Koszulki na sezon 2009/2010
- stahoo
- Juventino
To jest niby :powrót do korzeni" na którąś rocznice założenia klubu. Niby tak wyglądały ich pierwsze oficjalne koszulki. Krstyna chyba chce uciec do Realu, żeby nie musiec nosic tego na sobie.Ein pisze:za to koszulki manu beznadziejne. Już lepsze bym ja zaprojektował
- mati888
- Juventino
Mi bardziej podobają się obecne komplety-w domu te żółte wstawki bardzo fajnie upiększają strój, a złote wyjazdówki-zaraz po różowych
i żółtych moje ulubione, a te prognozowane takie...domowa wydaje mi się zbyt skromna bez kolorowych akcentów, a co do wyjazdowej: niby innowacja-w ostatnich latach nie mieliśmy tego przekreślenia przez tors, ale jakoś nie trafia to w mój gust...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Daw
- Juventino
Ludzie, przecież widać, że zdjęcie tych wyjazdowych jest czarno-białe. Wyjazdowe się muszą róźnić kolorystycznie, a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe (oczywiście biorąc pod uwagę szare tło)?
Jeżeli chodzi o koszulki domowe, to zawsze zmieniają nam tylko pasy, raz węższe, raz szersze. Tutaj jest raczej cięzko wykombinować coś oryginalnego. Mi takie zwykłe biało-czarne jak najbardziej odpowiadają.
Jeżeli chodzi o koszulki domowe, to zawsze zmieniają nam tylko pasy, raz węższe, raz szersze. Tutaj jest raczej cięzko wykombinować coś oryginalnego. Mi takie zwykłe biało-czarne jak najbardziej odpowiadają.
- gruzin_juve
- Juventino
moim zdaniem nic nie pobije tych z 2 ligi z gęstymi paskami i kołnierzykami
, a wyjazdowe najlepsze były czarne firmy lotto sprzed jakichś 5 lat czy cos w tym stylu.
domowe są napewno lepsze od obecnych, a jeśli chodzi o wyjazdowe to nie wierzę że będą szere...... a jeśli będą to szkoda.
dobrze że buffona wyróżnili fajnym kolorkiem. zielony czerwony --to dobre barwy dla gigiego
domowe są napewno lepsze od obecnych, a jeśli chodzi o wyjazdowe to nie wierzę że będą szere...... a jeśli będą to szkoda.
dobrze że buffona wyróżnili fajnym kolorkiem. zielony czerwony --to dobre barwy dla gigiego
- Reg
- Juventino
To czemu barwy Italii na kołnierzyku i gwiazdki nad herbem są kolorowe? Ale możliwe, że rzeczywiście będzie w jakimś innym kolorze a to jest tylko projekt ogólnego wyglądu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że będą takie szare.Daw pisze:Ludzie, przecież widać, że zdjęcie tych wyjazdowych jest czarno-białe. Wyjazdowe się muszą róźnić kolorystycznie, a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe (oczywiście biorąc pod uwagę szare tło)?
- Daw
- Juventino
Nawet nie zauważyłem, że te gwiazdki mają jakiś kolorReg pisze:To czemu barwy Italii na kołnierzyku i gwiazdki nad herbem są kolorowe? Ale możliwe, że rzeczywiście będzie w jakimś innym kolorze a to jest tylko projekt ogólnego wyglądu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że będą takie szare.Daw pisze:Ludzie, przecież widać, że zdjęcie tych wyjazdowych jest czarno-białe. Wyjazdowe się muszą róźnić kolorystycznie, a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe (oczywiście biorąc pod uwagę szare tło)?
Ale niemożliwe jest, aby drugie stroje były w tych samych odcieniach co domowe. Zresztą logo NH musiało by być bardziej wyeksponowane (kolorowe).
A Ty spójrz na to co napisałem: "...a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe (oczywiście biorąc pod uwagę szare tło)? "Bart_DB pisze:A spójrz na tegoroczne złote komplety.Daw pisze:a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe
- adrianinho1946
- Juventino
mi to lotto w jakich strojach bedą grac ważne żeby Diego był zadowolony z gry w tych barwach HAHAHAHA nie no a na serio to jeszcze zobaczymy mają czas na wymyślenie czegos orginalnego na Wyjazdy
- LordJuve
- Juventino
Ehh...powinni zrobić coś w stylu koszulek z sezonu 2003/2004 - chodzi mi o wyjazdówki. Ten lekki róż w połączeniu z czarnym świetnie wyglądał i wyróżniał się się na tle innych, takich samych koszulek, które co roku maja nas niby zachwycić.
Domowa szału nie robi. Jednak włoscy producenci(Kappa, Lotto) potrafili robić dla nas lepsze trykoty...noo aleee...komercha musi być.

Domowa szału nie robi. Jednak włoscy producenci(Kappa, Lotto) potrafili robić dla nas lepsze trykoty...noo aleee...komercha musi być.
- Azrael
- Juventino
A dla mnie kolorystyka drugiego kompletu strojów jest mało ważna. Mogą być nawet różowe (jak już kiedyś były).
Mnie się nie podobają te główne stroje. My jesteśmy bianconerri, a nie odwrotnie. Nie rozumiem dlaczego kolorystyka koszulki jest czarno-biała. No i ten pasiak taki beznadziejnie "gęsty". Jeszcze trochę i by im wyszła taka przesadzona maszkara jak chociażby tegoroczna Udinese - totalne bezguście. Powinny się wzorować na tych za czasów Kappa - firma może i nie najmodniejsza na świecie (jak Nike), ale przynajmniej stylistów mieli dobrych.
Pozdrawiam!
PS. A koszulka MU z jakąś białą literą "V" na przodzie też mnie rozwaliła. Mam nadzieje, że to nie są ostateczne koszulki na następny sezon.
Mnie się nie podobają te główne stroje. My jesteśmy bianconerri, a nie odwrotnie. Nie rozumiem dlaczego kolorystyka koszulki jest czarno-biała. No i ten pasiak taki beznadziejnie "gęsty". Jeszcze trochę i by im wyszła taka przesadzona maszkara jak chociażby tegoroczna Udinese - totalne bezguście. Powinny się wzorować na tych za czasów Kappa - firma może i nie najmodniejsza na świecie (jak Nike), ale przynajmniej stylistów mieli dobrych.
Pozdrawiam!
PS. A koszulka MU z jakąś białą literą "V" na przodzie też mnie rozwaliła. Mam nadzieje, że to nie są ostateczne koszulki na następny sezon.
- Bart_DB
- Juventino
A co ma tło do logo New Holland? Piszesz jakbyśmy już mieli jakiś szary komplet z żółtym logo New Holland. Czarno-białe logo w połączeniu z odpowiednim odcieniem szarości (stalowy) koliduje z zasadą decorum? W mojej opinii zdecydowanie lepiej wygląda coś czego tonacja jest zgrana, a nie co się iskrzy i psuje całość.Daw pisze:A Ty spójrz na to co napisałem: "...a poza tym od kiedy logo New Holland jest czarno-białe (oczywiście biorąc pod uwagę szare tło)? "
Czepiacie się Nike, ale płacą nam za ubieranie, więc nie wiem w czym problem. Kasa większa niż od rodzimych producentów, a też można być pewnym, że nie przesadzą z kombinowaniem. Póki jest herb Juve na piersiach, koszulki są piękne.
edit.
Czy ja wiem. Rozumiem przywiązanie do starego, bo każdy z nas na nim właśnie się "wychowywał". Ale wszystko musi iść z biegiem czasu, inaczej wciąż biegalibyśmy na różowo z koszulkami wiązanymi sznurkiem u szyi, oraz spodenkami ze skórzanym paskiem. Logo zostało trochę odświeżone i choć z początku niespecjalnie przypadło mi do gusty, tak teraz widząc je w telewizji przy różnych okazjach, stwierdzam, że obok innych prezentuje się bardzo dostojnie.Łukasz pisze:Póki był ten stary - były piękniejsze.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2009, 00:34 przez Bart_DB, łącznie zmieniany 1 raz.
ti porterò all'inferno con me.
- Łukasz
- Juventino
Póki był ten stary - były piękniejsze.Bart_DB pisze:Póki jest herb Juve na piersiach, koszulki są piękne.
- pan Zambrotta
- Juventino
Zobaczcie na koszulki innych klubów, powraca moda retro - kołnierzyki, starsze kroje etc. Mnie to bardzo cieszy.
Co do naszej podstawowej - dla mnie OK, tylko modlę się o czarne spodenki, ale odkąd Nike przejęło nasze stroje ciężko o nie...
edit: nikt nie wkleił jeszcze linku do koszulki Azzurrich -
http://www.ebaysoccer.com/syssite/home/ ... ig/167.JPG
jeszcze gorsza od obecnej...
a tu:
http://globoesporte.globo.com/Esportes/ ... -EX,00.jpg
koszulki Hiszpanii. Dla mnie bomba :o
Co do naszej podstawowej - dla mnie OK, tylko modlę się o czarne spodenki, ale odkąd Nike przejęło nasze stroje ciężko o nie...
edit: nikt nie wkleił jeszcze linku do koszulki Azzurrich -
http://www.ebaysoccer.com/syssite/home/ ... ig/167.JPG
jeszcze gorsza od obecnej...
a tu:
http://globoesporte.globo.com/Esportes/ ... -EX,00.jpg
koszulki Hiszpanii. Dla mnie bomba :o