Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gregor_09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 22:31

Witam wszystkich "koszulkowiczów" :-D

ostatnio na allegro znalazłem takie cudo:

http://allegro.pl/item579891425_koszulk ... ecamy.html

Prosze o opinię ekspertów. Warto? Cena przystępna... i chyba oryginał tyle że za tą cene to chyba nie meczówka...

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 00:46

Bylo bylo bylo... milion razy...

WYSYŁKA 30zł = TAJLANDIA = PODRÓBA!!!
W tym temacie jest to chyba na kazdej stronie, lenistwo jest az tak duze ze nie chce sie troche poczytac...?? :angry: :angry: :angry:

Obrazek
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 08:51

JuveFilip_8_ pisze:Kolejne koszulki w mojej kolekcji - tym razem od Negativa : )
Powoli staje sie calkiem niezle..

http://picasaweb.google.pl/juvefilip/Koszulki#
Zapraszam.
Ładnie :ok: Tak trzymaj!
http://allegro.pl/item585781932_koszulk ... iar_l.html

Przy okazji tej koszulki - ktoś mi zwracał uwagę, że pod pachami mam źle zszytą - tutaj podobna sytuacja a jak widać autentyczna w 100%

http://allegro.pl/item585742519_nowa_ku ... _2009.html
Na wiosnę - ideał. Cena - nie ideał :smile:

http://allegro.pl/item586083620_ajuve18 ... ike_m.html
Też ciekawa, cena już mniej.

Adek z Londynu niech zadziała...

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 09:38

montero4 pisze:http://allegro.pl/item586083620_ajuve18 ... ike_m.html
Też ciekawa, cena już mniej.
http://www.iss-sport.pl/shop,show,3704
Zawsze 40 złotych taniej :D

Obrazek
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 16:06

To jeżeli ktoś lubi pedalskie wzorki i kolorki to trzeba koniecznie dokupić koszulkę, w równie pedalskiej cenie, która tworzy z wyżej wspomnianą kurtką wspaniały komplet.
Nie wiem kto projektował te ciuchy na 09 w Nike.. jacyś popaprańcy..

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 17:20

Te "pedalskie" wzory mają na sobie herb Juve więc jak dla mnie pedalskie nie są.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
zlypasterz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 18:27

montero4 pisze:Te "pedalskie" wzory mają na sobie herb Juve więc jak dla mnie pedalskie nie są.
glupoty piszesz, mam szacunek dla juve, ale trzeba miec odrobine przyzwoitosci... a to ze takie pedalskie koszulki maja na sobie herb to moim zdaniem jest wielka obraza juve :?

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 18:31

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 18:34

zlypasterz pisze:
montero4 pisze:Te "pedalskie" wzory mają na sobie herb Juve więc jak dla mnie pedalskie nie są.
glupoty piszesz, mam szacunek dla juve, ale trzeba miec odrobine przyzwoitosci... a to ze takie pedalskie koszulki maja na sobie herb to moim zdaniem jest wielka obraza juve :?
Brak dużej litery - to Twój szacunek?
Przecież Juventus zaczynał w różowych koszulkach, więc te t-shirty to powrót do korzeni, czyż nie?

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 19:30

Nie o kolor a o wzór tutaj chodzi. Nasze koszulki wyjazdowe w przeszłości mimo barwy różowej są chyba moimi ulubionymi, natomiast to tutaj, gdyby nie miało herbu Juventusu to by mnie śmieszyło.
Tak samo jak i montero, w odniesieniu do nich nie użył bym tego słowa, trzeba klub szanować na każdej płaszczyźnie.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 20:17

gawron pisze:To jeżeli ktoś lubi pedalskie wzorki [...]
zlypasterz pisze:a to ze takie pedalskie koszulki maja na sobie herb to moim zdaniem jest wielka obraza juve :?
To, że utożsamiacie różowy kolor z homoseksualizmem (chociaż pedały to mi bardziej do kolarstwa pasują :think:) pokazuje tylko i wyłącznie wasze ograniczenie i to jak wiele siana nosicie w butach, o głowie już niewspominając. Poza tym odrobinka znajomości historii klubu, któremu się kibicuje również by się przydała.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 21:29

Tak właśnie pomyślałem, że użycie tego przymiotnika wzbudzi wielki szum. A tyle ludzi na tym forum kreuje się na wyluzowanych..
W sumie śmieszy mnie Twoje myślenie, Montero4. Nie musisz mi mówić, że herb wymaga szacunku. Gdybym nie miał szacunku do herbu Juventusu, to nie wieszałbym szalika i koszulki na ścianę, nie piłbym z kubka na którym są 3 herby Juve, nie wieszałbym plakatu z drużyną nad monitorem, nie ustawiałbym sobie, gdzie tylko się da tapety z herbem Juve.. i w końcu nie chodziłbym dumnie w klubowej koszulce z herbem Juventusu na piersi. Po jaką hubę robiłbym to i patrzył na to, jeżeli nie miałbym szacunku do tego herbu? Patrzę na Ten herb częściej niż na twarz mojej mamy, a wy mi próbujecie wmówić, że nie mam do Niego szacunku? To jakieś niedorzeczne jest.
Według mnie jest to nienormalne, że właśnie na takich koszulkach jest naszyty herb Juve. Każdy ma jakiś gust. Fora internetowe są od tego, żeby przedstawiać swoje opinie na jakiś temat. Jednych może ona razić, inni się z nią zgodzić. Rozumiem, że kilku z Was pogardziło moją wypowiedzią. Macie do tego prawo, oczywiście. Tylko nie wmawiajcie mi proszę, że nie mam szacunku do Juventusu. Proszę.
a.. Siewierze drogi. Otóż wiem, że Juventus miał różowe stroje. Nie nazwę lecz tamtych koszulek "pedalskimi", choć osobiście w tym momencie nie widzę koszulki w tym kolorze na sobie. Być może jestem koszulkowym rasistą.. Ale szacunek do Klubu i Jego Herbu mam.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2009, 22:47 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 22:43

"de gustibus non est disputandum" , każdy ma swoje zdanie , ale widać ze na niektórych ostro podziałał ten kolor . Kolor którego nie utożsamił bym z tzw. "odmiennymi preferencjami" - wszystko zalezy od osoby która ma to na sobie . Ale wrzucanie w jeden czambuł wszystkiego co różowe jest co najmniej niepoważne
Ja ze względu na na "znaczenie historyczne" chętnie zobaczył bym w przyszłym sezonie różowe stroje wyjazdowe :P
F.

zlypasterz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 23:01

mateelv pisze: Brak dużej litery - to Twój szacunek?
Przecież Juventus zaczynał w różowych koszulkach, więc te t-shirty to powrót do korzeni, czyż nie?
poprostu taki mam styl pisania, nie uzywam polskich znakow i duzych liter, nie zmienia to faktu ze mam szacunek do mojej ukochanej druzyny. ta koszulka ani troche nie przypomina mi naszej dawnej wyjazdowki.

siewier to ze brzydzi mnie ta koszulka nie zmienia faktu ze nie znam histori klubu. nasze rozowe wyjazdowki byly jak na moj gust conajmniej srednie ( pewnie zaraz poleci fala krytyki po co kibicuje temu klubowi, ale nie wszystko musi sie imponujaco podobac). mysle ze mam uraz do meskich rozowych bluz i koszulek, poniewaz nie spotkalem w takich na ulicy jeszcze nikogo "normalnego". wyjatkiem sa rozowe wizytowe koszule, te jeszcze ewentualnie strawie. nieznacie mnie ani troche, waszym zdaniem nie mam szacunku do klubu poniewaz nie lubie rozowego koloru i nie uzywam wielkich liter w nazwach wlasnych, przemilcze to poniewaz wiem swoje, wy pewnie wiecie swoje i nie mam zmiaru sie przechwalac zeby cokolwiek tutaj udowodnic. moim zdaniem owa sprawa z koszulka jest zbyt blacha zeby klucic sie tutaj na temat szacunku.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2009, 23:18

Zgadzam się z Tobą, stary. Widzę, że nie wszyscy są tu spięci jak zszywki w zeszycie.
Muszę tylko sprostować Twoją wypowiedź tym, że Siewierowi zapewne chodziło o to, że Juventus grał do 1903 roku w różowych koszulkach, dopiero przez pomyłkę Angoli zaczęliśmy biegać w biało-czarnych strojach.
Tylko według mnie kolejną pomyłką, tym razem Amerykanów z Nike'a umieszczanie herbu naszej drużyny na tego modelu tej koszulki. Nie chodzi już nawet o sam kolor - to połączeniu tego koloru z wzorem tak bardzo mnie przeraża. No ale zakończmy już ten temat. Chyba, że ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć, to proszę.

ODPOWIEDZ