Glosowanie !!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No nie wiem jak wyglądała ta statystyka przed apelem Urana ale obecnie prezentuje się nawet nawet chyba wszyccy poszli głosować za całą rodzinę i jak ja gołosowałam to była różnica 57 głosów i 14% więc ludzie się zorientowali kto rządzi:) 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- wojtek123
- Juventino
Właśnie oddałem swój głos i zgadnijcie na kogo? Na razie prowadzimy - mamy 46% głosów, drugie Lazio - 31%. Milan tylko 12% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- Alexxxxx
- Juventino
Może nie wiecie, że Lazio jest popularne w Polsce. Jest 3 z SerieA tuza Milanem :!: Prowadzi JuveYari pisze:Kórcze skąd tyle głosów sie wzieło na lazio?:):). W każdym razie i tak Juve wygra.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- fanka-juve
- Juventino
taaa??Lazio w polsce popularne powiadasz?? dziwne...ale moze i tak jest w kazdym badz razie ja ich nie lubiem
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- fanka-juve
- Juventino
dokładnie bo odpowiedz jest rownie prosta jak zadane pytanie...
FORZA JUVE !!!
- Villya
- Juventino
taaaaaaaaaaaaa pytanie proste i niechcą nacisnęłam na Lazio i potem kapnąłam się , że Juve jest wyżej....głupawka piątkowa
))...nio ale Lazio spadłooooooooooooooo (chyba całe forum Juve sie wpisało) i nasi górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecnie mamy 48 % a Lazio 27% :twisted: :twisted: :twisted:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....