TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
No na razie idziemy we dwójkę :lol: Evilboy odpada, God może... coś czuję, że sobie Romę odpuścimy... ale czekamy jeszcze na info do jutra :?
- wojti-s
- Juventino
a pokazałeś im legitke JP Club 8) ? Tylko z nią są upustybloktorun pisze:za warkę strong w butelce zamiast 3.50 płaciłem 4.30 czy cuś...

Mnie niestety nie będzie z wiadomych powodów. Mam jednak nadzieję, że niedługo skończą mi się te powroty do domu i co tygodniowe wizyty u lekarza. Chciałbym w końcu wypić na meczu piwo, a nie jakąś tam wodę...

- Brutalo
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Trzeba trochę odświeżyć temat 8) Pewnie nie wybieramy się jutro na mecz z Genua, ale powoli możemy zacząć mobilizację na inter. Ja rzecz jasna się piszę, pozostaje jeszcze kwestia Pubu (choć mi jak zawsze Strumyk pasi) tak więc czekam na odpowiedzi.
- evilboy
- Juventino
Na interze będę na pewno, nawet nie ma innej opcji
Lokal - Strumyk, chyba że ktoś znajdzie coś równie taniego i chętnego do puszczenia nam meczu w sobote o 20:30 (oczywiście drugie kryterium ważniejsze, bo ja i tak zwykle piję w domu, a w pubie tylko dbam, żeby nie suszyło
)

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- evilboy
- Juventino
Sobota - 18. Wojtas, zawiodłem się na Tobie... Wolisz jakąś głupią imprezę od najważniejszego meczu Juve w sezonie (który to już najważniejszy mecz?wojti-s pisze:Ja odpadam, jeżeli mowa o sobocie 17
Przyczyna prosta i iście wymarzona
Ale czekam na sms'a z końcowym wynikiem

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Nie wiedziałem, że takie imprezy są u Goda w kuchnii-ostro się tam bawią :lol: Jak tam chcesz kolego.... a na sms'a możesz liczyćwojti-s pisze:Ja odpadam, jeżeli mowa o sobocie 17
Przyczyna prosta i iście wymarzona
Ale czekam na sms'a z końcowym wynikiem
- Brutalo
- Juventino
No to jest nas.... 3
trochę mało jak na takie spotkanie... Wojti-s jest zwolniony, ale co z resztą?

- Brutalo
- Juventino
Wczoraj były trzy osoby, ale Krystian miał załatwić rezerwację i nie załatwił, gadałem z Evilboyem i uznaliśmy że bez sensu iść w trójkę przed tym jak God się wychylił. Jednak po rozmowie już kupiłem i włożyłem do lodówki trzy warki, tak więc z czysto ekonomicznego punktu ja odpadam.
- Brutalo
- Juventino
Krótko mówiąc Mexyk, idziemy, 20:15, Bar na Strumykowej. Jest nas 4 ale jak jakiś zbłąkany Juventino to przeczyta, to zapraszamy 8)