Jakich języków uczyliściesie, lub sie uczycie??
- juve21
- Juventino
Ja chyba jestem antytalent do języków.Od ośmiu lat uczyłem się angielskiego i efekt zerowy. Być może to wina moich nauczycieli. Na studiach wybrałem sobie język rosyjski i mam nadzieję że choć ten opanuje perfekt.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- wojtek123
- Juventino
W szkole uczę się - może się zdziwicie, ale tak to prawda - ruskiego, prywatnie - angielskiego, z naszej ulubionej strony (umiem się podlizywać, co?): włoskiego i sam trochę próbuję niemieckiego. W przyszłości chciałbym się także nauczyć hiszpańskiego.
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- Ironek
- Juventino
Ja się ucze angielskiego i jestem very good, i francuskiego byłem zagrożony w I liceum, ale w końcu tak głupią babę zakręciłem, że miałęm 3, HAHAHAHAHAHAH, niedawno od dziewczyny dostałem kurs WŁOSKIEGO i mam zamiar się zacząć uczyć, ale nie mam za bardzo czasu. a jeszcze w gim uczyłem się ruskiego, ale też się musiałem poprawiać na 2 w 3 klasie. 

- juveluck
- Juventino
O kurde poliglota sie znalazl. Gratuluje glowy do jezykow. Dla mnie to nie jest wcale takie latwe3d_man pisze:ja znam angielski i francuski (poziom zaawansowany), wloski (perfekt), hiszpanski (srednio),

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Juverulez!
- Juventino
- lipa
- Qualità Juventino
do konca 3 klasy mialem angielski i ruski 8) (smieszny jezyk.. nawet niezle mi szlo.. przeszedlem nawet etap szkolny olimpiady
.. niestety dalej sie nie udalo).. teraz mam 7 godzin anglika w tygodniu.

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja to już od 1 klasy podstawówy uczę się angola al nie twierdzę że go umiem wręcz przeciwnia jestem konpletna noga do języków maturę natomiast zdawałam z Franca i ten język wolę ale też go nie umiem No poliglotką nie będę niestety.
Wolę język matematyki jest uniwersalny:)

Wolę język matematyki jest uniwersalny:)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....