Buffon najlepszy
- Alexxxxx
- Juventino
Lenz chwali Buffona
Rezerwowy bramkarz TSV 1860 Monachium - André Lenz powiedział na łamach jednej z niemieckich gazet, o tym, że Gianluigi Buffon jest najlepszym bramkarzem na świecie.
"Buffon to najlepszy bramkarz na świecie. Jest to człowiek, który jest znakomity na swojej pozycji. Refleks, sprawność, wyczucie - to tylko niektóre chechy, które go charakteryzują." - powiedział bramkarz Lwów.
Wiadomość znlazłem na : tsv1860.glt.pl
Rezerwowy bramkarz TSV 1860 Monachium - André Lenz powiedział na łamach jednej z niemieckich gazet, o tym, że Gianluigi Buffon jest najlepszym bramkarzem na świecie.
"Buffon to najlepszy bramkarz na świecie. Jest to człowiek, który jest znakomity na swojej pozycji. Refleks, sprawność, wyczucie - to tylko niektóre chechy, które go charakteryzują." - powiedział bramkarz Lwów.
Wiadomość znlazłem na : tsv1860.glt.pl
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
nic nowego przeciez to już wiemy od dawne co nie
Każdy chce pochwalić naszych

Każdy chce pochwalić naszych

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- juveluck
- Juventino
Nie da sie ukryc ze nie ma obecnie konkurencji dla Buffona. To gigant bramki(podoba mi sie to okreslenie Borka). Kazdy bramkarz powinien brac z niego przyklad, a kazdy napastnik sie go bac

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ironek
- Juventino
Przecież to jest oczywiste, że GIGGI jest the best, ale nie wszyscy tak myślą, kilkku moich kumpli mówi, że casilas(czy tam jak to sie pisze) jest najlepszy hahahahahahaha, ale wiekszosc tak mówi bo nie lubią JUVE. 

- fanka-juve
- Juventino
przeciez to oczywiste ze naj na swiecie jest Buffon nikt nie ma z nim porownania to az niedobse sie z nim porownywac... BUFFON 4ever The best
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!