Serie A (29): Roma 1-4 JUVENTUS
- motorcycleboy
- Juventino
Kolego Koksik
Bardzo ostro z wszystkimi jedziesz, jednak widzę że Twoja znajomość piłki nie jest najwyższa. Poza tym zawsze łatwiej jest krytykować niż cokolwiek robić. Zastanawiam się czy Ty potrafisz kopnąć prosto gałę jeśli używasz takiego tonu...?
Po pierwsze odp... się od Łodzi, wątpie by Grygera miałby jakikolwiek powód aby tam wracać.
Po drugie- jeśli naprawdę jesteś fanem Juve to wiesz że miejsce Alexa jest w DOMU czyli w Turynie. Nawet jeśli nie zasługuje na miejsce w pierwszym składzie to zawsze może pozostać w klubie. Do zawodników nie bedziemy strzelać. Tylko do kaczek.
Brakuje Ci wdzięczności dla Trezeguet'a, zgadzam się że jego transfer jest dobrym rozwiązaniem dla obu stron w tym momencie. Więcej szacunku.
Zauważżcie też kwestie równowagi pomiędzy starymi wyjadaczami a młodymi graczami. W Juve i tak występuje wielu zaczynających karierę młokosów.
strasznie denerwuja mnie takie idiotyczne posty, nie mające merytorycznej wartości, pełne agresji i będące wynikiem jakichś dziwnych frustracji. Zanim coś napiszesz znowu zastanów się dobrze. Będzie to z pożytkiem i dla Ciebie i dla nas wszystkich tutaj
Pozdrawiam.
Bardzo ostro z wszystkimi jedziesz, jednak widzę że Twoja znajomość piłki nie jest najwyższa. Poza tym zawsze łatwiej jest krytykować niż cokolwiek robić. Zastanawiam się czy Ty potrafisz kopnąć prosto gałę jeśli używasz takiego tonu...?
Po pierwsze odp... się od Łodzi, wątpie by Grygera miałby jakikolwiek powód aby tam wracać.
Po drugie- jeśli naprawdę jesteś fanem Juve to wiesz że miejsce Alexa jest w DOMU czyli w Turynie. Nawet jeśli nie zasługuje na miejsce w pierwszym składzie to zawsze może pozostać w klubie. Do zawodników nie bedziemy strzelać. Tylko do kaczek.
Brakuje Ci wdzięczności dla Trezeguet'a, zgadzam się że jego transfer jest dobrym rozwiązaniem dla obu stron w tym momencie. Więcej szacunku.
Zauważżcie też kwestie równowagi pomiędzy starymi wyjadaczami a młodymi graczami. W Juve i tak występuje wielu zaczynających karierę młokosów.
strasznie denerwuja mnie takie idiotyczne posty, nie mające merytorycznej wartości, pełne agresji i będące wynikiem jakichś dziwnych frustracji. Zanim coś napiszesz znowu zastanów się dobrze. Będzie to z pożytkiem i dla Ciebie i dla nas wszystkich tutaj
Pozdrawiam.
- Brutalo
- Juventino
Koksik, żal mi czasu aby cytować twoje wypowiedzi, ale są one poniżej wszelkiego poziomu. Abstrahując już od wulgaryzmów (tu nie sprawdzają roboty, wykropkowanie nic nie da :lol:) ogólny sens twojej wypowiedzi jest żałosny. Co ty masz do Amauriego czy Del Piero
Sam się przemyj, przewiń i idź z chłopakami z przedszkola w cybergeya pograj :roll: A żeby nie było że OT, to podziwiam Ranieriego, że z takim składem jest w stanie konkurować z interem czy Milanem (których jakość ławki rezerwowej nie mówiąc już o pierwszej 11-stce jest znacznie większa niż Juve, na papierze oczywiście) Po wczorajszym meczu dochodzę do wniosku, że flanką która powinna zostać wzmocniona jest bardziej prawa (Zdenek :roll: , Brazzo/MM/Ciągle kontuzjowany Camor) niż lewa...

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Genialnie! Właśnie oto chodziło. Juventus wygrywa raz kolejny w dobrym, porywającym stylu. Roma nie miała żadnych argumentów piłkarskich, które mogłaby użyć przeciw tak dobrze zorganizowanemu Juve. Świetna bramka Pavla Nedveda. Po raz kolejny ciekawa asysta Giovinco. I nareszcie jakiś ofensywny pozytyw Grygery (asysta przy drugiej bramce Iaqunity). Mecz nam wyszedł wyraźnie. Zadziwił mnie również Poulsen. Chyba pierwszy mecz bez głupiej straty czy za darmo oddanej piłki.
Kolega przedawkował. Mniej koksu, plus nie lansuj łysych pał z dresikami. Piwa na stadionie już też nie dostaniecie.koksik197 pisze: Amauri (ogolić na łyso i do Libanu z nim może tam coś ustrzeli),
- zlypasterz
- Juventino
kolego odstaw klej, pozbieraj zabawki i do szkoly. za kilka lat po skonczonej edukacji wroc do nas. tak chyba bedzie najlepiej dla wszystkich.koksik197 pisze:Zauważyłem ,że niektórzy bardzo rozczulają się nad niektórymi starymi kołami napędowymi Juve- ja powiem bez owijania w bawełnę: kończy się sezon- w letnim mercato Ranieri (Albo jego następca jeśli do tego dojdzie) powinni zupełnie tą drużynęwstrząsnąć, ale nie zmieszać- Po pierwsze do odstrzału idą warzywa którzy w Juve albo tylko oglądają mecze, albo próbują na boisku graćw cymbergaya na trzy bramki. Jako drudzy dziadki, którzy myślą że na ugranej niegdyś renomie zajadą w Juve do spokojnej starości- za drzwi!
I już mówię o kogo kaman:
Grygera (dać mu rower niech s.p.i.e.r.d.a.l.a do Łodzi),
Amauri (ogolić na łyso i do Libanu z nim może tam coś ustrzeli),
Trezeguet (Jak z Szewą- ostatni moment żeby na nim zarobić! Bo grą to on nas chyba już nie zachwyci- chyba że w jednorękigo bandytę),
Alex (nie no ten już wogóle przechodzi samego siebie- co to jest demencja starcza czy jaki c.h.u.j? Na jokera go albo szalik na szyje i na trybuny dopingować!).
I wreszcie wydać trochę kasy- nie bać się! i kupić klasowego obrońcę, środkowego pomocnika i napastnika- takich z pierwszej półki światowego futbolu, poskładać drużynę, zgrać ją, umotywować, umyć piłkarzy, przewinąć trenera i w nastepnym sezonie uderzyć na pełnej k.u.r.w.i.e, bo jak to mówią- liczy się pierwsze p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.c.i.e;) pzdr
- kamilu_87
- Juventino
- koksik197
- Juventino
No- toście mnie pojechali wszyscy- fakt- przesadziłem lekko z wypowiedzią i jeśli za formę mnie karzecie to chylę czoło bo poglądy mam takie a nie inne i nie możecie mieć pretensji. Fakt poniosło mnie ale to tylko dlatego że chciałbym widzieć Juventus nie martwiący się o brak wykonawców na daną pozycję- Juventus który nie miałby pierwszego i drugiego składu tylko dobrych, solidnych zawodników którzy zmienialiby się w razie W. Jesli moimi postami uraziłem kogoś to przepraszam- nie jestem żadnym dresem jak niektórzy twierdza- zdarzają mi się błędne oceny sytuacji ale potrafię przyznać się do błędu, dlatego naprawdę przepraszam za moje zachowanie. Mam nadzieje ze zostanie mi to zapomnianepo pewnym czasie, a tymczasem bede staral sie uwazniej dobierac slowa- pzdr