OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- The_Sickness
- Juventino
A moze jest ktos chetny zagrac w noge dzisiaj kolo 16 na boisku na osiedlu mlecznym? to jest iwaszkiewicza, koło lidla, jak ktos chetny to na 609463932 to sie ugadamy
- The_Sickness
- Juventino
nowy sezon, to trzeba sie organizowac znowu na mecze. ktos zyje w olsztynie jeszcze? jestem ciekaw czy ktos nowy przybyl do olsztyna, jak tak to odzezwijcie sie
- BOOM
- Juventino
No no wiadomo od pazdziernika zaczynamy hehe
to juz jest nas 3... tyle ze akurat tych person sie spodziewalem 8)
dobrze, ze temat odswiezylismy - moze w przeciagu miesiaca jakis nowy narybek sie znajdzie... a noz widelec uzbiera sie paka
to juz jest nas 3... tyle ze akurat tych person sie spodziewalem 8)
dobrze, ze temat odswiezylismy - moze w przeciagu miesiaca jakis nowy narybek sie znajdzie... a noz widelec uzbiera sie paka

- centek
- Juventino
no właśnie!
Mecz z Lazio albo jak kto woli "Lacjo" bedzie na canal+ wiec moznaby obejrzec hmm?
co do nowego narybka to mam nadzieje. Musi mnie ktos godnie zastąpić bo już tak czesto nie bede sie pojawial. Zasilam warszawska grupe operacyjna niedlugo, ale czasami w weekend moze sie udac spotkać
no dobra, powracając do tematu. Jest ktos w Olsztynie? I idzie na Lazio?
Mecz z Lazio albo jak kto woli "Lacjo" bedzie na canal+ wiec moznaby obejrzec hmm?
co do nowego narybka to mam nadzieje. Musi mnie ktos godnie zastąpić bo już tak czesto nie bede sie pojawial. Zasilam warszawska grupe operacyjna niedlugo, ale czasami w weekend moze sie udac spotkać

no dobra, powracając do tematu. Jest ktos w Olsztynie? I idzie na Lazio?