TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Huh, było fajnie :lol: dobrze że jeszcze trochę zostaliśmy, choć teraz uświadamiam sobie, że po meczu już mało pamiętam
ale na pewno trzeba będzie to powtórzyć :twisted: Pozdro dla wszystkich, idziemy na Lazio w środę? Bo w lidze mecz za tydzień z Regginą na wyjeździe o 15 :roll:

- evilboy
- Juventino
Są chętni na mecz z Regginą? Pora nieszczególna, a przeciwnik raczej z niższej półki, lecz przy obecnym poziomie naszej gry zapowiada się bardzo zacięte spotkanie.
Lepiej poprzeklinać na zarząd, trenera itp. w większym gronie, niż samemu rzucać inwektywy w domowym zaciszu
Teoretycznie koliduje z meczem Piasta Gliwice, ale myślę, że nie powinno być z tym problemów
Dodatkowo o 17:00 mecz ligi polskiej Legia - Lech - ot, jakby zachciało nam się posiedzieć dłużej :-D
--------------------------
Mielim chodzić na wszystkie pozostałe mecze sezonu, więc? :>
Lepiej poprzeklinać na zarząd, trenera itp. w większym gronie, niż samemu rzucać inwektywy w domowym zaciszu

Teoretycznie koliduje z meczem Piasta Gliwice, ale myślę, że nie powinno być z tym problemów
--------------------------
Mielim chodzić na wszystkie pozostałe mecze sezonu, więc? :>
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Ja dziś jestem chory bardzo, leżę w łóżku i... ech, nie chcecie wiedzieć gdzie i co robię dziś cały dzień
Poza tym bardzo krucho stoję z kasą-jeżeli jutro będę mógł iść, to ktoś musi mi pożyczyć na dwa browarki. Za równy tydzień Juventus gra w moje 21 urodziny-na bank oddam wtedy 8)

- mcshroom
- Juventino
Ja choruje od poniedziałku i nie mogę dojść do siebie. Dziś zaczynam terapię antybiotykową, więc gdybym poszedł to nawet bronka nie wypiję... Dlatego też nie wybieram się na ten mecz
Panie Rezerwacja, rozumiem, że za tydzień idziemy na byka :C

Panie Rezerwacja, rozumiem, że za tydzień idziemy na byka :C
- Brutalo
- Juventino
A może taka burżuje będziemy, że nie idziemy na piwo, a na colę 8) Ja tam mogę, poza meczami nie pijam alkoholu, naprawdę... Hehehe są lepsze sposoby na rozweselenie :lol: Tak więc tak jak pisałem-jak się znajdzie jakiś porządny Provident na jutro, to za tydzień oddam jak bum cyk cyk,
- Brutalo
- Juventino
No ja tam nie wiem 8) Wyraziłem się jasno :lol: Jak ktoś się zadeklaruję, że mi pożyczy na ten soczek, to ja mogę śmigać. A wynik nas rozweseli :twisted: MSC, meczyk wcześniej jak by co?
- Brutalo
- Juventino
Ok, jutro będę do południa w mieście, to zrobię rezerwację 8) W takim razie (na 99%) do zobaczenia Juventini 8) Zainteresowani wiedzą gdzie Pan Rezerwacja robi rezerwacje hehehe
- Brutalo
- Juventino
:lol:
A sprawdził ktoś, czy jest w ogóle transmisja na Canal + ? Bo.... nie ma transmisji :snooty: O 18:50 jest retransmisja Reggina Juventus na Polsat Sport Extra. A C+ preferuje Milan vs Palermo (w sumie im się nie dziwię :roll:)