Włochy - Walia 4:0

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:08

Włochy wygrały z Walią 4:0 w meczu eliminacji do EURO 2004. Bramki strzelili Filippo Inzaghi (59', 63', 69') oraz Alessandro Del Piero (76' - karny). Pełne 90 minut rozegrali czterej zawodnicy Juventusu: Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta, Mauro Camoranesi i Del Piero.

Najlepszy i tak był Vieri, któremu przed pustą bramką poplątały się nogi, przewrócił się :lol: i nie strzelił :!: Ale wstyd :!: Podabała mi się akcja Juve - Zambrotta odgrywa do Del Piero, Alex oddaje Zambrotcie, ten dośrodkowuje i główką na bramkę uderza Camoranesi. Niestety, bramkarz, ledwo bo ledwo, ale końcem dłoni wybił piłkę. Ogólnie super, choć Alex mógł strzelić coś z gry. Ale cóż, zrobił wiele innych pożytecznych rzeczy w tym meczu.

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:15

Super tylko te bramy fujary ...........
Ale mimo wszystko superancko i brama Alexa (mimo iż z karniola)!!!
Włosi mistrzami Europy bez gadania bo jak już Walię pokonali to już nam nikt nie podskoczy
:D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:16

Świetnie, i bardzo się cieszę, że ALEX jest w formie. No to w tym sezonie pokażemy klasę- drżyjcie reale i inne mu.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:17

hehehe jak patryłem na wynik w czasie meczu ( 56 minuta) to było 0-0 , myśle sobie , e kicha bedzie remis. A teraz patrze i 4-0:). To wspaniała wiadomość. Natomiast bardzo cieszy a zarazem martwi :P :P , taka forma inzaghiego:). Oj bedzie trudno z milanem w Serie A , w meczu o punkty. Ciekaw jestem za co Gigi dostał żółtą kartke :-D :-D

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:19

Ja wiedziałem że tak będzie
:lol: :lol: :lol:

Zawsze Wierni ! ! !
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:20

Podobno Alex był najlepszym graczem meczu. Jeśli to prawda to jestem w siódmym niebie :-D :D :D . Obejrze sobie skróty na Eurosporcie i zobaczymy. Ale trzeba przyznać, że nieźle Włosi to zrobili. W 15 minut (no prawie) 4 bramki. N amiejscu Walijczyków powiesił bym sie w szatni :twisted: 8) :wink:

srali muszki będzie wiosna
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:22

Yari pisze:Natomiast bardzo cieszy a zarazem martwi :P :P , taka forma inzaghiego:).
Spokojnie, dużo się nie wysilił przy tych bramkach. Po prostu znalazł się fartem we właściwym miejscu, o właściwym czasie.
Yari pisze:Oj bedzie trudno z milanem w Serie A , w meczu o punkty. Ciekaw jestem za co Gigi dostał żółtą kartke :-D :-D
Nesta oberwał, Włosi przestali grać, a Walijczycy nie. Buffon się zdenerwował i popchnął Bellaniego.

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:30

RadeKas pisze:N amiejscu Walijczyków powiesił bym sie w szatni :twisted: 8) :wink:
To trzeba było widzieć kibiców walijskich :-D Nie ma to jak "waleczne serca" :lol:

Logan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:51

nie moglo byc inaczej :D dzieki naszym pilkarzom cala ta kadra wloch sie trzyma kupy :D w tym roku bedziemy trzasc pilkarska europa a nawet swiatem :D

Forza Juve
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:56

Świetny mecz Włochów zwłaszcza w drugiej połowie kiedy to padły wszystkie bramki.Podobała mi sie akcja,po której padł pierwszy gol;Camoranesi dośrodkował do Del Piero ten odegrał piłke głowa do Vieriego,który trafił w poprzeczke,a Inzaghi dopełnił formalności strzelajac z najbliższej odległości do siatki.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 00:23

Gratuluje Włochom, cieszę się z formy Alexa. Mam kilka pytań...na jakim programie/programach lecą wszystkie mecze Włochów i czy mógłby mi ktoś dać adres jakiejś strony z golami/akcjami z tego meczu?

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 03:01

Dobry, dobry mecz... dawno się tak nie emocjonowałam :wink: Szczególne brawa dla Alexa, Perotty, Zambrotty i mimo iż bardzo go nie lubię- Inzaghiego... Btw: widzieliście jak Vieri szeptał coś Inzaghiemu na ucho po drugim golu :D :?: Ciekawe co to było... :D Najgorszy zawodnik meczu- moim zdaniem Vieri. Ta jego akcja przed pustą bramką podsumowuje całą jego postawę w tym meczu, a nie było to jedyna jego stuprocentowa sytuacja...

Agnieszka

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 09:37

a_gu_nia pisze:Btw: widzieliście jak Vieri szeptał coś Inzaghiemu na ucho po drugim golu :D :?: Ciekawe co to było... :D
Hehe, ciekawe co masz na mysli :?: Czyżby jakies skojarzenia :wink:

A wracajac do meczu. Wiadomo ze nie mozna nie byc usatysfakcjonowanym po takim meczu. Musze przyznac ze mialem chwile zwatpienia po pierwszej polowie, ale gdy zobaczylem ze Inzaghi strzelil bramke wiedzialem ze bedzie dobrze. Teraz trzeba isc za ciosem i pokonac pozostalych rywali w walce o Mistrzostwa Europy :!:

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 10:32

bleblok pisze:Gratuluje Włochom, cieszę się z formy Alexa. Mam kilka pytań...na jakim programie/programach lecą wszystkie mecze Włochów i czy mógłby mi ktoś dać adres jakiejś strony z golami/akcjami z tego meczu?
Dołanczam się do tego [strona z akcje/gole].
Żeczywiście ładny mecz i oby tak dalej.

zawsze Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 10:50

i tak trzymać !!! troche szkoda że ten Inzaghi strzelił hattrica, już lepiej by było jak były samobójcze!!dla włoch oczywiście

ODPOWIEDZ