Najlepszy 1 kwietniowy żart, na jaki się natknęliście.
- YoUri`
- Qualità Juventino
Witam. Jak wiadomo dzisiaj Prima Aprilis i wszystkie portale internetowe prześcigają się w wymyślaniu różnych śmiesznych "ciekawostek". Podawajcie linki do najlepszych, na jakie się natknęliście.
Mój bezsprzeczny faworyt nr 1:
FilmWeb: Michael Bay (Armageddon, Transformers) kręci remake "Przeminęło z wiatrem".
Link: http://www.filmweb.pl/Michael+Bay+nakr% ... s,id=50418
Dodatkowym smaczkiem jest rzekoma obsada głównej roli męskiej, ale po szczegóły zapraszam do artykułu.
Mój bezsprzeczny faworyt nr 1:
FilmWeb: Michael Bay (Armageddon, Transformers) kręci remake "Przeminęło z wiatrem".
Link: http://www.filmweb.pl/Michael+Bay+nakr% ... s,id=50418
Dodatkowym smaczkiem jest rzekoma obsada głównej roli męskiej, ale po szczegóły zapraszam do artykułu.

- Tasak
- Juventino
Ja słyszałem, że redakcja Juvepoland, postanowiła, że tym razem nie będą żartować. Jest to zwiazane z wielką tragedia w Afryce. Chodzi o to zdarzenie KLIKMajosJuventino pisze:Zastanawiam się co dzisiaj napisali na JuvePoland takiego, co można nazwać za żart z okazji dnia 1. Kwietnia.![]()
Oczywistym jest, że w takim wypadku nie jest nikomu do śmiechu, i własciwie przychylam się do tej idei. Gratulacje dla redakcji.
- pan Zambrotta
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ja słyszałem o dość ciekawym "żarcie" od znajomego. Pewien pan poszedł do sklepu i już po chwili jego koszyk był pełny. Gdy podszedł do kasy ekspedientka wystawiła mu rachunek ponad 200 zł, a gdy on to usłyszał powiedział "Prima Aprilis" i uciekł... Chciałbym widzieć minę tej ekspedientki...
W Internecie było mnóstwo ciekawych informacji, czasami było aż trudno uwierzyć, że ludzie coś takie mogą wymyślić ;]
W Internecie było mnóstwo ciekawych informacji, czasami było aż trudno uwierzyć, że ludzie coś takie mogą wymyślić ;]
- Asta#8
- Qualità Juventino
To jest z basha.szczypek pisze:Ja słyszałem o dość ciekawym "żarcie" od znajomego. Pewien pan poszedł do sklepu i już po chwili jego koszyk był pełny. Gdy podszedł do kasy ekspedientka wystawiła mu rachunek ponad 200 zł, a gdy on to usłyszał powiedział "Prima Aprilis" i uciekł... Chciałbym widzieć minę tej ekspedientki...

- January
- Juventino
Inteligencja ludzi komentujących tego newsa powala

Ten komentarz wymiata:

"ŻENADA !!! KTO TO WYMYSLIL ??? Walic Villarreal , mam nadzieje ze przegraja wszystkie mecze do konca i zaden amunt , 4 miejsce dla Valencii !!! Do tego Villarreal to klub z prowincji nigdy nie bedzie wielkim klubem... Dobra rada: Anulujcie to polaczenie jak najszybciej bo to jest poprostu ŚMIECH NA SALI= ŻENADA!!!"
:rotfl:
Co do moich żartów prima aprillisowych to ja po prostu wydrukowałem sobie mandat z internetu, ładnie wypisałem na 500zł i 10 pkt., po czym dałem go mojej mamie

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala