Quiz (Filmy)
- kamilu_87
- Juventino
Króliczek ?

Anyway, your turn.

Taa ale na pierwszej stronie uaktualnionej listy nie ma, a jakoś nie za bardzo chce mi sie przeglądać tyle stron i patrzeć czy był filmKwiAtek pisze:Sex Drive, juz sie przewinal na ktorejs stronie ten film.

Ostatnio zmieniony 18 marca 2009, 16:17 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- bblackk
- Juventino
Wystarczy użyć opcji "Szukaj" - "Szukaj wszystkich słów", "Pokaż wyniki jako posty" i jeżeli tytuł był, to nawet będziesz wiedział na której był stroniekamilu_87 pisze:Taa ale na pierwszej stronie uaktualnionej listy nie ma, a jakoś nie za bardzo chce mi sie przeglądać tyle stron i patrzeć czy był filmAnyway, your turn.

Tak na przyszłość dla innych.

- J1897
- Juventino
Burn Notice
Zagadka:

serio, to nie wiem, czy było, ale powinno być łatwe...
kiedyś się do niego przymierzałem, ale nie wiedziałem czy wogóle warto i jakoś sobie odpuściłem...KwiAtek pisze:J1897 pisze:Burn Notice
Zagadka:

serio, to nie wiem, czy było, ale powinno być łatwe...
oczywiścieNeBu pisze:Pociąg do Darjeeling
no i wpada :oops:Pan Przyzwoity pisze:Strona 146
Ostatnio zmieniony 19 marca 2009, 19:17 przez J1897, łącznie zmieniany 5 razy.
- KwiAtek
- Juventino
J1897 pisze:Burn Notice

Ja wlasnie zaczynam i takie nawet pozytywne odczucia mamJ1897 pisze:kiedyś się do niego przymierzałem, ale nie wiedziałem czy wogóle warto i jakoś sobie odpuściłem...

Ostatnio zmieniony 19 marca 2009, 19:48 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- gawron
- Juventino
hahahahhahaha jaka zwała:D oglądałem dzisiaj to z kumplem.. kumpel mówi, że najlepszy horror, jaki w życiu widział, po filmie go wyśmiałem.steru pisze:Zapaśnik
Na "beszczela" bez potwierdzenia![]()
Nie ma co się dziwić, że mu się podobał, bo w końcu biol-chemowiec. A tego filmu stanowczo nie polecam.
Oczywiście mowa o filmie "Ruiny".
* * * * *
Chamem jestem i nie czekam - zadaję:

- gawron
- Juventino
To jest pierwsza scena, jeszcze przed tytułem i przed basenem z tymi gÓwnymi bohaterami, co klienta drze japę o pomoc, bo ją paprotka rozsadza. :doh: Na prawdę, nie polecam.Juventino90 pisze:Oglądałem Ruiny a tej sceny nie kojarzę
Co do zagadki Rock'N'Rolla
Co do Twojej odpowiedzi: tak, to Rock'N'Rolla. Kolej twoja.
*edit:
oooo to w takim razie nie poszło mi strasznie.. sorry za małe zamieszanie

Ostatnio zmieniony 20 marca 2009, 16:33 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.