Juventus ze sporą szansą na odzyskanie odebranych Scudetti ?
- D-Rose
- Juventino
No to poczekaj do nastepnego Scudetto 8) nie bedziesz mial na papierze tylko na koszulce trzecia gwiazdke 8)zlypasterz pisze:masz racje, ale czasem dobrze jest miec wszystko na papierzejuveluck pisze:W ogóle nie rozumiem tematu, wygraliśmy na boisku 29 tytułów mistrzowskich, są nasze i każdy o tym wie. Nie wiem co mieli by nam zwracać...
O ile sie nie myle, Lega Calcio nie ma wplywu na to ile gwiazdek jest na koszulce danego klubu. Zdaje mi sie ze to jest kwestia umowna klubówto czy lega calcio (czy ktokolwiek inny) moze nam prawnie zabronić występować od kolejnego sezonu z 3 gwiazdkami na koszulkach skoro w ich statystykach mamy jednak 27 a nie 29 mistrzostw?

- Filippo911
- Juventino
Dokładnie , gwiazdki to taki zwyczaj , nie jest to ujęte w jakiekolwiek ramy regulujące jaka gwiazdka komu się należy . My wiemy że trzecia gwiazdka mam się należy po zdobyciu kolejnego mistrzostwa ... ale mieć to na papierze - oficjalnie potwierdzone że mamy tyle tytułów ( 29 ) a nie tylko "uważamy że mamy 29 tytułów" - to wg. mnie coś wartego zachodu .VirusT pisze:O ile sie nie myle, Lega Calcio nie ma wplywu na to ile gwiazdek jest na koszulce danego klubu. Zdaje mi sie ze to jest kwestia umowna klubów
F.
- Nares
- Juventino
Kurde to naprawdę PRAWDA?
Proszę niech jeszcze z czterech ludzi napiszę ,że tak!
Ale wspaniała wiadomość

JEEE

- kamilu_87
- Juventino
Przestańcie sie jarać, na pilka.pl ten news został dodany 1.04, więc..jakiś fanatyk Interu sobie jaja zrobił...
Edit
Haa, VirusT byłem 2 sekundy szybszy
Edit
Haa, VirusT byłem 2 sekundy szybszy

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2009, 12:38 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak czy siak odzyskamy tytuły - zobaczycie :!: Pytanie tylko, dlaczego akurat teraz wszyscy we Włoszech zaczęli o tym mówić, skoro upłynęło sporo wody w Wiśle od czasu ogłoszenia postanowień trybunału
Dlaczego zarząd milczy, dlaczego nic nie słychać o jakichkolwiek działaniach mających na celu odzyskanie scudetti
No tak, przyzwyczaiłem się... Bierność i nieporadność to jedyne, czym tak naprawdę można określić nasz zarząd... 

- mateo369
- Juventino
to że ktoś to wstawił na pilka.pl 1 kwietnia - to nic tylko pogratulować tej osobie poczucia humoru ale jestem ciekaw ktoż jest autorem strony www.juve24h.yoyo.pl bo 2 kwietnia prima aprilis juz przeciez nie obowiązuje więc autor trochę się ośmieszył wstawiając takiego newsa
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Tigmar
- Juventino
autorem newsa na pilka.pl jest kebab88
przed chwilą z nim rozmawialem na gg. to był żart prima aprilisowy.
kebab jak wszyscy wiemy, jest kibicem Juventusu... dodanie przez niego tego newsa miało uwiarygodnić informację...
a co do zwrócenia tytułów... zależy od tego za co skażą Moggiego. Juve w wakacje się odwoła.
kebab jak wszyscy wiemy, jest kibicem Juventusu... dodanie przez niego tego newsa miało uwiarygodnić informację...
a co do zwrócenia tytułów... zależy od tego za co skażą Moggiego. Juve w wakacje się odwoła.
- M.
- Juventino
Świetny dowcip, koń by się uśmiał. Hahaha.Tigmar pisze:autorem newsa na pilka.pl jest kebab88
:roll:
:roll:
- Bart_DB
- Juventino
Czytając posty w tym temacie, mam wrażenie, że całe kibicowanie i historię klubu sprowadzacie do 3 gwiazdek na trykocie. Herb już gówno znaczy. A to on reprezentuje to co każdy z nas kocha. Gwiazdki to marnej jakości upiększenie czy to herbu, czy tarczy mistrza Włoch. Jak dla mnie to moglibyśmy z nich w ogóle zrezygnować. Każdy interesujący się piłką wie, że Juventus jest najbardziej utytułowanym włoskim klubem w historii i nie potrzebne są gwiazdki by to potwierdzać.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czytając takiego newsa http://www.juvepoland.com/news.php?id=12652 aż coś mnie trafia :roll: Żeby zawodnik, który sam wywalczył tutuły, o nich zapominał