Serie A (33): Reggina - Juventus
- Aske
- Juventino
Piłkarzom się już nie chce po prostu grać dla tego pana. Nie zdziwilbym sie jakby sami chcieli jego odejscia i dlatego grają piach niemiłosiernie w tej chwili. Pewnie po zobaczeniu newsa "pozycja ranieriego zalezna od 2 miejsca i TIM Cup" to pomyśleli "Jest nadzieja!"
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
w tym meczu starali sie tylko Iaquinta, Ariaudo i Nedved reszta panow wybiegla sobie popykac.
Ranierii - przegrywamy 2-1 a ten nic nie zmienia bo po co? przeciez jest tak wspaniale mamy w przeciagu 5 lat byc na szczycie a nie teraz a jak jednak za 5 lat bedzie tak samo jak teraz albo gorzej? e no to trudno co tam zyje sie dalej porazka to czesc sportu. ten siwy pan stal sie dla mnie zerem trenerskim.
Ranierii - przegrywamy 2-1 a ten nic nie zmienia bo po co? przeciez jest tak wspaniale mamy w przeciagu 5 lat byc na szczycie a nie teraz a jak jednak za 5 lat bedzie tak samo jak teraz albo gorzej? e no to trudno co tam zyje sie dalej porazka to czesc sportu. ten siwy pan stal sie dla mnie zerem trenerskim.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Tom A Juve
- Juventino
jak ja nie lubię gdy ktoś nieoglądający meczu piszę opinie o tym kto się starał a kto nie......Alexa nie widziałeś ? dostałeś zaćmienia czy po prostu jesteś ślepym antyfanem ?marcinek pisze:w tym meczu starali sie tylko Iaquinta, Ariaudo i Nedved reszta panow wybiegla sobie popykac.

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- paruf
- Juventino
Mecz jak i sam wynik tragedia. Ranieri dokonuje dziwnych decyzji co do składu. Ciężko oglądać zespół nie potrafiący przytrzymać piłki i zagrać 2-3 celnych podań z pierwszej piłki na tle ostatniej drużyny w lidze. Momentami kopanina i przestoje spowodowane faulami, wybaczyłbym gdyby wynik był korzystny. Trzeba sezon zakończyć dobrze.
- Azrael
- Juventino
Przepraszam, może jestem niedoinformowany, ale czy ktoś słyszał dlaczego w dzisiejszym meczu na trybuny został odesłany Giovinco? Chciałbym wiedzieć czy mogę usprawiedliwić chociaż w jakikolwiek sposób Ranieriego - jakaś nagła kontuzja, źle się poczuł, gorączka, przeziębienie, śmierć kogoś bliskiego, czy po prostu klasyczne dla Ranieriego ograniczenie możliwości roszad w składzie podczas meczu?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- JuveForever1983
- Juventino
ja mam juz dosc tych meczarni i chce by ten sezon juz sie skonczyl.takie meczarnie z ostatnia druzyna tabeli,2 bramy w plecy.znow mistrzowie dosrodkowan w akcji.gdyby nie stara gwardia to bysmy wtopili.dlatego licze ze Nedved jeszcze zostanie sezon.no i Amauri i Iaquinta razem w ataku,kolejny genialny pomysl.jesli CR zostanie na przyszly sezon to pozostanie solidnie sie znieczulac przed kazdym meczem i okratowac telewizor/monitor.inna kwestia jest skandaliczny poziom sedziowania, bramkarz powinien wyleciec za te zapasy,jeszcze ten karny na Alexie
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009, 20:23 przez JuveForever1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bianconeri23
- Juventino
stahoo pisze: Czy ktos jest w stanie wytłumaczyc Sebe na trybunach?
A kto jest w stanie wytłumaczyć Ranieriego na stanowisku trenera ?

- Łukasz
- Juventino
Też mnie ta kwestia niezmiernie ciekawi...stahoo pisze: Czy ktos jest w stanie wytłumaczyc Sebe na trybunach?
Do znających włoski: co znaczy tekst "Giovinco in tribuna per scelta punitiva" (że niby za karę?)?
nie no git. Chłopaki dali z siebie wszystko i fajnie walczyli... szkoda tylko że z Regginą..... w tym momencie sięgnelismy dna....
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- stahoo
- Juventino
Miało byc scudetto, potem CI, nastepnie wice mistrzostwo. Będzie walka o 3 miejsce, żeby nie musiec walczyc w eliminacjach LM z Arsenalami i Valenciami. A moze ostatecznie, na kilka kolejek przed końcem będziemy sie bic o Puchar UEFA z Sampdoriami albo innymi Cagliarami? :lol:^FAZZI^ pisze: w tym momencie sięgnelismy dna....
- Fred_juve
- Juventino
Juve gra beznadziejnie:( porażki z Genoą Lazio remis z ostatnią drużyną w tabeli;/ śmialismy się z milanu a sami jesteśmy na 3 miejscu;/ myślałem że Ranieri potrzebuje czasu i dlatego do pewnego czasu chciałem żeby został z nami ale po ostatnich wynikach jestem tego zdania że trzeba go zmienić jak i cały zarząd ehh juz się boje meczu z milanem;/