akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- Kamex22
- Juventino
Tak jak sobie pomyslalem (niestety nie mam programow zeby stworzyc to graficznie) mozna by bylo wlasnie z przodu sam herb Juve (to wiecej niz 1000 slow
) a z tylu napis w stylu: Ti amo Juventus (jak na poszewkach) czy standardowe Forza Juventus, ew jakis inny napis i tu prosba do osob znajacych wloski moze cos stworza, oraz date zalozenia. Wedlug mnie to wszystko bo to co jest proste jest zwykle piekne
Teraz mi sie wydaje ze to scudetto z tylu to glupota, tak sakmo jak Lega calcio, powinien byc napis sam ew jeszcze z tylu pod data zalozenia dwie gwiazdki, choc to za rok moze byc nieaktualne ale
Tak wiec ja proponuje (luzne sugestie):
Pierwsza strona: sam herb
DDruga strona: Napis propagandowy, rok zalozenia i ewentualnie dwie gwiazdki(albo cos rownie prostego).

Tak wiec ja proponuje (luzne sugestie):
DDruga strona: Napis propagandowy, rok zalozenia i ewentualnie dwie gwiazdki(albo cos rownie prostego).
- KeRmit19
- Juventino

Druga strona:
Jak dla mnie odpada bo za rok to bedzie juz nieaktualne i bedziemy musieli dorabiacewentualnie dwie gwiazdki
Jak dla mnie najlepszy pomysl. Bedzie estetycznie i ladnie. Dopisz rowniez i mnie.rok zalozenia
Sorry ale dla mnie czysta glupota, robmy cos zwiazanego w pelni z JUVE, a nie z wloska pilkaLogo Lega Calcio
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 10:40 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Panowie a jak tu z jakoscia wykonania?
Jestem za, ale jezeli ten breloczek bedzie mial logo Juve przynajmniej pol roku, zeby nie bylo "szoka" jak po miesiacu bedziemy mieli jeden wielki szit a nie logo ;]
Jestem za, ale jezeli ten breloczek bedzie mial logo Juve przynajmniej pol roku, zeby nie bylo "szoka" jak po miesiacu bedziemy mieli jeden wielki szit a nie logo ;]

- Bianconeri23
- Juventino
Piszę się na to 
dla mnie z tyłu może być coś takiego

dla mnie z tyłu może być coś takiego

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ktoś wcześniej pytał o jakość wykonania... To ważne, żeby ten herb i te napisy nie znikały po kilku tygodniach użytkowania.
Bardzo ciekawy pomysł i cena też dobra. Jak dla mnie na drugą stronę opcja "druga - rok założenia + napis Ti Amo Juve" jest najlepsza.
Jestem chętny.
Bardzo ciekawy pomysł i cena też dobra. Jak dla mnie na drugą stronę opcja "druga - rok założenia + napis Ti Amo Juve" jest najlepsza.
Jestem chętny.
- Myzarel
- Juventino
Świetny pomysł z tym brelokiem - już wysłałem PW że się pisze
a moim skromnym zdaniem przód - herb, tył- data + Ti Amo Juve najlepszy 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti