Włochy - Walia
- KRISTO JUVE
- Juventino
jaki wynik obstawiacje , ja myśle że Włosi wygrają 2:0 , Włosi będą napewno wszystko robili żeby wygrac ten mecz i zrewanżować sie Walii za tą porażke w Cardiff
- daj5stuff
- Juventino
Mysle ze Azzuri wygraja co najmniej 2-0 bo to jakby taki mecz o wejscie do Euro 2004. Po tym co pokazali w meczu z Niemcami (nienawidze ich!! :evil: :evil: :evil: ) mysle ze z Walia to bedzie spacerek
:D

- juveluck
- Juventino
Ten Mecz musicie wygrac :!:
To jest arcy wazne spotkanie. Jezeli je wygraja obejma przodownictwo w grupie i beda mieli bardzo realne szanse na awans. Wlosi graja teraz bardzo dobrze i mimo kontuzji tottiego sadze ze poradza sobie z Walia

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niechcę prokować wyniku bo dla mnie liczy się tylko zwycięstwo! 3pkt. dają Włochom 1 miejsce w grupie, którego napewno by już nieoddali. Po ostanim meczu z Niemcami widać, że są w dobrej formie a mało tego repreznetacja opierana jest na najlepszym włoskim klubie JUVENTUSIE 8) więc nic im niestanie na przeszkodzie, nawet brak Tottiego.

- booyak
- Juventino
To samo chciałem napisaćTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niechcę prokować wyniku bo dla mnie liczy się tylko zwycięstwo! 3pkt. dają Włochom 1 miejsce w grupie, którego napewno by już nieoddali. Po ostanim meczu z Niemcami widać, że są w dobrej formie a mało tego repreznetacja opierana jest na najlepszym włoskim klubie JUVENTUSIE 8) więc nic im niestanie na przeszkodzie, nawet brak Tottiego.

- Juverulez!
- Juventino
- YoUri`
- Qualità Juventino
Nie wazne ile i kto strzeli ( chociaz milo by bylo np. 5-0 i hat-trick Alexa ), ale wazne zeby byly 3 pkt i prowadzenie w grupie. Walia wcale nie jest silna jesli nawet Polska mogla ich pokonac (!). FORZA ITALIA !!