Forumowicz od A do Z - vol.2
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Myślę, że możesz tu http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=7811 ale w zasadzie jak chcesz to załuż nowy, moze lepiej oddzielić czasowo te wypowiedziMiś Coccolino pisze:A - że się tak wyrażę - gdzie ja to mam napisać ? w tym temacie, czy zakładamy nowy topic "Forumowicz od A do Z - wypowiedzi vol.2 " ?
zgłaszać się do następnej ankiety dziady!

- mnowo
- Qualità Juventino
Uważam, że dobrą inicjatywą będzie też, kiedy do ankiety zgłoszą się też starzy forumowicze, dinozaury (lub wręcz dragonozaury), tak jak wspomniał Diego. Może jeszcze nie do tej, ale do którejś ankiety zamierzam się sam zgłosić - w razie czego napisanie alfabetu i zastanowienie się trochę nad sobą i nad swoim życiem w całym tym biegu dobrze mi zrobi.
WAM TEŻ więc zgłaszać się, ludzie!
WAM TEŻ więc zgłaszać się, ludzie!
- stahoo
- Juventino
Eeee... narazie tylko ja jestem? Co jest, boita się mnie, czy jak? :lol:
EDIT.
Na gadu-gadu napisał do mnie Il Tifoso, prosił mnie, żebym go ZGŁOSIŁ bo obecnie ma bana po ostatniej środzie. Mam andzieje, że to nie problem?
EDIT.
Na gadu-gadu napisał do mnie Il Tifoso, prosił mnie, żebym go ZGŁOSIŁ bo obecnie ma bana po ostatniej środzie. Mam andzieje, że to nie problem?
- Juve Master
- Juventino
To i ja się zgłaszam, tak żeby zamknąć chociaż listę ;>
- January
- Juventino
Jakby ktoś by zrezygnował to ja jetem chętny
A jak nie to zgłaszam się do kolejnej ankiety 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- pan Zambrotta
- Juventino
Mimo, że Juve Master to lewak, a o religii wie tyle co nic to fajnie by się przeczytało jego alfabet. Najciekawsza osoba z tej czwórki.
Moj alfabetto ukaże się jakoś w weekend.
- Juve Master
- Juventino
Prawdziwy Misiu, doprawdyMiś Coccolino pisze:Mimo, że Juve Master to lewak, a o religii wie tyle co nic to fajnie by się przeczytało jego alfabet. Najciekawsza osoba z tej czwórki.