OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- jeżak
- Juventino
No, o moje kibicowanie w serie b martwić się nie musicie. Tłumaczyć się tutaj nie będę dlaczego nie przyszedłem wcześniej.
The_Sickness też uważam, że kwach był z mojej winy, macie u mnie browar. Tylko to było już dobry czas temu, więc jeśli planujesz dalej być anty to racja, lepiej nie przychodzić.
The_Sickness też uważam, że kwach był z mojej winy, macie u mnie browar. Tylko to było już dobry czas temu, więc jeśli planujesz dalej być anty to racja, lepiej nie przychodzić.
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Kur** panowie..kusicie , oj kusicie.. Chyba znowu się wyje..bie na ważne kolokwium i wpadnę.Ale nie obiecuję:P A kostek będzie z kumplem.
- The_Sickness
- Juventino
Mamy na chacie ze spejsim elegancki i wygodny materac, ale cos za cos ... za kimanie pijesz z nami wodke
- The_Sickness
- Juventino
My jutro lecimy łyche z tesco, 30 za 0,7. Orłowicza 26/21 zapraszam
- Toma$z_V1nce
- Juventino
bociu pisze:
Ciekawe ile będzie osób obecnych na Chelsea?
Że co?

Ja będe na bank. W końcu jeden z ważniejszych meczy w sezonie. Kostkowi włączył się zamulacz i zawiedzie (jak ciągle ostatnio)

- bociu
- Juventino
Ostatnio całkiem dobrze Ci szło na meczu xD . Byłeś bardzo obecny, że się tak wyraże!kostek_87 pisze:Człowieku mieszkam 100 km od olsztyna i nie mogę przyjeżdżać na każdy mecz
Vince -> Chodzi o to ile będzie osób z tych, które były na Chelsea.
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!