BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
Jaga Cafe
20:00, środa
rezerwacja na 10 osób
ale nie ma problemu jak bedzie nas więcej przeciez, wiec wpadac bez gadania.
"a to wy jestescie ci fanatycy Juventusu"
"jak nazwisko? aaa zapisze Juve"
cytaty kolesia z Jaga Cafe
20:00, środa
rezerwacja na 10 osób
ale nie ma problemu jak bedzie nas więcej przeciez, wiec wpadac bez gadania.
"a to wy jestescie ci fanatycy Juventusu"
"jak nazwisko? aaa zapisze Juve"
cytaty kolesia z Jaga Cafe

- Gorn
- Juventino
O mówicie że nie zauważono na forum naszego umawiana się na mecze? Co tu się dziwić. Przecież to tylko stała grupa 6 członków JPC, którzy nie przegapią żadnego meczu w TV i do Pubu chodzą jak do kościoła co niedzielę a nawet i częściej. Jeszcze przybywają kibice którzy nie są zrzeszeni, ale udzielają się na forum JP i przybywają jak najczęściej mogą (za co z mojej strony wielkie podziękowania) i przy większych meczach dochodzi nawet do 15 osób.Winner pisze:Tigmar chciałbym zauważyć iż znowu zostaliśmy pominięci w napisach końcowych http://www.juvepoland.com/news.php?id=12686
Frekwencja była wspaniała i mecz nie był taki zły, mimo iż każdy liczył na pokonanie Interu. Gdyby więcej rozciągania akcji to kto wie

Do środy Panowie i Panie

- dominiccos
- Juventino
Jutro mam mecz i nie wiem, czy dam radę wpaść. Jeśli będę na siłach i zdążę to wpadnę, ale niestety samochodem jak coś.
Oby rozciągali jutro dużo, to zwycięstwo murowane. ;D
Oby rozciągali jutro dużo, to zwycięstwo murowane. ;D
- Winner
- Juventino
Ja jeszcze informacyjnie napiszę że najbliższego meczu z Regginą nie ma w tv(wczoraj w programie tv była zapowiedz skrótu w niedziele, dziś już nawet skrótu na polsacie sport nie ma). Widzimy się dziś oby w dobrych nastrojach po meczu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Najbliższego meczu z Lecce nie ma w tv niestety więc znów się nie widzimy ale oczywiście będzie mecz z Milanem 10 maja w niedziele o 20:25 na canal plus. Moglibyśmy się na jakąś gałę umówić bo pogoda coraz lepsza.
- Judzio
- Juventino
Dokładnie, ja w maju odpadam, poświęcam się całkowicie trenowaniu karate ze znajomymi (oczywiście po maturkach
)
Co do meczu z milanem to też nieciekawie bo w poniedziałek mam ustnego polaka ^^ Jak zdąże się nauczyć do wieczora to będę

Co do meczu z milanem to też nieciekawie bo w poniedziałek mam ustnego polaka ^^ Jak zdąże się nauczyć do wieczora to będę

- pezet1988
- Juventino
Hej
Czas już chyba zastanowić się nad oglądaniem kolejnego meczu Juve. Chociaż ostatnio nasi pupile męczą się grając w piłkę, to mam wielką nadzieję, że w meczu z AC Milan będą potrafili się zrehabilitować po ostatnich wpadkach.
Niedziela, 10.05.2009, godz. 20.30, AC Milan - Juventus Turyn
Ktoś dokonuje rezerwacji??

Niedziela, 10.05.2009, godz. 20.30, AC Milan - Juventus Turyn
Ktoś dokonuje rezerwacji??

- Winner
- Juventino
Rozmawiałem z Tigmarem mówił że zrobi rezerwację. Jest jeden plus tego że mecz jest niedzielę nie będzie Dj 8) . Zobaczymy czy po meczu będzie więcej powodów do radości.
- francuz
- Juventino
Siemanko kurde ostatnio nie mialem cholera czasu wpadac ;-/ ogólnie nie mialem czasu! no ale Kur*** jak dzis nie wpasc:) Escapada mam rozumiec? i pijemy dzis?!! Ave Juve!
PZDR! i do wieczorka
Ps: a tam juz zabil zaraz... tylko troche
PZDR! i do wieczorka

Ps: a tam juz zabil zaraz... tylko troche

Francuz-Ave Juve!