tatuaże
- nerinka
- Juventino
- Abi
- Juventino
To wcale nic fajnego, jak się wszyscy pytają o coś takiego.mrozzi pisze: Tattoo z przesłaniem :-D Takie są najlepsze, bo teraz 3/4 znajomych będzie Cię pytało, co to znaczy i po co to w ogóle 8) Takie życia kibica
Inna sprawa: nie wiem czy Ty w ogóle zauważyłeś, gdzie nerinka ma ten tatuaż...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zauważyłem... Przewiduję jednak, że będzie się nim chwalić swoim znajomym. Z tym pytaniem to na pewno męcząca sprawa, ale najciekawsze są właśnie tatuaże z przysłowiowym przesłaniem, sensem, takie, które dla właściciela mają ogromne znaczenie. Zresztą chyba nie dostrzegłeś, że użyte przeze mnie słowo "najlepsze" było lekką ironią, niejako paradoksem, bo doskonale zdaję sobie sprawę, jakie to uczucie, gdy każdy pyta - "a co to?" :-DAbdul_BN.pl pisze:To wcale nic fajnego, jak się wszyscy pytają o coś takiego.mrozzi pisze: Tattoo z przesłaniem :-D Takie są najlepsze, bo teraz 3/4 znajomych będzie Cię pytało, co to znaczy i po co to w ogóle 8) Takie życia kibica
- nerinka
- Juventino
Ci ze znajomych, którzy mają wiedzieć to wiedzą. Oczywiście było mnóstwo pytań typu: co to znaczy? A dlaczego? itd. Najlepszy był koleś, który zaczepił mnie na ulicy i zapytał czy ten tatuaż jest napisany językiem elfówAbdul_BN.pl pisze:To wcale nic fajnego, jak się wszyscy pytają o coś takiego.mrozzi pisze: Tattoo z przesłaniem :-D Takie są najlepsze, bo teraz 3/4 znajomych będzie Cię pytało, co to znaczy i po co to w ogóle 8) Takie życia kibica

Co do miejsca, to tak cztery miesiące w roku jest w miarę odsłonięte

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tego to nawet nam nie opowiadałaśnerinka pisze: Najlepszy był koleś, który zaczepił mnie na ulicy i zapytał czy ten tatuaż jest napisany językiem elfów.

Podaj jeszcze cenę i czas pracy, dla zasady

- nerinka
- Juventino
Dragon pisze:Tego to nawet nam nie opowiadałaśnerinka pisze: Najlepszy był koleś, który zaczepił mnie na ulicy i zapytał czy ten tatuaż jest napisany językiem elfów.
![]()
![]()
Nie było okazji. Jak będzie chwila to opowiem inne ciekawe 'przygody' związane z tatuażem
Podaj jeszcze cenę i czas pracy, dla zasadyŻeby wiedzieli jak u nas zdzierają
Tatuaż jest wart 250 PLN (zapłaciłam 200 - jednak nie zdzierają

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Ja sobie robie herb Juve na plecach z dwoma gwiazdkami taki jaki jest i napisa pod nim "Storia di un grande amore"
- Trunxik
- Juventino
ja sobie bym nie zrobil nigdy dziarki z Juve dlatego robie inna.
na cale plecy mam scene z Powstania Warszawskiego.
Plonaca kamienica, znak Polski Walczacej i powstancow na barykadzie.
dopiero po 1 sesji jestem i jeszcze 5 przede mna -_-
na cale plecy mam scene z Powstania Warszawskiego.
Plonaca kamienica, znak Polski Walczacej i powstancow na barykadzie.
dopiero po 1 sesji jestem i jeszcze 5 przede mna -_-

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak zrobisz już całość to wrzuć obowiązkowo fotki. Na kiedy przewidywany jest koniec?
Btw, z czystej ciekawości, czemu byś sobie nie zrobił nigdy dziary z motywem Juve?
Btw, z czystej ciekawości, czemu byś sobie nie zrobił nigdy dziary z motywem Juve?
- Trunxik
- Juventino
ciezko powiedziec... wg wczesniejszych planow to powinienem byc juz po 2 sesji ale hajs to glowny problem. mam nadzieje jednak, ze do konca roku sie ogarne.
dlaczego ? moze dlatego ze za iles tam lat rozne rzeczy moga stac sie z klubem. mimo, ze od podstawowki za Juve latam to nigdy nie mialbym odwagi zrobic sobie czegos do konca zycia zwiazanego z klubem. nie mowie, ze to cos szalonego czy cos... moje prywatne odczucie.
dlaczego ? moze dlatego ze za iles tam lat rozne rzeczy moga stac sie z klubem. mimo, ze od podstawowki za Juve latam to nigdy nie mialbym odwagi zrobic sobie czegos do konca zycia zwiazanego z klubem. nie mowie, ze to cos szalonego czy cos... moje prywatne odczucie.

- tanhayi
- Juventino
w części masz racje Trunxik, wytatuujesz sobie herb Juve a za kilka lat może coś się stać i dla ludzi Juve będzie pośmiewiskiem...ale jestem na 99,999(9)% pewny ze nasz klub się nie rozpadnie, a prawdziwy kibic, jest ze swoim klubem do końca...