wy jako wlasciciele klubow
- Peja48
- Juventino
Hmmmmmmmmmmmmmm.... napewno byś się nie utrzymal w lidze średnia punktów do utrzymania to 40 a ty miałbyś tylko ich 34 (dajamy remis w każej kolejce)nie wyszło by ci to na dobrzpajzano pisze:A ja bym sobie kupił czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankara, potem kupiłbym 11 bramkarzy i nikt by mi gola nie strzelił! A dla pewności, że nie przegram meczu, dokupilbym jeszcze paru sędziów.

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wiesz jakoś emoty(minki) niewyrażają tego, że wziełem to na poważnie wręcz przeciwnie dla żartu. A tak po za tym, wiesz lepiej dla czytelnika jest gdy coś jest napisane poprawnie, rozumiesz lepiej sie czyta(mnie to np:nieprzeszkadza). A tak wogóle to o jakie płakanie przy kolegach Ci chodzi bo niebardzo sięc orientujępajzano pisze:Mó drogi Ti Amo! Ten post był napisany dla żartu. Dziwię się że nie połapałes się, już po pisowni "ToTenCham" zamiast 'Tottenham" i "girlibirli" zamiast 'Genclerbirligi". Obserwuję od dluższego czasu Twoje popisy na tym forum i przyznam, że Twoje posty nie wzbudzają mojego entuzjazmu (zwłaszcza gdy napisaleś o płakaniu przy kolegach - no bez przesady :twisted: ), ale nie sądzilem że potraktujesz mój post tak poważnie. Rzekłem.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niedawno był temat o poprawnej pisownipajzano pisze:czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankaraSorry pejzano ale te błędy biją wszystko
CZelsi jak czelsi ToTenCham jak ToTenCham ale boka Żuniors
![]()
Nieweirzę, że niewiesz jak poprawnie się pisze nazwy tych klubów
![]()

- ballack13
- Juventino
a tam zagrajcie se lepiej w cm'ka
a tak swoją droga to fajnie by było jakby był taki tryb kariery w cm :
mam troche siana i zaczynam od początku najniższa liga troche siana i kupuje grunt robie stadion i ściągam młodych zawodników.a potem klub sie rozwija
http://ballack13-87.fm.interia.pl <<<< juve site
a tak swoją droga to fajnie by było jakby był taki tryb kariery w cm :
mam troche siana i zaczynam od początku najniższa liga troche siana i kupuje grunt robie stadion i ściągam młodych zawodników.a potem klub sie rozwija
http://ballack13-87.fm.interia.pl <<<< juve site
- wojtek123
- Juventino
Gdybym sporo hajsu to bym sobie kupił od Agnellich Juventus, przeniósłbym jego siedzibę do Radomia, na obrzeżach tego pięknego(!?) miasta wybudowałbym wspaniały stadion na 120 tys. miejsc, pełną bazę sportowo-rekreacyjno-turystyczno-wypoczynkowo-handlową, kilka parkingów, ceny biletów obniżyłbym do 1 zł, ściągnąlbym Lippiego i kupiłbym mu kogo by on chciał. Jednak ja chciałbym aby skład wyglądał tak:
Buffon - Thuram Nesta Cannavaro Carlos - Miccoli Zidane Nedved Zambrotta - Del Piero Henry
i rezerwa: Dudek, Toldo, Chivu, Ferdinand, Campbell, Jacek Bąk, Maldini, Aimar, Davids, Vieira, Pires, Fiore, Totti, van Nistelroy, Trezeguet, Vieri.
Buffon - Thuram Nesta Cannavaro Carlos - Miccoli Zidane Nedved Zambrotta - Del Piero Henry
i rezerwa: Dudek, Toldo, Chivu, Ferdinand, Campbell, Jacek Bąk, Maldini, Aimar, Davids, Vieira, Pires, Fiore, Totti, van Nistelroy, Trezeguet, Vieri.
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- Ironek
- Juventino
A ja bym chciał mieć w klubie wszystkich zawodników JUVE
a mój wymarzony pierwszy skład to:
------------------BUFFON------------------------
THURAM----Nesta---Chivu--------Cole A.
-------------VIEIRA(DAVIDS)------------------
ZAMBROTTA------------------------NEDVED(wolna rola, może robić co chce)
---------------Ronaldinho-------------------------
----------------------------DEL PIERO------------
--------Van Nistelrooy-------------------------------

a mój wymarzony pierwszy skład to:
------------------BUFFON------------------------
THURAM----Nesta---Chivu--------Cole A.
-------------VIEIRA(DAVIDS)------------------
ZAMBROTTA------------------------NEDVED(wolna rola, może robić co chce)
---------------Ronaldinho-------------------------
----------------------------DEL PIERO------------
--------Van Nistelrooy-------------------------------
- Villya
- Juventino
..mój wymarzony skład ..no prawie cała jedenastka Juve...to tego dorzuciłabym jeszcze Vitora Baię na bramce (jako zmiennika Buffona), Cannavaro, Totti, Vieri, Figo,Batistuta,Żurawski, Kosowski, Henry, Raul.......ale po dłuższych przemyśleniach......powstałoby coś na miarę małego Realu Madryt..więc podzienkuję :twisted: .....moją drużyną marzeń jest JUVENTUS TURYN a jej dwoma bohaterami są Buffon i Del Pieroooooooooooooooooooooooooooooooooo
oczywiście nie ujmując nic innym zawodnikom.. :lol:
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Rasi
- Qualità Juventino
Czepiasz się Peja48.Peja48 pisze:Rasi pisze:Carlos :shock: Figo :shock: Gigss :shock: Bogu dzięki to nie ty decydujesz o transferachFanDobregoDuszka pisze:ja jak bym byl prezydentem i mial dusho kasy to byl kupil graczy takich jak
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
Chivu>>>>Thuram>>>Nesta<<Carlos
Beckham>>>Figo>>>Nedved>>>Giggs
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
zmniejszyl ceny biletow,rozbudowac stadion itd....,marzenie co nie?! hehehe....nigdy sie nie spelni to ffiem.........
ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce, ehh zaczolem jush nie muffic o futbolu hehehe
![]()
![]()
Ja to widze tak:
>>>>>>>>>Buffon
Chivu--Nesta--Ferdinand--Thuram
Nedved--Vieira--Davids--Zambrotta
>>>> Raul----Del Piero
Jesos od kiedy Thuram gra na Lewej obronie a Nedved na Parwej Pomocy dobrze że nie decydujesz o transeerach

- Alexxxxx
- Juventino
Ja bym grał takim ustawieniem:
<<<<<<<<<<<<Buffon
<<<Thuram- Nesta - Legrotagllie - Canavaro
<< Zambrotta - Tacchinardi - Zidane - Nedved
<<<<<<<<Del Piero - Trezeguet
Na ławie : Canizares,Camoranesi,Fiore, Stanković,Raul,Maldini
Trener: Marcello Lippi
No i bym wszystkim zrobił operacje za kase żeby zyli wiecznie i grali na najwyższych obrotach. Stdion zrobiłbym na milion ludzi.Każdemu fanowi z polski dał prezenty z Juve wartości 200000 funtów.A Jp zrobi.l oficjlaną stroną idałbym im bilion gb
<<<<<<<<<<<<Buffon
<<<Thuram- Nesta - Legrotagllie - Canavaro
<< Zambrotta - Tacchinardi - Zidane - Nedved
<<<<<<<<Del Piero - Trezeguet
Na ławie : Canizares,Camoranesi,Fiore, Stanković,Raul,Maldini
Trener: Marcello Lippi
No i bym wszystkim zrobił operacje za kase żeby zyli wiecznie i grali na najwyższych obrotach. Stdion zrobiłbym na milion ludzi.Każdemu fanowi z polski dał prezenty z Juve wartości 200000 funtów.A Jp zrobi.l oficjlaną stroną idałbym im bilion gb

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli