Trójka seniorów do Aten
- Mnich87
- Juventino
Oglądałem wczoraj mecz olimpijskiej kadry i w przerwie padło ważne dla mnie pytanie: Kto pojedzie z naszą młodą kadrą do Aten?Była propozycja, że Oli, Dudek i Swierczewski-przecież to śmiech- Oli wiadomo nie pojedzie bo znowu coś wymyśli, Świer jest słaby, no tylko Dudek by się nadawał.Mój typ to Dudi, Jacek Bąk i może Kosa.A wasz?
Now known as DonMenello
- Rasi
- Qualità Juventino
Moje typy to Dudek ( ale niekoniecznie ), Szymkowiak, Żurawski. Jeśli nie Dudek to Hajto.
- Ironek
- Juventino
Żurawski ahaha, przecież on dla kadry nie zrobił nic, niech sobie biega po krakowskim boisku, bo tak jeszcze gra całkiem dobrze, ale nie w kadrze, moim zdaniem nie powinien już być powoływany(wczorajszy mecz z łotwą-tragedia).Rasi pisze:Moje typy to Dudek ( ale niekoniecznie ), Szymkowiak, Żurawski. Jeśli nie Dudek to Hajto.
Moje typy: DuDeK(chociaż nie koniecznie, chyba jednak lepiej jak by pojechał Głowacki), Burkhardt i Saganowski.

- kouba
- Qualità Juventino
jeśli tak to poprawiam sie moje typy to:Dudek, szymkowiak i żurawskiRUDI pisze:najpierw trzeba awansowac![]()
A Burkhard moglby przeciez jechac nie jako senior wiec dalej jest miejsce dla 3 . To samo tyczy sie sobolewskiego.
moje Typy to : Dudek .... moze Zuraw i Krzynowek
- BianconeriFan
- Juventino
moje typy to: Dudek, Szymkowiak, Saganowski
- fanka-juve
- Juventino
moje typy to Dudzio raczej koniecznie chociaz Kuszczak czy Kapsa sa bardzo dobsi Jacuś Bąk na 100% i Szymek z Burhardtem tworzyl by wtedy suuuper pare srodkowych pomocnikow
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!