Borussia Dortmund
- Ironek
- Juventino
A moim zdaniem czarny z żółtym ładnie razem wygląda i podobają mi się barwy BVB, i nie mam nic do nich, a nawet ich trochę lubię, ale najbardziej z ligi niemieckiej lubie chyba HERTHĘ, a potem właśnie BVB.Johnny777 pisze:Wiesz..ja jednak 97' nie potrafię zapomnieć.....
A poza tym w okolicy gdzie mieszkam jest sporo fanów bundesligi, a BVB szczególnie...a do tego te barwy...czarno-żarówiastożółte (takie szale noszą!)....brrr... :evil:

- ForzaInter
- Interista
Ja osobiscie nie interesuje sie liga niemiecka! Nie jest ona dla mnie ciekawa mimo ze gra tam tylu polakow. Osobiscie tez szanuje tych kibicow ktorzy przychodza nie po to by bluzgac na inny klub (no nie :-D
)

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- BVB
- Dortmundczyk
Nie rozumiem jak mo|na mieszac taki piekny sport w politykeMnich87 pisze: Borusią sie nie interesuje z tego prostego powodu, że nienawidzę Niemców.Ale kiedyś (dawno temu gdy nie miałem jeszcze świadomości geopolitycznej) nawet ich lubiłem.

qrcze nawet mi o tym nie wspominaja_gu_nia pisze:
szkoda że nie ma BVB w Champions League...
- Alexxxxx
- Juventino
Ja nie przepadam za Borusią Dortumnd. Głownie z pamietnego finalu Ligi Mistrzow. Jednak gdyby sprzedali nam Rosickiego to go chyba polubie
Naprwde nie mam jakiejś wielkjej nienawiści do niemieckiego klubu . Jednak oddajcie nam Rosickiego co sie bedzie marnował. Dołanczam fotke Rosickiego.
Zobaczcie tak wygląda w Borusii:

W lidze włoskjej byłby bardziej szczęśliwy i jeszcze z Nedvedem

Zobaczcie tak wygląda w Borusii:

W lidze włoskjej byłby bardziej szczęśliwy i jeszcze z Nedvedem

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mania
- Juventino
Ale jak mogliby grać w LM skoro zbytnie nie przyłożyli się do tych eliminacji? Za takie coś powinni mieć zarobki obniżone o co najmniej 50% :twisted:a_gu_nia napisał:
szkoda że nie ma BVB w Champions League...
qrcze nawet mi o tym nie wspominaj ale siara heh
Agnieszka
- JUVEJAH90
- Juventino
Ja mam kolege który BVB kibicuje.Ja nie lubie bundesligi , jest dla mnie nijaka. A w szczególności nie lubie Borussi i Bayernu, jednak jest to okay że na forum JUVE są też kibice innych drużyn.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Krzysiaczku drogi coś się rozochocił
Ja nie lubię Borussi ble rok 1997 mówi sam za siebie :evil:
Ale Alex strzelił wtedy bramkę
Ale z niemiec lubię Schalke 04 Hajto i Wałdoch to mówi samo za siebie 

Ja nie lubię Borussi ble rok 1997 mówi sam za siebie :evil:
Ale Alex strzelił wtedy bramkę

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Johnny777
- Juventino
Ale z ŻÓŁTYM a nie z taką żarówą beznadziejną, że aż po oczach daje....... :?Marcin-IRONEK pisze:A moim zdaniem czarny z żółtym ładnie razem wygląda i podobają mi się barwy BVB, i nie mam nic do nich, a nawet ich trochę lubię, ale najbardziej z ligi niemieckiej lubie chyba HERTHĘ, a potem właśnie BVB.Johnny777 pisze:Wiesz..ja jednak 97' nie potrafię zapomnieć.....
A poza tym w okolicy gdzie mieszkam jest sporo fanów bundesligi, a BVB szczególnie...a do tego te barwy...czarno-żarówiastożółte (takie szale noszą!)....brrr... :evil:
- Rasi
- Qualità Juventino
Wszedłem do tego tematu drugi raz, właśnie z ciekawości jaką range dostał BVB. Jak na razie nic się niezmieniło.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:RacjaYari pisze:heh wątpie czy taką osobe tu znajdziesz. My tu tworzymy społeczność fanów Juve![]()
.
a tak wogóle to bardzo źle mi się kojarzy ten klub :evil:
Wystarczy wspomnieć rok '97 i wszystko jasne
Tak dużo czasu mineło a blizna wciąż pozostała
![]()
A tak na marginesie ciekawe jak będzie napisany jego ,,nick'' tzn. chodzi mi o to, że jest np: Milanista, Laziale lub Interista on bedzie...Borusyjczyk :roll:nie lepiej chyba Dortmundzczyk, hehe
![]()

A tak wogóle to się zastanawiałem jaką range dostałby fan Realu ? Realista?

- BVB
- Dortmundczyk
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja proponuję Realski i Dortmundzki...... :roll:Rasi pisze:Wszedłem do tego tematu drugi raz, właśnie z ciekawości jaką range dostał BVB. Jak na razie nic się niezmieniło.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:RacjaYari pisze:heh wątpie czy taką osobe tu znajdziesz. My tu tworzymy społeczność fanów Juve![]()
.
a tak wogóle to bardzo źle mi się kojarzy ten klub :evil:
Wystarczy wspomnieć rok '97 i wszystko jasne
Tak dużo czasu mineło a blizna wciąż pozostała
![]()
A tak na marginesie ciekawe jak będzie napisany jego ,,nick'' tzn. chodzi mi o to, że jest np: Milanista, Laziale lub Interista on bedzie...Borusyjczyk :roll:nie lepiej chyba Dortmundzczyk, hehe
![]()
![]()
A tak wogóle to się zastanawiałem jaką range dostałby fan Realu ? Realista?![]()
![]()
. Taką właśnie range widziałem na jednym forum - ale się uśmiałem :-D
bo Dortmundzczyk ciężko nawet wymówić a z tym Realistą to niezła jazda

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kornknot
- Qualità Juventino
Mam nadzieje że cie nie urażą moje słowa ale nie nawidze Dorussi ze wszystkich klubów świata ponieważ najbardiej zabolała mnie własnie porazka Juve w finale z nimi, a poza tym nie podobała mi sie wtedy gra tego zespołu.