Przeciętna drużyna, przeciętny trener

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2009, 14:21

ornen pisze:
MaxiLopez pisze:Jedna rada dla wszystkich. Trochę mniej czasu przeznaczajcie na grę Playstation, FM. Czytajcie mniej "Piłki Nożnej" i innych "Brawo Sport" itp. nie wchodźcie na Onet i trochę więcej dystansu do piłki.
yes. my master
od dzis bedziemy słuchać tylko ciebie :prochno:

ps na ps, fm-a i bravo sport jesttem za stary :wink:
A to na grę w FM'a jest jakiś przedział wiekowy? :think:
Albo na Playstation?

Jesteś taki stary, a jeszcze nie nauczyłeś się pisać po polsku.
ornen pisze:tak samo jak do nich , nie jestem przekonany do gasperiniego, bez jaj to ja juz wole manciniego...

Na szczęście nie Ty zdecydujesz kto zostanie trenerem Juventusu. Ja wolę utalentowanego Gasperiniego, niż modela Robercika...
ornen pisze:
Dobro drużyny? A co takiego wielkiego osiągnął boski Roberto?
mancini:(by wikipedia)
Jako trener pracował we Fiorentinie (2001-02), Lazio (2002-04), Interze (2004-2008). Z każdym z tych klubów jako szkoleniowiec wygrał Coppa Italia.Z Interem zdobył Scudetto (2006, 2007, 2008), Puchar Włoch (2005,2006) oraz Superpuchar Italii (2005, 2006).

zawsze to lepiej niż spaletti, gasperini, conte, ferrara, ranieri, RAZEM WZIĘCI
No tak, Coppa Italia to wielkie trofeum. A jaką zasługę miał Mancini w Scudetto z 2006 roku? :roll: Gdyby z takim składem i z taką konkurencją w lidze nie zdobył dwóch pozostałych Scudetti, to byłby na prawdę frajerem.

A co zrobił Gasperini? Poza tym, że z drużyny drugoligowej, potem beniaminka w ciągu trzech lat pracy zrobił drużynę, która walczy o udział w Lidze Mistrzów, to chyba nic, prawda? To jest sztuka, a nie mieć same gwiazdy i wygrać Scudetto. Przypomnij sobie jak grał Inter w LM.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2009, 15:35

nie mam zamiaru pisac wielkimi literami, ani "kropek", a już o ogonkach i takich tam nie wspomne. jesteście przewrażliwieni :C
Na szczęście nie Ty zdecydujesz kto zostanie trenerem Juventusu. Ja wolę utalentowanego Gasperiniego,
na szczęście w kwestii tego kto będzie trenerem juve w przyszłym sezonie masz nie mniej i nie więcej, a tyle samo do powiedzenia co ja :rotfl: :smile:
A to na grę w FM'a jest jakiś przedział wiekowy? Think
Albo na Playstation?
nic takiego nie napisałem

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2009, 17:21

ornen pisze:
nie mam zamiaru pisac wielkimi literami, ani "kropek", a już o ogonkach i takich tam nie wspomne. jesteście przewrażliwieni :C
A ty jesteś leniwy i nie przestrzegasz regulaminu strony.
Regulamin pkt. 3 a) pisze:a) Pisząc posta staraj się zachować poprawność języka polskiego z zachowaniem zasad ortografii i interpunkcji
Na szczęście nie Ty zdecydujesz kto zostanie trenerem Juventusu. Ja wolę utalentowanego Gasperiniego,
ornen pisze:na szczęście w kwestii tego kto będzie trenerem juve w przyszłym sezonie masz nie mniej i nie więcej, a tyle samo do powiedzenia co ja :rotfl: :smile:
Nie dosyć, że nie umiesz pisać poprawnie po polsku, to jeszcze nie potrafisz dostrzec kiedy dwa zdania obok siebie nie odnoszą się jedno do drugiego. Poza tym Jeśli uważasz, że Mancini jest lepszy od Gasperiniego, to się kompromitujesz.
A to na grę w FM'a jest jakiś przedział wiekowy? Think
Albo na Playstation?
ornen pisze:nic takiego nie napisałem
A to? :whistle:
ornen pisze:ps na ps, fm-a i bravo sport jesttem za stary

Dlaczego nie odniosłeś się do tego?
January pisze:No tak, Coppa Italia to wielkie trofeum. A jaką zasługę miał Mancini w Scudetto z 2006 roku? Rolling Eyes Gdyby z takim składem i z taką konkurencją w lidze nie zdobył dwóch pozostałych Scudetti, to byłby na prawdę frajerem.

A co zrobił Gasperini? Poza tym, że z drużyny drugoligowej, potem beniaminka w ciągu trzech lat pracy zrobił drużynę, która walczy o udział w Lidze Mistrzów, to chyba nic, prawda? To jest sztuka, a nie mieć same gwiazdy i wygrać Scudetto. Przypomnij sobie jak grał Inter w LM.
Czyżby brak argumentów?

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2009, 18:08

Dlaczego nie odniosłeś się do tego?
January napisał:
No tak, Coppa Italia to wielkie trofeum. A jaką zasługę miał Mancini w Scudetto z 2006 roku? Rolling Eyes Gdyby z takim składem i z taką konkurencją w lidze nie zdobył dwóch pozostałych Scudetti, to byłby na prawdę frajerem.
A co zrobił Gasperini? Poza tym, że z drużyny drugoligowej, potem beniaminka w ciągu trzech lat pracy zrobił drużynę, która walczy o udział w Lidze Mistrzów, to chyba nic, prawda? To jest sztuka, a nie mieć same gwiazdy i wygrać Scudetto. Przypomnij sobie jak grał Inter w LM
Czyżby brak argumentów?
nie uważam żeby lepsza postawa drużyny w jednym sezonie robiła z jej trenera maga, {więc może trzeba się zastanowic nad zatrudnieniem trenera herthy, bo walczą o eliminacje do lm???}w dodatku :co oni tak naprawde osiągnęli start w uefa, a z tym że brakuje tam wielkich piłkarzy się nie zgadzam, bo jest milito, motta, ferrari, criscito, czy palladino więc nie przesadzajmy.

co do pogrubionego fragmentu Twojej wypowiedzi--->tyle samo, a nawet więcej osiągnął ranieri :prochno:

inter w LM mówisz :think:
2 razy odpadł z finalistą rozgrywek w 1/8, a wcześniej w grupach raz zdobył o 2 oczka mniej niż juve w tym roku, a drugim razem o 3 więcej więc tez tragedii nie było

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2009, 19:14

ornen pisze:nie uważam żeby lepsza postawa drużyny w jednym sezonie robiła z jej trenera maga
Chyba od niedawna interesujesz się ligą włoską. Dla Twojej wiadomości: Gasperini trenuje Genoe od 2006 roku. Zaczynał w serie B (to jest druga liga włoska), teraz trzy lata później walczy o wejście do Ligi Mistrzów. Jeśli nie widzisz w tym postępu to ja nic na to nie poradzę.
ornen pisze:więc może trzeba się zastanowic nad zatrudnieniem trenera herthy, bo walczą o eliminacje do lm???}
Na prawdę jesteś taki ograniczony? Nie widzisz różnicy w tym, że Herta gra na wysokim poziomie w Bundeslidze od dawna, a Genoa jeszcze niedawno była w serie B? Nie widzisz też różnicy w poziomie serie A i Bundesligi?
ornen pisze:w dodatku :co oni tak naprawde osiągnęli start w uefa, a z tym że brakuje tam wielkich piłkarzy się nie zgadzam, bo jest milito, motta, ferrari, criscito, czy palladino więc nie przesadzajmy.
Genoa grała ostatnio w UEFA? Proszę Cię nie pokazuj mi więcej swojej niewiedzy... Przytocz fragment mojej wypowiedzi, który pokazuje, jak napisałem, że Genoa nie ma wielkich piłkarzy.
ornen pisze:co do pogrubionego fragmentu Twojej wypowiedzi--->tyle samo, a nawet więcej osiągnął ranieri :prochno:
Brak słów... Kolejny raz pytanie o różnicę. Widzisz ją między składem Juventusu, a składem Genoi? Widzisz może też różnice między budżetami, zapleczem treningowym, choćby samymi oczekiwaniami?
ornen pisze:inter w LM mówisz :think:
2 razy odpadł z finalistą rozgrywek w 1/8, a wcześniej w grupach raz zdobył o 2 oczka mniej niż juve w tym roku, a drugim razem o 3 więcej więc tez tragedii nie było
No tak. To dopiero sukcesy w LM drużyny, która buńczucznie zapowiadała zwycięstwo w tym turnieju. Nie pogrążaj się.

Cornholio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2009, 07:43

Dziś dostałem od kumpla - kibica Romy taki oto link

http://asroma.pl/index.php?id=2354

:-D zapewne tylko plota, ale się uśmiałem z rana, zwłaszcza, że chłopak się trochę tym newsem podłamał :)

ODPOWIEDZ