Ekstraklasa 2008/2009
- bianConrado
- Juventino
Po pierwsze jestem kibicem Lecha . Po drugie wygrana wisły to dawne czasypaku pisze:Po pierwsze Wisła. Po drugie jesteś kibicem Amiki. Po trzecie wygrana z Barceloną u siebie jest wstydem? Kompleks WisłybianConrado pisze:wisła - wisła ,jak to wisła .. zawsze jakoś uda im się wygrać w lidze polskiej ,ale kiedy wychodzą dalej przynoszą tylko wstyd..
Liczę na to ,że jednak Lech pod tą końcówkę będzie grał tak jak przez cały sezon i pokaże jak gra Kolejorz.. Zasługuje na mistrza ..
Po czwarte słabo grający Lech w chwili obecnej musi liczyć na stratę punktów przez Legię i Wisłę. Po piąte mistrzem zostanie Wisła ewentualnie Legia

- D-Rose
- Juventino
Lech jedyne co powinien to grac we Wronkach tam gdzie jest jego stadion.
Mistrzem Najprawdopodobniej bedzie Wisla, no chyba ze jakas niespodzianke Legia zrobi w Krakowie. zapowiada sie mecz o Mistrzostwo w przyszlym tygodniu.
Mistrzem Najprawdopodobniej bedzie Wisla, no chyba ze jakas niespodzianke Legia zrobi w Krakowie. zapowiada sie mecz o Mistrzostwo w przyszlym tygodniu.

- paku
- Juventino
A kiedy Lech ostatnio wygrał w lidze? Przypomnij mi bo nie pamiętam.bianConrado pisze: Po pierwsze jestem kibicem Lecha . Po drugie wygrana wisły to dawne czasy. Po trzecie powinien wygrać Lech !!
Naucz się pisać nazwy własne z DUŻEJ LITERY. WISŁA!
- oliver
- Juventino
Jak by nie patrzeć to Barce ograli w tym sezonie, jak widać udało sie to tylko nie licznym. Po prostu źle trafili. A co do mistrza mają chyba najwieksze szanse, patrząć pod kątem terminarza, ale Legia Urbana jeszcze nie przegrała z Wisłą oby tak dalej.bianConrado pisze: Po drugie wygrana wisły to dawne czasy![]()
Bo co ? Kolejny z tych co jest zaślepiony spotkaniami w pucharze w których i tak nic nie osiągnelibianConrado pisze:. Po trzecie powinien wygrać Lech !!
Ostatnio remisuje u siebie z kim popadnie ŁKS czy Arka.. Ratuję tyłki w 90 minucie z 7 punktów zawdzieczaja doliczonym minutą. Tylko nie pisz mi tu o charakterze czy czymś kolwiek takim, bo raz czy dwa to spoko, ale 4 mecze to jest zwyczajne szczęśćie. No i terminarz też nie jest dla nich bardzo korzystny, Wyjazdy na Konwiktorska czy do Wrocławia to na pewno nie łatwe tereny. No i po sezonie odejdzie Stilic może Lewandowski i czar wielkiego Lecha w pucharach jak i w lidze pryśnie szybciej niż myślisz.
Ile razy ogladałeś mecze Legii raz dwa? Z reszty tylko czytasz gazety w których faktycznie rządzi ciufcia bez motorniczegobianConrado pisze: L egia.. - co prawda w ostatnim meczu z Kolejorzem grała dobrze , lepiej i w ogóle ,ale patrząc na całokształt nie zasługuje na 1miejsce :naughty:
Mamy najmniej straconych goli i chyba najwiecej strzelonych to też o czymś świadczy. Z resztą główno prawda komu sie należy liczy się kto zdobędzie. A o tym przekonamy się w nastepny weekend.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- D-Rose
- Juventino
1992r.paku pisze:A kiedy Lech ostatnio wygrał w lidze?bianConrado pisze: Po pierwsze jestem kibicem Lecha . Po drugie wygrana wisły to dawne czasy. Po trzecie powinien wygrać Lech !!
Tylko niech mi nikt nie wyskakuje z rokiem 1993. :lol: "Mistrza Przy Stole, Ja Lecha w .... ....... "

- valsir
- Juventino
To równie dobrze po co mecze na wiosnę jak Lech zasłużył grą na jesień na mistrzostwo? No chyba właśnie sezon trwa rok, a nie kilka wybranych meczu po to by wyłonić tego który choćby statystycznie był najlepszy przez cały sezon. Nie ważne czy wygrasz 9 meczów po 3:0 i 1 przegrasz , jak inna drużyna wygra 10 po 1:0 i to ona będzie miała więcej punktów, prosta kalkulacja.
Po drugie nie ma w polskiej lidze drużyny legii tak samo nie ma lecha czy wisły. Występują w niej drużyny takie jak Legia Wisła czy Górnik i pisząc co w sezonie robiła legia ja nie mam pojęcia o czym Ty rozmawiasz do mnie. Trochę szacunku, to nic nie kosztuje, a tak zostawiasz za sobą tylko smród.
A może tym razem Legii bądź Wiśle się w końcu uda i co? Teraz jest większa szansa więc się uda.
Oby mistrza zdobyła Legia bo to moja drużyna a jak nie to oby nie Lech bo fora internetowe tego nie wytrzymają
Po drugie nie ma w polskiej lidze drużyny legii tak samo nie ma lecha czy wisły. Występują w niej drużyny takie jak Legia Wisła czy Górnik i pisząc co w sezonie robiła legia ja nie mam pojęcia o czym Ty rozmawiasz do mnie. Trochę szacunku, to nic nie kosztuje, a tak zostawiasz za sobą tylko smród.
A może tym razem Legii bądź Wiśle się w końcu uda i co? Teraz jest większa szansa więc się uda.
Oby mistrza zdobyła Legia bo to moja drużyna a jak nie to oby nie Lech bo fora internetowe tego nie wytrzymają

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- bianConrado
- Juventino
Wiadomo ,że każdy będzie za swoją drużyną i krytykował tych co są za przeciwną ...
Ja obecnie jestem za Lechem i myślę ,że to sie nie zmieni.. Jak to mówią o gustach i guścikach się nie gada.. Według mnie powinien wygrać Lech według wielu z Was Legia ,czy Wisła (:)) Ja po prostu nie chcę tutaj kłótni ,bo nie patrząc na Polskę kibicujemy jednej i tej samej drużynie !!

Ja obecnie jestem za Lechem i myślę ,że to sie nie zmieni.. Jak to mówią o gustach i guścikach się nie gada.. Według mnie powinien wygrać Lech według wielu z Was Legia ,czy Wisła (:)) Ja po prostu nie chcę tutaj kłótni ,bo nie patrząc na Polskę kibicujemy jednej i tej samej drużynie !!

- Radek_88
- Qualità Juventino
steru pisze:Kibic z Ciebie pierwsza klasa. A za kim byłeś wcześniej? :roll: :lol:bianConrado pisze:Ja obecnie jestem za Lechem i myślę ,że to sie nie zmieni...
to chyba wystarcza za caly komentarz.bianConrado w temacie Liga Mistrzow 2008/09 pisze:Remis remis remis .. Liczylem na Barce.. teraz będzie miała ciężko w Londynie ;( wynik meczu nie fair .. Barca atakowała masakrycznie ,chelsea tylko wybijała piłkę i nic więcej .. zdarzały się akcje z kontry ale nic poza tym.. Visca
- bianConrado
- Juventino
Raczej nie wystarcza.. Barce po prostu lubię, może między innymi dlatego,że często przebywam u kuzyna ,który jej kibicuje i widzę dosyć meczy .. Co do Ekstraklasy zawsze byłem za Lechem .. Więc Radku_88 tamten komentarz nie wystarczyłRadek_88 pisze:steru pisze:Kibic z Ciebie pierwsza klasa. A za kim byłeś wcześniej? :roll: :lol:bianConrado pisze:Ja obecnie jestem za Lechem i myślę ,że to sie nie zmieni...to chyba wystarcza za caly komentarz.bianConrado w temacie Liga Mistrzow 2008/09 pisze:Remis remis remis .. Liczylem na Barce.. teraz będzie miała ciężko w Londynie ;( wynik meczu nie fair .. Barca atakowała masakrycznie ,chelsea tylko wybijała piłkę i nic więcej .. zdarzały się akcje z kontry ale nic poza tym.. Visca

- ArtHur
- Juventino
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _2_1_.html
Który sprawnie umysłowo bramkarz tak by się zachowywał? Po tym meczu jest wiele głosów o sprzedaży meczu przez Jagę(tak jak po meczu z Odrą).
Który sprawnie umysłowo bramkarz tak by się zachowywał? Po tym meczu jest wiele głosów o sprzedaży meczu przez Jagę(tak jak po meczu z Odrą).
- Majos
- Juventino
Polonia Bytom zapewniła sobie już właściwie miejsce na przyszły sezon w Ekstraklasie, wygrywając z Arką. Lech wygrał, Tak samo jak Polonia Warszawa, choć Polonia już nie liczy się w walce o tytuł, a wyeliminowali innego liczącego się o niego - PGE Bełchatów. Teraz wszyscy czekają na mecz w niedzielę.
- Safin
- Juventino
Przeszedlem sie dzisiaj z ciekaowsci na Polonia - Bełchatow iii :shock:
Szok jak te 2 druzyny sa tak wysoko to nie wiem.
Bełchatów jeden strzał celny - Wróbla pierwsza klasa, a reszta mecz nudy. nudy, nudy, z całym szacunkiem ale nie polecam meczów Polonii Live załuje 30 zł z cała pewnoscia.
Wie ktos moze dlaczego Mąka nie byl nawet na ławce?? Kurde tak fajnie zapowiadal sie ten zawodnik a teraz.... slabo..
Szok jak te 2 druzyny sa tak wysoko to nie wiem.
Bełchatów jeden strzał celny - Wróbla pierwsza klasa, a reszta mecz nudy. nudy, nudy, z całym szacunkiem ale nie polecam meczów Polonii Live załuje 30 zł z cała pewnoscia.
Wie ktos moze dlaczego Mąka nie byl nawet na ławce?? Kurde tak fajnie zapowiadal sie ten zawodnik a teraz.... slabo..
- D-Rose
- Juventino
No i Górnik Zabrze znów do tyłu. Tym razem w ŁKSem. Chyba juz nic Zabrzan nie uratuje przed relegacją. Coż nie jestem zbytnio zmartwiony, jednakze patrzac tez na sytuacje Ruchu, to wielce prawdopodobne ze WDŚ w przyszlym sezonie zawitaja na zaplecze(i oby jak najdlużej)