Liga Mistrzów 2008/2009
- bianConrado
- Juventino
Coś Ty .. Chelsea ? nieee... nie ma szans , popatrz tylko jak Barca ostatnio gra. Klepią tą piłkę tak ,że aż gały wyskakują .. Nie zawsze są w formie ,bo to jednak ludzie a nie maszyny stworzone do kopania ,ale na prawdę myślę ,że zasługują na mistrza Europy bez gadania..jareckik pisze:Jak Huss bedzie prowadzil chelsea to mysle ze wygraja...
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Guus.jareckik pisze:Jak Huss bedzie prowadzil chelsea to mysle ze wygraja...
Też jestem takiego zdania. Właśnie na tym polega geniusz tego Holendra. Miał zespół zaledwie dwa tygodnie po Scolarim, a po mimo tego udało świetnie poustawiać zespół i odesłał nasze Juve z kwitkiem. Od tego czasu Chelsea gra fenomenalnie.
Uważam, że tylko i wyłącznie Chelsea może powstrzymać Barce przed wygraną w Champions League, a jednocześnie odebrać Złotą Piłkę Messiemu. Jeśli w tym roku Barca sięgnie po Puchar Europy, Messi prawdopodobnie zdobędzie Złotą Piłkę.
Nie liczę specjalnie dzisiejszego wieczoru na którykolwiek z zespołów. Chcę jedynie by w dzisiejszym pojedynku wygrał futbol.
- bianConrado
- Juventino
- jareckik
- Juventino
Tak na prawdę nie atakowała za mocno tylko podawała sobie pod bramka rywala ile było tych strzałów na bramkę Czecha 5-6 w meczu ?? Strasznie zawiodłem sie na Barce nie potrafili przycisnąć rywala grali za wolno, statycznie... Słabe widowisko i to nie tylko przez Chelasea...
- Kubba
- Juventino
Mecz słaby... Barca przeważała, ale bramki nie zdołała strzelic i bardzo dobrze Jestem za Chelsea. Lepiej jest przegrac ze drużną która wygra LM niż z zespołem, który osiągnął 1/2 Pucharu.
Co do meczu. Troche się zdziwiłem taktyką anglików, myślałem, że będą atakowac a tu jednak postawili na obronę. Ale to Hiddink jest specem a nie ja :-D
A co do zawodników, to napisze tylko odnośnie jednego: Bosingwa! To co dziś robił w orbonie to naprawdę ręce same składają się do oklasków
Taki ktoś przydałby się Juve...
Jeszcze słowo odnośnie komentatorów na N-ce. Koszmar, banda stronniczych amatorów. Nie mają pojęcia co mówią. Napisali sobie kwestie przed meczem i je odczytują. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie.
Gdy piłkarz Barcy sfaulował wg. nich nic nie było a angol udaje. Jak "sfauluje" piłkarz Chelsea odraz chcą go wywalic z boiska.
Oczywiście druga żółta takeimu Ballackowi się należała. Z tym tylko mogę się zgodzic. Reszta farmazonów przechodziła ludzkie pojęcie.
Mogę oglądac mecze na N-ce, ale nigdy z komentarzem!
Co do jutrzejszego meczu, chciałbym aby Arsenal wygrał i po drugim meczu awansował do finału. Jestem za nimi z tego względu, że gra tam Nasz rodak. Wiem, że ManU gra lepiej, ma lepszy zespół. Mimo tego stawiam na Kanonierów.
Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców
:-D
Co do meczu. Troche się zdziwiłem taktyką anglików, myślałem, że będą atakowac a tu jednak postawili na obronę. Ale to Hiddink jest specem a nie ja :-D
A co do zawodników, to napisze tylko odnośnie jednego: Bosingwa! To co dziś robił w orbonie to naprawdę ręce same składają się do oklasków

Jeszcze słowo odnośnie komentatorów na N-ce. Koszmar, banda stronniczych amatorów. Nie mają pojęcia co mówią. Napisali sobie kwestie przed meczem i je odczytują. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie.
Gdy piłkarz Barcy sfaulował wg. nich nic nie było a angol udaje. Jak "sfauluje" piłkarz Chelsea odraz chcą go wywalic z boiska.
Oczywiście druga żółta takeimu Ballackowi się należała. Z tym tylko mogę się zgodzic. Reszta farmazonów przechodziła ludzkie pojęcie.
Co do jutrzejszego meczu, chciałbym aby Arsenal wygrał i po drugim meczu awansował do finału. Jestem za nimi z tego względu, że gra tam Nasz rodak. Wiem, że ManU gra lepiej, ma lepszy zespół. Mimo tego stawiam na Kanonierów.
Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców

- Łukasz
- Juventino
Wydaje mi się po tym meczu, że konsekwentnie grająca Chelsea może pogodziź wielkich faworytów tego sezonu: ManU i Barcę.
Plan na wyjazd zrealizowany w 100%. U siebie powinno być jescze łatwiej.

Plan na wyjazd zrealizowany w 100%. U siebie powinno być jescze łatwiej.
Jeśli już, wolałbym zagrać w polu. Na bramce czuje się dość niepewnie.gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze: Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców:-D
Nie mam pod ręką długopisu.KU-bra pisze:Mogę autograf?
Brzmi lepiej.gladston pisze: Dobrze, więc zagrasz na środku obrony, bo Arsenal ma ostatnio problemy w tej formacji
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009, 23:26 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kubba
- Juventino
To sprawdzone info? Jeżeli tak to szkoda... Myślałem, że Almunia ma coś poważnego i nie zagra już przynajmniej do finału 8)gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze: Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców:-D
Fajnie byłoby zobaczyc ponownie Polaka w meczu dwóch najlepszych drużyn starego kontynentu.
Mogę autograf?Łukasz pisze:Jeśli już, wolałbym zagrać w polu. Na bramce czuje się dość niepewnie.gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze:(...)

- Reg
- Juventino
Wg oficjalnych statystyk było 17-3 dla Barcy w strzałach ogólnie.jareckik pisze:Tak na prawdę nie atakowała za mocno tylko podawała sobie pod bramka rywala ile było tych strzałów na bramkę Czecha 5-6 w meczu ?? Strasznie zawiodłem sie na Barce nie potrafili przycisnąć rywala grali za wolno, statycznie... Słabe widowisko i to nie tylko przez Chelasea...
Przecież Almunia grał już w lidze z Middlesbrough w ostatnią niedzielę.KU-bra pisze:To sprawdzone info? Jeżeli tak to szkoda... Myślałem, że Almunia ma coś poważnego i nie zagra już przynajmniej do finału 8)gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze: Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców:-D
Fajnie byłoby zobaczyc ponownie Polaka w meczu dwóch najlepszych drużyn starego kontynentu.
Obu drużyn strasznie nie lubię, ale z dwojga złego wolę chyba Barcelone. Teoretycznie mają większe szanse na awans, ale bez Puyola i Marqueza nie będą mieli łatwego zadania. Możliwe że skończy się jak rok temu z MU, gdzie też Katalońcycy dominowali, ale nie potrafili przełamać żelaznej obrony Anglików.
- ewerthon
- Juventino
Tak, sprawdzone.KU-bra pisze:To sprawdzone info? Jeżeli tak to szkoda... Myślałem, że Almunia ma coś poważnego i nie zagra już przynajmniej do finału 8)gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze: Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców:-D
Dobrze, więc zagrasz na środku obrony, bo Arsenal ma ostatnio problemy w tej formacjiŁukasz pisze:Jeśli już, wolałbym zagrać w polu. Na bramce czuje się dość niepewnie.gladston pisze:Tylko, że prawdopodobnie Łukasz nie zagra jutroKU-bra pisze: Ale... gdyby w bramce nie stał Łukasz, to chętniej widziałbym podopiecznych Fergussona jako zwycięzców:-D

- jareckik
- Juventino
No mi chodzilo o te celne strzaly, jakos nie bardzo sie chyba kibice Chelsea bali jak pila wedrowala pod ich pole karne, a n.p jak wedruje pod pole karne Juve to caly sie trzese bo zazwyczaj konczy sie to bramkaReg pisze:jareckik pisze: Tak na prawdę nie atakowała za mocno tylko podawała sobie pod bramka rywala ile było tych strzałów na bramkę Czecha 5-6 w meczu ?? Strasznie zawiodłem sie na Barce nie potrafili przycisnąć rywala grali za wolno, statycznie... Słabe widowisko i to nie tylko przez Chelasea...
Wg oficjalnych statystyk było 17-3 dla Barcy w strzałach ogólnie.

Popieram w 100%, panowie z N są strasznie słabi, aż ich się sluchać nie chceKU-bra pisze: Jeszcze słowo odnośnie komentatorów na N-ce. Koszmar, banda stronniczych amatorów. Nie mają pojęcia co mówią. Napisali sobie kwestie przed meczem i je odczytują. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie.

- pan Zambrotta
- Juventino
Mecz pokazał, jak słabym trenerem jest Guardiola. Barcelona potrafi grać swoje, jednak gdy ją się skutecznie przyblokuje nie potrafi zmienić stylu gry. Przez 90 minut Guardiola walił głową w mur i nie zmienił taktyki.
Trafiła kosa na kamień i okazało się, że Barcelona gra indywidualnościami, a Josep po prostu skrzętnie pozwala im grać.
Jak stracą formę, w Barcelonie znów zaczną się klopoty.
Pewnie jest dobrym motywatorem i umiał poustawiać w głowie niektórym gwiazdom przywracając spokój w szatni, ale w porównaniu do Hiddinka który teraz zagrał Catenaccio, a Na Stamford zagra znów 3 napastnikami, prezentuje się mizernie.
Trafiła kosa na kamień i okazało się, że Barcelona gra indywidualnościami, a Josep po prostu skrzętnie pozwala im grać.
Pewnie jest dobrym motywatorem i umiał poustawiać w głowie niektórym gwiazdom przywracając spokój w szatni, ale w porównaniu do Hiddinka który teraz zagrał Catenaccio, a Na Stamford zagra znów 3 napastnikami, prezentuje się mizernie.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie. Każdy trener gdyby dysponował takimi zawodnikami jak dysponuje Josep Guardiola zaszedłby tak samo daleko. No ... motywator z niego jest tak jak piszesz 'Miśiu' Ja jestem za Chelsea, bo w końcu nie będzie takiej 'siary' gdy odpadniemy z finalistą CL jak to miało miejsce w meczach z Liverpoolem.Miś Coccolino pisze:Mecz pokazał, jak słabym trenerem jest Guardiola. Barcelona potrafi grać swoje, jednak gdy ją się skutecznie przyblokuje nie potrafi zmienić stylu gry. Przez 90 minut Guardiola walił głową w mur i nie zmienił taktyki.

- sebastian10
- Juventino
mi sie pdobała gra alvesa ale piłki dorzucał i z prawej i lewej strony gra anglików obronna godna podziwu barca zawiodła ale i tak maja wieksze szanse na awans moim zdaniem Henry nie pasuje do tej druzyny przydał by im sie taki drogba w polu karnym
- jareckik
- Juventino
Jak dla mnie Dani Alves byl najlepszym piłkarzem Barcy we wczorajszym meczu, takich ludzi brakuje w Juve...sebastian10 pisze:mi sie pdobała gra alvesa ale piłki dorzucał i z prawej i lewej strony gra anglików obronna godna podziwu barca zawiodła ale i tak maja wieksze szanse na awans moim zdaniem Henry nie pasuje do tej druzyny przydał by im sie taki drogba w polu karnym