BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Ja po dłuższej przerwie spowodowanej awarią kompa napiszę posta
. W sobotę oczywiście będę w środę zresztą też trzeba się do cafe jaga wybrać i trzeba na Interze pogadać o ewentualnych przymiarkach na wyjazd i na zlot.
P.S Patrząc po avatarze Dagmary nie tylko ja lubię Linkin Park 8)

P.S Patrząc po avatarze Dagmary nie tylko ja lubię Linkin Park 8)
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009, 15:10 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Tigmar
- Juventino
postaram sie nie zapomniec. ale ja wiadomo - "humanista", "filozof" - roztrzepany jestem.
i pomyśleć, że moja pierwsza miłość w podstawówce nazywała się Dagmara XD (Tzn. nazywa się, ona jeszcze zyje, ale w czasie przeszlym milosc) xd
i pomyśleć, że moja pierwsza miłość w podstawówce nazywała się Dagmara XD (Tzn. nazywa się, ona jeszcze zyje, ale w czasie przeszlym milosc) xd
- Winner
- Juventino
To ty kiedyś lubiłeś kobiety/dziewczynyTigmar pisze:postaram sie nie zapomniec. ale ja wiadomo - "humanista", "filozof" - roztrzepany jestem.

P.S Trzeba na jutro jakieś przyśpiewki anty-Inter pod szlifować
- białas
- Juventino
chyba o jedno zero za dużo Ci się napisałoGorn pisze:Co wy macie do moich tłumików? :naughty: a zresztą te 700 koni nie da się uciszyć

z tego co wiem, Medżik będzie do nas machał jakby co, więc z tego powodu stawia bro na następnym meczu, prawda?
po co? Tigmar i tak będzie jechał z "a inter to stara .....", dzięki czemu 50% zniżki na piwoWinner pisze:P.S Trzeba na jutro jakieś przyśpiewki anty-Inter pod szlifować

PS. @Tigmar, będę musiał jutro wstawać? bo nie wiem czy zaszyć dres pod pachą 8)
- Winner
- Juventino
Tigmar chciałbym zauważyć iż znowu zostaliśmy pominięci w napisach końcowych http://www.juvepoland.com/news.php?id=12686
Jak widzę twój urok jest skuteczny ale krótkotrwały.
A Magic powinien jakaś koszulkę rzucająca się w oczy przywdziać to może byśmy go zauważyli
Jak widzę twój urok jest skuteczny ale krótkotrwały.
A Magic powinien jakaś koszulkę rzucająca się w oczy przywdziać to może byśmy go zauważyli

- Tigmar
- Juventino
Medżik nie dostał się na stadion i będzie oglądał w pobliskim pubie meczyk. ale i tak mu mozemy zazdrościć 5 dni w Turynie.
białas - oni po włosku nie reagowali, więc musialem "przelozyc" na polski...
dres zawsze warto zszyć, nigdy nie wiadomo co się może zdarzyc...
Winner - no wiesz... trudno mi jest się przebić przez gapiostwo i niekompetencje JuvePoland... pominięcie Białegostoku w zapowiedzi meczowej jest niedopuszczalne.
a u Gorna nie mam bana na dziewczyny... on też u mnie nie
białas - oni po włosku nie reagowali, więc musialem "przelozyc" na polski...
dres zawsze warto zszyć, nigdy nie wiadomo co się może zdarzyc...
Winner - no wiesz... trudno mi jest się przebić przez gapiostwo i niekompetencje JuvePoland... pominięcie Białegostoku w zapowiedzi meczowej jest niedopuszczalne.
a u Gorna nie mam bana na dziewczyny... on też u mnie nie

- KUZMA
- Juventino
Hej Życzę miłego oglądania
szkoda ale ostatnio mam mniej czasu i nie bardzo mam jak być na meczach, mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie się pojawię może na Finale pucharu
:p

JUVE the best i love football
- pezet1988
- Juventino
Pokuszę się pierwszy o podsumowanie...
Gra słaba, wynik w miarę dobry. Poza tym warto dodać, iż pobiliśmy rekordy:
1) frekwencji
2) ilości używanego słowa na "K"
Tyle ode mnie.
Czekam na komentarze innych
Widzimy się w środę 
Gra słaba, wynik w miarę dobry. Poza tym warto dodać, iż pobiliśmy rekordy:
1) frekwencji
2) ilości używanego słowa na "K"

Tyle ode mnie.

- Winner
- Juventino
Z tymi słowami na "K" to nie przesadzaj na ostatnim meczu z Interem było podobnie. W środę czeka nas bój mam nadzieje o finał a jak nie to przynajmniej o stołek Ranieriego. Zapewne widzimy się w Cafe Jaga, Tigmar miał użyć swojego uroku. I jeszcze niech się niektórzy zastanowią z Sieną bo Gorn jedzie i ja tak na 99% też a wiadomo im nas więcej tym lepiej (i taniej
). Do zobaczenia w środę.

- gil
- Juventino
zgadzam sie: slow na k... bylo K****A duuuzo; co do samego meczu: po tym co pokazalismy w drugiej polowie remis to dosc dobry wynik;
P.S. piwo - 6,5zl, gram chillzona - 36,99zl, poczuc radosc ze strzelenia gola tym K****M - bezcenne!
P.S.2 atmosfera jak zwykle wysmienita!
P.S. piwo - 6,5zl, gram chillzona - 36,99zl, poczuc radosc ze strzelenia gola tym K****M - bezcenne!
P.S.2 atmosfera jak zwykle wysmienita!