Tacchinardi wraca do Azzurrich
- Alexxxxx
- Juventino
Alessandro Tacchinardi, który nie mógł zagrać w spotkaniu z Walią z powodu kontuzji, doszedł już do siebie i będzie figurować w kadrze na spotkanie Włochów z Serbią i Czarnogórą.
W wygranym 4-0 pojedynku z Brytyjczykami pomocnika Juventusu Turyn zastąpił z bardzo dobrym efektem Cristiano Zanetti. Niewykluczone, iż selekcjoner teamu z Półwyspu Apenińskiego zdecyduje się wystawić gracza mediolańskiego Interu także za dwa dni w Belgradzie.
Wiadmość znalazłem na hattrick.pl
Super . Alessio wracaj do Rep. Włoch.Bo twoi koledzy czrują.

W wygranym 4-0 pojedynku z Brytyjczykami pomocnika Juventusu Turyn zastąpił z bardzo dobrym efektem Cristiano Zanetti. Niewykluczone, iż selekcjoner teamu z Półwyspu Apenińskiego zdecyduje się wystawić gracza mediolańskiego Interu także za dwa dni w Belgradzie.
Wiadmość znalazłem na hattrick.pl
Super . Alessio wracaj do Rep. Włoch.Bo twoi koledzy czrują.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- DeeJay
- Juventino
Hmm, bardzo prawdopodobne, że zagra właśnie Zanetti. Po pierwsze w pierwszym meczu się sprawdził, po drugie po kontuzji może nie być w pełni sił. Meczem z byłą Jugosławią Włosi mogą zapewnić sobie awans do finałów ME, więc Trap raczej nie będzie eksperymentował. Nie mniej jednak uważam, iż Tacch w pełni zasłużył na grę.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
fakt że czy wygrali z Tacchim czy bez niego nie gra roli ważne że trzy punkty ale lepiej by było z nim bo mi się na serio rodoba jak Tacchi gra w Juve i należą mu się występy w reprezentacji :-D
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo mnie cieszy powrót Tacchinardiego, już sie przestraszyłem, że kontuzja może okazać się groźniejsza i osłabi JUVE oraz repreznetację. lecz tak się niestało na szczęście :twisted: Zastanawiam się teraz tylko czy Alessio będzie w stanie zagrać od 1 minuty i czy to na niego postawi Trapattoni, oraz czy da radę zgrać 90 min. na pełnych obrotach. Oby tak było.

- juveluck
- Juventino
Jest lepszy niz Zanetti wiec powinien grac. Z Walia zagral by napewno gdyby nie kontuzja. Tacchinardi to jeden z najlepszych defensywnych pomocnikow swiata, a wloch najlepszy. Wiec jezeli Trap go nie wystawi to jak zwykle popisze sie glupota

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
- Juventino
Ważne, by Włosi wygrali ten mecz... najlepiej z Tacchinardim...