BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
wpadać, wpadać, brać rodzinę, przyjaciół, dziewczyny... chłopaków (Gorn, nie próbuj nawet!)
to niedziela, więc z miejscem problemów nie będzie, a poza tym i tak mamy rezerwacje na 3 stoliki
do zobaczenia w ESCAPADZIE!
to niedziela, więc z miejscem problemów nie będzie, a poza tym i tak mamy rezerwacje na 3 stoliki

do zobaczenia w ESCAPADZIE!
- francuz
- Juventino
o w mordeczke i kurcze piorko to tu wulgaryzmow nie mozna? jak w escapadzie... 
co do meczu? ja bym cos powiedzial, ale daruje sobie... bo jak widze poulsena to mnie... to sie lekko zloszcze kurza stopa! Zebina tez nie lepszy! zamiast pocisnac w koncowce! mieli ok 9 minut zeby dac z siebie wszystko a poulsen co?! albo stanal albo ... stracil! Pewnie na moja stara na trybunach sie zapatrzyl!! Wynik?-> Zly! Gra-> sam nie wiem... akcji duzo i pomysl tez byl, skutecznosc-> ze 2 powinni trafic jak nic! a co ja sie bede rozpisywal... jeszcze sie motyla noga zdenerwuje... do nastepnego ;]
Ps: poulsen... jak mnie zobaczysz na ulicy... uciekaj, szybko uciekaj najlepiej daleko... bardzo daleko! i szybko a nie tak jak wczoraj bo cie dorwe i nogi z ... no ;]
Ps: grilla trzeba zrobic i sie naje, znaczy yyy... spozyc alkohol, bo nie wiem czy moge naje uzyc ;]? co Wy na to?
2 POST:
Powodzenia na maturach Ci co maja ;]

co do meczu? ja bym cos powiedzial, ale daruje sobie... bo jak widze poulsena to mnie... to sie lekko zloszcze kurza stopa! Zebina tez nie lepszy! zamiast pocisnac w koncowce! mieli ok 9 minut zeby dac z siebie wszystko a poulsen co?! albo stanal albo ... stracil! Pewnie na moja stara na trybunach sie zapatrzyl!! Wynik?-> Zly! Gra-> sam nie wiem... akcji duzo i pomysl tez byl, skutecznosc-> ze 2 powinni trafic jak nic! a co ja sie bede rozpisywal... jeszcze sie motyla noga zdenerwuje... do nastepnego ;]
Ps: poulsen... jak mnie zobaczysz na ulicy... uciekaj, szybko uciekaj najlepiej daleko... bardzo daleko! i szybko a nie tak jak wczoraj bo cie dorwe i nogi z ... no ;]
Ps: grilla trzeba zrobic i sie naje, znaczy yyy... spozyc alkohol, bo nie wiem czy moge naje uzyc ;]? co Wy na to?

2 POST:
Powodzenia na maturach Ci co maja ;]
Francuz-Ave Juve!
- francuz
- Juventino
zara mi sie dostanie za brzydkie slowa:( juz nawet motyla noga nie moge napisac? jak w kościole... chyba lekko przesadza tu ktoś ;] ale ok nie wnikam ;]
Ps: dobra dobra pozniej zmienie na kiler bo nie zapamietasz ;] Cya!
Ps: dobra dobra pozniej zmienie na kiler bo nie zapamietasz ;] Cya!
Francuz-Ave Juve!
- Winner
- Juventino
Jest już info o zlocie http://club.juvepoland.com/text.php?id=86 ja jestem na 99% pewny że jadę tylko się zastanawiam nad paintballem trochę drogo ale zapewne niezła frajda :twisted: . Więc się zastanawiać kto jedzie , może sklecimy drużynę na turniej miast zaraz jeszcze obadam dojazd.
Są bezpośrednie pociągi do Piotrkowa Trybunalskiego jadą 4:30 godziny a cena normalnego biletu podobno 52zł ulgowy ok 32.76zł. Dworzec pkp i pks są blisko i pks-y często do Sulejowa jeżdżą jedzie się ok 25 minut.
Są bezpośrednie pociągi do Piotrkowa Trybunalskiego jadą 4:30 godziny a cena normalnego biletu podobno 52zł ulgowy ok 32.76zł. Dworzec pkp i pks są blisko i pks-y często do Sulejowa jeżdżą jedzie się ok 25 minut.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
ja jadę na 100%. nie ma takiej możliwości, żeby znowu coś mi wyskoczyło i żebym nie pojechał. turniej w paintballa? nie grałem niegdy, pewnie fajna zabawa, zastanowię się jeszcze. jeśli mamy wystawić drużynę, warto by troszkę potrenować, ale o tym jak będzie wiadomo ile osób jedzie od nas. także, jedziemy ekipa 

- Winner
- Juventino
Ja kondycje na hali trenuję już od kwietnia 8) ale zgranie to co innego zwłaszcza że na razie jest nas 3 a zapewne będziemy grali po 5. Popatrzyłem na rozkład zlotu i na ten turniej paintballa jest zarezerwowane aż 8 godzin więc zawsze jest to wypełnienie czasu a że nigdy nie brałem w czymś takim udziału to myślę że się zgłoszę(może już więcej nie będę miał okazji choć 90zł sporo). I tak jak pisałem z dojazdem nie będzie problemu już się nawet dowiedziałem na którym przystanku w Sulejowie trzeba wysiąść 8) . Ja do końca maja wyślę zaliczkę żeby się na rabat załapać
zawsze to 3 piwa są.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.