Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- paku
- Juventino
Na rozum jeszcze nie upadł żeby kibicować Amice Poznań :lol:Juventino90 pisze:Lypsky jesteś z Ząbek, tak?
Wypowiadasz się jako obiektywny kibic, czy sympatyk Lecha?
Pokazałeś swój rozum tymJuve Master pisze:że gwiazda biała znak.. : >

Każdy kibic Amiki taki jest ? To pozdrowienia

A tak w skrócie
BIAŁA GWIAZDA 11 krotny mistrz Polski, czterokrotny zwycięzca Pucharu Polski. Używaj internetu.
Kto rządzi ?Juve Master pisze:Twoja frustracja jest tylko i wyłącznie wyznacznikiem obecnego stanu tego miernego klubu i jego jeszcze bardziej miernych kibiców..![]()
Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie.. Każdy to powie..![]()
I jeszcze masz czelność pisać, że ktokolwiek z nas tu piszących ma jakieś kompleksy względem tej białej.. z grzeczności nie dokończę, a sam nazywasz Lecha Amiką, bo wiesz, że póki co piłkarsko 2-krotnie okazaliście się gorsi. Pff i tyle. :roll:
Przeczytajcie post Lypskiego, to może choć trochę się ogarniecie oszołomy, nie kibice

Wysłuchajcie prawdę tą ! Że jesteście Amiką !
Jak dorośniesz będziesz mógł cokolwiek napisać o mojej osobieJuventino90 pisze:Dziwne, że nie skomentujesz postów wielkiego chuligana, wyjazdowicza i ultrasa jakim jest paku.
Bardzo dowcipna postać.

Na razie Twój iloraz IQ nie pozwala ci na to

Widzisz, i mało wiesz o mnie i raczej się nie dowiesz. Byłem w Bełchatowie. W Bytomiu fakt nie.Juventino90 pisze:Byleś na meczach w Bełchatowie i Bytomiu?
Nie.. Wiem, że nie jeździsz na mecze. Znam takich jak ty...
Zwracaj się do mnie z szacunkiem. Ja mecze oglądam z odległosci trybun, a ty?
No właśnie..
Ja skąd oglądam mecze ?
Z odległości D3.
Bez pozdrowień i EOT.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2009, 22:13 przez paku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve Master
- Juventino
A gdzie ja napisałem, że jest/było inaczej, hm ?;>Juventino90 pisze:Juve Master nie przesadzaj już. Akurat Legia kilka lat temu w dopingu była lepsza zarówno od Widzewa jak i Lecha.
Dla potwierdzenia wklejam kawałek wcześniejszej wypowiedzi:
`Niegdyś owszem bym się zgodził, ale teraz ? Mimo to ich grupy kibicowskie, <tylko i wyłącznie> można respektować.`
Napisałem, za to, że od sporego kawałka czasu Legia o takiej grze w Pucharze UEFA, którą mógł się pochwalić KKS w tym sezonie to może póki co pomarzyć...
- Globusik
- Interista
Dziecinadą jest takie głupie przepychanie się i podawanie konkretnych meczów odnośnie dopingu! Tak jak napisałem pracuję się na to jakiś czas a nie 1 mecz.Juve Master pisze: @Globusik. Piszesz o dziecinadzie, po czym sam negujesz moje zdanie i wymieniasz polskie kluby, które mają lepszy doping. Nie ogarniam Twojego toku myślenia.
Przecież to samo napisałem :lol:Juve Master pisze: Wybacz. Faktycznie tu już się można spierać o dobór kryteriów i opinię pozostałych kibiców w Polsce, jakkolwiek jeśli Lech nawet nie ma najlepszych kibiców <pomijając fakt, iż rzeczywiście ciężko ich wyłonić, bo niby pod jakim względem tu oceniać>, to i tak z całą pewnością są w ścisłej czołówce pod tym względem.
Juve Master pisze: Legia ma... OBECNIE lepszy doping ? WTF ?! Niegdyś owszem bym się zgodził, ale teraz ? Mimo to ich grupy kibicowskie, <tylko i wyłącznie> można respektować.
A słyszysz czasami Legię na wyjazdach? Oglądałeś ostatni finał PP czy Superpuchar? A może pożegnanie Żylety czyli mecz ze Śląskiem? Legia walczy i cierpi przez tych ITIotów u siebie ale dalej "czuwa" i się nie poddaje... bez wątpienia można ich wymieniać jako czołówkę w dopingu. Nie ich wina, że mają takich właścicieli :roll:
Forza Inter! Forza Nerazzurri 

- D-Rose
- Juventino
To czym w takim razie jest Lech Poznan, jezeli uwazasz ze Wisla jest marnym klubem? :roll: Gdzie byl twoj ziemniaczany zespół gdy Wisla wygrywala w lidze 20 pkt? No gdzie? w drugiej lidze? :lol: Ile waszych wiernych fanów przychodzilo na mecze, gdy Wisla ogrywala Schalke czy Parme? po 3.000? :lol:Twoja frustracja jest tylko i wyłącznie wyznacznikiem obecnego stanu tego miernego klubu i jego jeszcze bardziej miernych kibiców.. Smile
Takze pyrko zamilcz, i zapamietaj Zaglebie Lubin tez bylo Mistrzem Polski, nie tak dawno temu, a jak skonczylo... kazdy wie :lol:
A co to ma wspolnego z tematem? :roll: :lol:Napisałem, za to, że od sporego kawałka czasu Legia o takiej grze w Pucharze UEFA, którą mógł się pochwalić KKS w tym sezonie to może póki co pomarzyć...
Ostatnio zmieniony 17 marca 2009, 22:21 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Zacznę nie po kolei.
Dolcan Ząbki!Juventino90 pisze:Lypsky jesteś z Ząbek, tak?
Wypowiadam się jako sympatyk Legii.Juventino90 pisze:Wypowiadasz się jako obiektywny kibic, czy sympatyk Lecha?
Z milicji. Byłem ciekaw czy wiesz o czym mówisz, czy od tak zgrywasz eksperta zza monitora. Mniejsza.oliver pisze: A co książkę piszesz ? Czy z policji jesteś?
Twoją domeną jest spinanie się, uważaj bo wybuchniesz, to jest zwykła konwersacja :>oliver pisze:Twój poziom mnie przeraża, już mnie czepiałeś się o takie rzeczy, a ja grzecznie Ci zaproponowałem odpisz na PW nic się nie odezwałeś, dzisiaj zaś zaczynasz swoje kulawe strzały.
Coś ci się śniło, nie gadaj bzdur chłopaku.oliver pisze:Acha kiedyś palnąłeś, że masz zakaz acha tak się mówi teraz bo jest to dosyć modne u nas ostatnio. A co zrobiłeś "wrzuciłeś kosz przez szybę wystawową"
a komu takowe się nie zdarzają?oliver pisze:Na szycie tak są, ale nie są tak fenomenalni jak to wszyscy piszą, zdarzają im się wpadki
Przewietrz się.oliver pisze:Fajnie jest wybierać odpowiednie fragmenty te co pasują tylko żeby od razu z krytykować. Popraw ładnie okularki to zobaczysz, że napisałem, że gra Legii był fatalna itd. Tak Lech jest głównym faworytem do mistrzostwa, to nie znaczy, że go zdobędą czy jak nie którzy piszą, że już zdobyli i przyznawani im 10 kolejek wstecz jest typowo nie na miejscu., nie praw dasz ? Zastanówcie sie na czym polega sport.
Poziom twój poziom i Mastera jest dość podobny. Napiszcie, do PZPN, żeby nie grać już więcej meczy bo nie ma sensu, przecież Lech zremisował z Deportivo to na bank w Polsce zdobędą mistrzostwo i że reszta kolejek to tylko formalność. Po co grać?![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juve Master
- Juventino
To był tylko niewinny dowcip i urywek przyśpiewki. Równie dobrze mógłbym się przyczepić o Twoich świetnych pomysłowych drwin z tego, iż rzekomo Lech się przeistoczył w Amikę Poznań.paku pisze:Pokazałeś swój rozum tymJuve Master pisze:że gwiazda biała znak.. : >
Każdy kibic Amiki taki jest ? To pozdrowienia![]()
A tak w skrócie
BIAŁA GWIAZDA 11 krotny mistrz Polski, czterokrotny zwycięzca Pucharu Polski. Używaj internetu.
Przepraszam, poprawię się. :< Poprawimy się też jako kibice, aby dorównać Wiśle. Jak to w ogóle brzmi ?! Laughing Piłkarsko też postaramy się nadgonić, żeby następnym razem nie pozostawić złudzeń i wpakować o parę bramek więcej ok ?paku pisze:Kto rządzi ?Właśnie widać twoją znajomość piłkarstwa w Polsce. Dwa razy pokonaliście, natomiast wasz wyjazd do Krakowa był średni, mierny beznadziejny.
Wysłuchajcie prawdę tą ! Że jesteście Amiką !
2 POST:
Wrzuć z wstecznego na teraźniejszość i oceń to, co Wisła gra obecnie. (Dla podpowiedzi dodam, że dno)VirusT pisze: To czym w takim razie jest Lech Poznan, jezeli uwazasz ze Wisla jest marnym klubem? :roll: Gdzie byl twoj ziemniaczany zespół gdy Wisla wygrywala w lidze 20 pkt? No gdzie? w drugiej lidze? :lol: Ile waszych wiernych fanów przychodzilo na mecze, gdy Wisla ogrywala Schalke czy Parme? po 3.000? :lol:

A co TO ma wspolnego z tematem? :roll: :lol:VirusT pisze: Takze pyrko zamilcz, i zapamietaj Zaglebie Lubin tez bylo Mistrzem Polski, nie tak dawno temu, a jak skonczylo... kazdy wie :lol:
Ot, taka dygresja ? Nie wolno ? :<Napisałem, za to, że od sporego kawałka czasu Legia o takiej grze w Pucharze UEFA, którą mógł się pochwalić KKS w tym sezonie to może póki co pomarzyć...
@Mod Scusi, zapędziłem się :>
- oliver
- Juventino
Poszukałem i znalazłem:Lypsky pisze:Coś ci się śniło, nie gadaj bzdur chłopaku.oliver pisze:Acha kiedyś palnąłeś, że masz zakaz acha tak się mówi teraz bo jest to dosyć modne u nas ostatnio. A co zrobiłeś "wrzuciłeś kosz przez szybę wystawową"
.
Mi się wydawało to jednoznaczne, ale chyba coś źle zrozumiałem, albo się zamotałeś. Jednak wszystko wychodzi z czasem, a ta szyba idealnie pasuje do tego co wypisujesz. I tak podeszła mi piosenka chyba Peja.Lypsky pisze:ważne, że jesteś Ty, który pod moją i S. nieobecność rozbudzi całą żyletę.
To, że niski to już ty napisałeś.Juve Master pisze:(
Podobny czyli że niski ? ;< No teraz to mnie obraziłeś hooliganie
Oglądałem mecz w TV, pewnie tak jak ty.Juve Master pisze: No tak w niedzielę przecież zostały rozegrane wszystkie kolejki w skróconym tempie. :roll:
Pomijając Legie Zagłębie i Pogoń.Juventino90 pisze: Jaki wg Ciebie klub ma obecnie najlepszy doping i wymień 5 klubów należących do elity pod względem opraw i dopingu. Bądz obiektywny..
Lech na pewno nie jest najlepszy, znajduje się w tej 5, ale nie jest najlepszy, zdecydowanie najlepszy jest Górnik. Spokojne możemy dopisać Widzewa, Lecha, Lechie i możę Giekse. Zaimponowała mi też liczba kibiców Wisły w Anglii.
Wiesz nikt tego nie widzi, dla zdecydowanej większości dopingu nie ma, pamiętają dawne czasy i tyle.Globusik pisze: A słyszysz czasami Legię na wyjazdach? Oglądałeś ostatni finał PP czy Superpuchar? A może pożegnanie Żylety czyli mecz ze Śląskiem? Legia walczy i cierpi przez tych ITIotów u siebie ale dalej "czuwa" i się nie poddaje... bez wątpienia można ich wymieniać jako czołówkę w dopingu. Nie ich wina, że mają takich właścicieli :roll:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Juve Master
- Juventino
No tak w niedzielę przecież zostały rozegrane wszystkie kolejki w skróconym tempie. :roll:
Zgadza się, oglądałem mecz w TV. Czy muszę zaliczać każdy wyjazdowy mecz Lecha, abym mógł w Twoich oczach zabłysnąć jako rasowy kibol ?
Ciężko jest wyłonić najlepiej dopingującą ekipę w naszej lidze, bo to jest dość subiektywne odczucie, (z tą Wisłą to jednak przesada) ;>
Do ścisłej czołówki bym wpisał tak jak mówisz: Lecha, Górnika, Legię, Widzew, a dalej... ciężko powiedzieć.. W moim przekonaniu najlepiej dopingują Lechici, w Twoim Legioniści. Spór nie do rozstrzygnięcia. Byle tylko nie wypisywać mi tu, że najlepsi kibice są w Bździochach Dolnych.
Faktycznie sporo było kiboli Wisły na Tottenhamie, aczkolwiek jacy są angielscy popcornożercy to każdy wie..., więc gdyby ich było 10 razy mniej to i tak przekrzyczeliby to stado łochów z nachosami w rękach.
Mimo to za ten akurat przypadek brawa.
Widać, że zrozumiałeś moją aluzję. Błyskotliwością to Ty nie grzeszysz.oliver pisze: Oglądałem mecz w TV, pewnie tak jak ty.
Zgadza się, oglądałem mecz w TV. Czy muszę zaliczać każdy wyjazdowy mecz Lecha, abym mógł w Twoich oczach zabłysnąć jako rasowy kibol ?
No nareszcie trochę bardziej wyważona wypowiedź. Żeby trochę ostudzić emocje, to może ujmę to faktycznie w podobny sposób, co Globusik.oliver pisze: Lech na pewno nie jest najlepszy, znajduje się w tej 5, ale nie jest najlepszy, zdecydowanie najlepszy jest Górnik. Spokojne możemy dopisać Widzewa, Lecha, Lechie i możę Giekse. Zaimponowała mi też liczba kibiców Wisły w Anglii.
Ciężko jest wyłonić najlepiej dopingującą ekipę w naszej lidze, bo to jest dość subiektywne odczucie, (z tą Wisłą to jednak przesada) ;>
Do ścisłej czołówki bym wpisał tak jak mówisz: Lecha, Górnika, Legię, Widzew, a dalej... ciężko powiedzieć.. W moim przekonaniu najlepiej dopingują Lechici, w Twoim Legioniści. Spór nie do rozstrzygnięcia. Byle tylko nie wypisywać mi tu, że najlepsi kibice są w Bździochach Dolnych.
Faktycznie sporo było kiboli Wisły na Tottenhamie, aczkolwiek jacy są angielscy popcornożercy to każdy wie..., więc gdyby ich było 10 razy mniej to i tak przekrzyczeliby to stado łochów z nachosami w rękach.
Mimo to za ten akurat przypadek brawa.

- oliver
- Juventino
Cała kolejka w skróconym tempie? Ja zrozumiałem, że miałeś na myśli magazyn na tvp2 Szybka piłka, albo w Canale plus podsumowanie i dlatego nie słyszałem dopingu Lecha. Tak odebrałem, wiec napisałem, że oglądałem mecz w TV podkreślam cały. Jeśli nie o to ci chodziło to napisz o co bo jestem zielony.Juve Master pisze:No tak w niedzielę przecież zostały rozegrane wszystkie kolejki w skróconym tempie. :roll:Widać, że zrozumiałeś moją aluzję. Błyskotliwością to Ty nie grzeszysz.oliver pisze: Oglądałem mecz w TV, pewnie tak jak ty.
Oczywiście, że nie zawsze się da jechać na każdy mecz, różnie to bywa czasem coś wypadnie. Tylko na taki mecz chyba warto pojechać.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Juve Master
- Juventino
Chodziło mi o to, że oceniasz doping Lecha biorąc pod uwagę, tylko to że nie byli słyszalni w tym kotle w Zabrzu.. mimo że było ich 10 razy mniej...Może by tak obejrzeć inne mecze z udziałem kibiców Lecha w tym sezonie, hm ?Juve Master pisze:No tak w niedzielę przecież zostały rozegrane wszystkie kolejki w skróconym tempie. :roll:
A mówienie, że wynik i styl gry zespołu podczas meczu, nie ma wpływu na intensywność kibicowania to już w ogóle zakrawa na kpinę. Górnik strzelił na 1-0 z liderem i to w sposób niezwykle efektowny.. Nic dziwnego, że ich i tak już bardzo żywiołowi kibice się dodatkowo podjarali. Wyczuli 3 pkt w starciu z obecnie najsilniejszą polską drużyną klubową.
Na każdy mecz warto. Ale oprócz kibicowania Lechowi, człowiek pracuje/uczy się i robi masę innych rzeczy. Zresztą co ja się będę tłumaczył w internecie...oliver pisze:Oczywiście, że nie zawsze się da jechać na każdy mecz, różnie to bywa czasem coś wypadnie. Tylko na taki mecz chyba warto pojechać.
- oliver
- Juventino
Na co mam patrzeć na Wasz wyjazd do Bełchatowa chyba żartujesz?Juve Master pisze: Chodziło mi o to, że oceniasz doping Lecha biorąc pod uwagę, tylko to że nie byli słyszalni w tym kotle w Zabrzu.. mimo że było ich 10 razy mniej...Może by tak obejrzeć inne mecze z udziałem kibiców Lecha w tym sezonie, hm ?
Jeśli uważacie się za najlepszych, to powinniście się spisać trochę lepiej na tych "cięższych wyjazdach" nie Zabrze to masz Kraków.
Dobrze wiem, że jak drużyna dobrze gra, to kibice, potrafią być tym 12 zawodnikiem.Tak napisałem, żebyś nie kompromitował się i mówił o wyniku, jednak użyłeś tego argumentu, który burzy twoją drugą tezę, a mianowicie o tym, że Lech jest już mistrzem Polski. No mnie się wydaje, że z ostatnią drużyną nie wypada.Juve Master pisze: A mówienie, że wynik i styl gry zespołu podczas meczu, nie ma wpływu na intensywność kibicowania to już w ogóle zakrawa na kpinę. Górnik strzelił na 1-0 z liderem i to w sposób niezwykle efektowny.. Nic dziwnego, że ich i tak już bardzo żywiołowi kibice się dodatkowo podjarali. Wyczuli 3 pkt w starciu z obecnie najsilniejszą polską drużyną klubową.
Wszystko się zgadza.Juve Master pisze: Na każdy mecz warto. Ale oprócz kibicowania Lechowi, człowiek pracuje/uczy się i robi masę innych rzeczy. Zresztą co ja się będę tłumaczył w internecie...
koniec iti
koniec iti
- mały skała
- Juventino
Lechici, nie ma co się przejmować kibicami innych drużyn. Sprawa jest prosta. Tak długo jak będziemy odnosić sukcesy, jak inne kluby będą oglądały nasze plecy, tak długo będziemy dla innych Amiką.
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- Nares
- Juventino
To ja jako kibic Pogoni powiem moje odczucia do innych kibiców gdy mój klub grał jeszcze w pierwszej lidze.
Co do kibiców Lecha (Nie wiem jak teraz oceniam przez pryzmat 2 lat wstecz ale chyba bardzo się to nie zmieniło). Mecze Pogoni z Lechem były najbardziej emocjonującym z pośród innych meczy w całym sezonie.
Do Szczecina zawsze przyjeżdżało 100% kibiców Lecha (czy. dwa sektory ,które mieli do dyspozycji) Ich doping był zawsze świetny, i tu taki paradoks ,że ani kibice Pogoni ani Lecha nie skupiali się na śpiewaniu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, chamskich przyśpiewek w kierunku kibiców drużyny przeciwnej, a dopingowaniu swojej drużyny, no może czasami ale były to incydenty mało zauważalne.
Co do kibiców Legii (To samo mówię o meczach 2 lata wstecz) Wiadomo Pogoń&Legia zgoda itp. Ale dawało się na meczu Pogoni z Legią odczuć ,że na stadionie w Szczecinie są sami kibice Legii.
Panowała wtedy w Szczecinie moda na Legie wszyscy jej kibicowali bardziej niż Pogoni i tego zrozumieć nie mogę. Pamiętam jak kilku kolesi z klasy zrobili sobie na tyle głowy L w kółeczku. Trochę mnie to irytowało ale cóż. Kibice Legii moim zdaniem zajmują miejsce za Lechem i mówię to dosyć obiektywnie patrząc na mecze Pogoni z Lechem i Pogoni z Legią.
Pozdrawiam.
Co do kibiców Lecha (Nie wiem jak teraz oceniam przez pryzmat 2 lat wstecz ale chyba bardzo się to nie zmieniło). Mecze Pogoni z Lechem były najbardziej emocjonującym z pośród innych meczy w całym sezonie.
Do Szczecina zawsze przyjeżdżało 100% kibiców Lecha (czy. dwa sektory ,które mieli do dyspozycji) Ich doping był zawsze świetny, i tu taki paradoks ,że ani kibice Pogoni ani Lecha nie skupiali się na śpiewaniu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, chamskich przyśpiewek w kierunku kibiców drużyny przeciwnej, a dopingowaniu swojej drużyny, no może czasami ale były to incydenty mało zauważalne.
Co do kibiców Legii (To samo mówię o meczach 2 lata wstecz) Wiadomo Pogoń&Legia zgoda itp. Ale dawało się na meczu Pogoni z Legią odczuć ,że na stadionie w Szczecinie są sami kibice Legii.
Panowała wtedy w Szczecinie moda na Legie wszyscy jej kibicowali bardziej niż Pogoni i tego zrozumieć nie mogę. Pamiętam jak kilku kolesi z klasy zrobili sobie na tyle głowy L w kółeczku. Trochę mnie to irytowało ale cóż. Kibice Legii moim zdaniem zajmują miejsce za Lechem i mówię to dosyć obiektywnie patrząc na mecze Pogoni z Lechem i Pogoni z Legią.
Pozdrawiam.
- D-Rose
- Juventino
:shock: czekaj czekaj, jakie to wy sukcesy odnosicie? :shock: Puchar UEFA zdobyliscie? Bo jak narazie nawet Mistrzowsta Polski nie zgarneliscie,to jakimi sukcesami mozecie sie szczycic :shock:mały skała pisze: Tak długo jak będziemy odnosić sukcesy
- FalsoVero
- Juventino
Jak dla mnie i chyba większości sukcesem w polskiej piłce jest dojście do takiego etapu w jakim znalazł się Lech...VirusT pisze::shock: czekaj czekaj, jakie to wy sukcesy odnosicie? :shock: Puchar UEFA zdobyliscie? Bo jak narazie nawet Mistrzowsta Polski nie zgarneliscie,to jakimi sukcesami mozecie sie szczycic :shock:
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012