NASZ NAJWIĘKSZY RYWAL W LM GALATASARAY
- paweł (neo)
- Juventino
ty sorry walneło mi sie cos z ta barca :shock: naprawde...heh to cvhyba przez to ze jutro trzeba do szkoły....RadeKas pisze:Ehhhhhhhhhhhhh. Taaaaaaaaaaa. Barca to nam może zaszkodzić w PU, albo w LM za 2 lata :roll:paweł (neo) pisze:Gdy widze powyższe teksty ze mamy silne zespoły w grupie niedobrze mi sie robi!1 czy wy naprawde uwazacie iz gala czy real s jest nam wstanie zagrozic..??!!czy chodzby ten zespolik kuzby??chyba zartujecie...czy widzieliscie jak graja nasi gracze.. mamy najlepsza ofensywe we włoszech jak nie na swiecie a o defensywie niewspomne....rozumiem kazdemu moga przytrafic sie wpadki...(odpókac w niemalowane) ale wyjscie z grupu raczej niebedzie problemem uwazam ze zespoły które najbardziej moga nam zalesc za skóre to barca, man utd, real m (chodz watpie) jestesmy głównym faworytem... tego jestem pewien
arsenal hmmm tez bedzie grozny.... milan i inter...prawdopodobnie spotkamy sie z milanistami w finale....choc... czy ja wiem.. czy tego bym chciał..??
- RadeKas
- Juventino
Hehehehe. Rozumiem, mam to samo. Na myśl o szkole sam nie wiem co robie :shock: 8) :twisted: :lol:paweł (neo) pisze: ty sorry walneło mi sie cos z ta barca :shock: naprawde...heh to cvhyba przez to ze jutro trzeba do szkoły....
srali muszki będzie wiosna
- fanka-juve
- Juventino
czy ja wiem czy taka mocna...??!! napewno nie mocniejsza niz Juve watpie aby akurat z nami zagrala super mecz musialaby zagrac na 200% w co mocno watpie ja wierze w Juve i jestem pewna ze nastepna 2w runda gr w LM jest juz nasza chociaz...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Reggie
- Juventino
Nie znam za bardzo Galatasaray (głupia nazwa
), ale pamiętam że 2 lub 3 lata temu wygrali finał UEFA z Arsenalem.
Jednak mam nadzieję że to Real S. a nie galatasaray wyjdzie z grupy na 2 miejscu.

Jednak mam nadzieję że to Real S. a nie galatasaray wyjdzie z grupy na 2 miejscu.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BIGGI
- Qualità Juventino
Koleżanko, nie ma 2 rundy grupowej tylko od razu 1/8fanka-juve pisze:czy ja wiem czy taka mocna...??!! napewno nie mocniejsza niz Juve watpie aby akurat z nami zagrala super mecz musialaby zagrac na 200% w co mocno watpie ja wierze w Juve i jestem pewna ze nastepna 2w runda gr w LM jest juz nasza chociaz...