, ale wątpie :?

Ale ja mam Serie A. I co teraz inni zadrośćie. Bo jas e nie oberjrze i czort, licze na TVP :roll:
A Polasta to:
I tyle.Mam nadzieje, że bedzie chociaż relacja na czacie :twisted:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- RadeKas
- Juventino
Alexxxxx pisze:Napewno nie jeden ale kilka obejrzymyAle ja nie mam Polastu Sport.
Ale ja mam Serie A. I co teraz inni zadrośćie. Bo jas e nie oberjrze i czort, licze na TVP :roll:
Hyhy, ja też mam Serie A :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CANAL + RULEZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
ps. TVP do boju!!!!!!!!!!!!!!!
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- JUVEJAH90
- Juventino
Bardzo wkurza mnie to że nie może być tak że mecze LM i wogule wszystkich tych innych lig, nie mogą być w jednej niekodowanej stacji.Wiem że w tym wszystkim chodzi o kase, ale ludzie każdy przeciętny człowiek ma prawo oglądać najpiękniejszy sport świata wTv.Ja mam Polshit sport i akurat pod tym względem jestem w komfortowej sytuacji.Ale nie mam niestety SERIE A i bede może oglądał tylko kilka najważnieszych meczy u kolegi (jak pozwoli...)
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(